Dejvis kup

Started by nasty girl, 15-09-2007, 16:25:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Ivana_89

evo pocinje, tu je i Novak

nadam se da ce da igra...

mikele

Quote from: Ivana_89 on 08-02-2008, 09:56:03
evo pocinje, tu je i Novak

nadam se da ce da igra...
Можда тек у недељу,али тада можда и буде касно. :ohwell:
И само да се исправим,Зики игра са Јужњим(мада ми то није јасно јер Троицки има бољи рејтинг од Зикија и он је аутоматски наш први рекет и треба првог дана да игра против руског играча број 2. а то је Јужњи),а Троицки са Давиденком.

willie the scot

nasa tri igraca dobiju stomacni virus. i niko drugi iz tima. samo igraci.

tomi has otrovan u moskvi prosle godine...znaci nije slucajnost. cak i da nije namerno, rusi su krivi jer su uprkos skandalu sa hasom dozvolili da se isto ponovi.

i tako...zimonjicu sviraju foot fault 20 puta...

fer plej do koske.

tarantulica

I Zimonjiæ je bio bolestan...
Ali se oporavio dovoljno da mo¾e da igra...
Svaka mu èast kako je odigrao  :pljes:

pig_am_am

sta uradi troicki?

nasty girl

DK: Viktor bez pobede, Rusija vodi 2:0

Mladi Viktor Troicki borio se kao lav na svom debiju za reprezentaciju Srbije u meèu protiv Nikolaja Davidenka, ali je uprkos velikoj borbi pora¾en posle pet setova - 6:1, 1:6, 6:3, 1:6, 6:2 posle taèno tri sata igre.

Rusija je tako posle prvog dana takmièenja povela sa 2:0 u susretu prvog kola Svetske grupe u Moskvi, nakon ¹to je ranije u prvom singlu Mihael Ju¾nji nadigrao Nenada Zimonjiæa sa 3:1.

Mondo

_d.0.t_

e trt milojka  :\

gledao sam dok je bilo 2:2 u setovima, nisam mogao vishe...
i da...SUDIJA NEMA PISHU!

mikele

Суђење је право домаћинско. :>
Ја више свираних foot fault на једном мечу нисам видео.То је баш било провидно,али ајде.
Данас су за дубл-меч најављени Зики и Ноле,али и поред тога ја мислим да су нам сада шансе минималне јер је 2-0 велика предност.
Штета,али идемо даље. :ohwell:

Ivana_89

pobedise  :~

Svaka cast Novaku i Nenadu  :cvet

sanjica88

Bravo carevi, samo napred! A za sudiju nemam komentara... :box

xxx

kad se sutra igraju singlovi

Ivana_89

cula sam kao u 11, ali nisam sigurna  :hmm

avgogh

ma, tu nisu cista posla... ili se nasi inate nasem teniskom savezu, posto kol'ko znam i nisu u nekim odnosima, ili su ih rusi potrovali ili je to neka taktika iz piliceve kuhinje, koja je skroz rizicna... sumnjam u ovo poslednje, ali ne vise nego u slucajnu bolest trojice najboljih igraca...
ja sam jos uvek optimisticna, posto ce novak igrati, najverovatnije, sutra, a mozda i janko...

tarantulica

Medijska izolacija iz taktièkih razloga!

Taktièko nadmudrivanje razlog je ¹to je srpska Dejvis kup reprezentacija, uoèi dolaska novinara iz Srbije u Moskvu, proglasila embargo na kontakte sa teniserima.

Srpski Dejvis kup tim u subotu je izdao saop¹tenje u kojem se navodi da je takav potez bio iznuðen bole¹æu Novaka Ðokoviæa i povredom Janka Tipsareviæa, koje je na¹ struèni ¹tab u svojevrsnom "psiholo¹kom ratu" ¾eleo ¹to du¾e da sakrije od selektora i igraèa Rusije!

Saop¹tenje "orlova" poslato iz Moskve prenosimo u celini:

"Od dolaska u Moskvu, u nedelju 3. februara, èitav tim je podreðen samo jednom cilju - pobedi nad Rusijom.

Na tom putu ispreèile su se objektivne te¹koæe, koje nismo bili u situaciji da obelodanimo, samo zbog taktièkih razloga, jer smo u svakom trenutku ¾eleli jedino da ostvarimo zacrtani cilj.

Novak Ðokoviæ oseæa zdravstvene tegobe od ponedeljka, 4. februara, ali je trenirao i ¾eleo da igra od prvog meèa. Dugo, 48 èasova, èekano je i odobrenje za kori¹æenje lekova od antidoping agencije iz ©vedske, tako da je Novak morao da propusti treninge u sredu i èetvrtak.

Veæ tada smo pretpostavili da æe u singlu prvog dana zaigrati Nenad Zimonjiæ. Zbog taktike je odluèeno da ime Novaka Ðokoviæa ostane u ¾rebu, kako bismo dekoncentrisali Mihaila Ju¾njeg saznanjem na deset minuta pre meèa, da je spremao taktiku za pogre¹nog rivala, dok je Viktor Troicki bio totalna enigma za Nikolaja Davidenka.

Sa Jankom Tipsareviæem je totalno drugaèija situacija. Povredio je butni mi¹iæ posle zvaniènog treninga, radeæi individualno. Iz taktièkih razloga smo prijavili stomaèni grip, kako bi Rusi pomislili da ima ¹anse da zaigra u bilo kom trenutku.

Moramo da apostrofiramo izuzetno veliko srce Nenada Zimonjiæa, koji je prvog dana odigrao meè protiv Ju¾njeg pod temperaturom.

Molimo Vas da uva¾ite na¹e razloge, zbog kojih je bio podignut informativne zid oko na¹eg tima. ®elja nam je ostala ista, da doðemo do pobede u Rusiji".

SERBIAN DAVIS CUP TEAM

(MONDO)

laclaire

Ne mogu da prestanem da mislim o tome kako bi pocistili Ruse, da su nam svi igraci zdravi  :wall:  ali i ovako imamo sansi. Nole je blizu da povede 2:0...Jel' se zna definitivno ko ce igrati peti mec, ako Nole izjednnaci ili imaju pravo da to odluce pred sam mec  :hmm