Opsteobrazovni uticaj foruma i danasnji klinci

Started by Bred, 15-09-2007, 15:04:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Quote from: Enea on 14-09-2007, 10:06:26
neshto razmishljam... ko nas sve posecjuje?

dodje dete od 14. godina, i prochita ovde, zashto za i zashto protiv :pst

mislim, stvarno...
I zbog toga SVAKO mora da vodi racuna sta pise ovde jer moderatori nisu svemocni a neko ce se odluciti da nesto uradi ili ne uradi upravo zato sto je to procitao ovde.
O ovome morate SVI voditi racuna i odgovorno i profesionalno se ponasati jer smo mi ipak forum farmaceuta :wink:

Wlada

Zasto se opterecivati takvim stvarima? Sta ako...?
To dete cak i ako provali nekako za forum, pa se registruje, pa nadje ovu temu koja nosi naziv koji implicira na odredjene radnje, nece procitati nista sto ce ga iznenaditi (pa ta "deca" danas u svojim mobilnim telefonima drze slike i klipove koje bi vecina ljudi okarakterisalo kao perverznim, bas sam pre neki dan mogao da se uverim kako devojcica od 14 godina u telefonu drzi slike svog "decka" u gacama i pozadinu telefona na kojoj pise "Spavaj samnom!")...

Enea

ajde realno, mislish da ona o sexu sa svojih 14 sada zna vishe od tebe kada si imao isto toliko?

Wlada

Pre svega ovaj forum je rezervisan za sve i svakog ko postuje njegova pravila.
Postoje razne teme, na stotine u istom trenutku. Neke su ozbiljne, neke saljive i pokrivaju razna interesovanja (svaka cast na tome). E sad, shodno tome svako ucestvuje u temi koja mu je bliska, koja ga zanima, i ucesce mu se ne moze uskratiti na osnovu toga koliko godina ima (a i da moze,pri registraciji svako moze da slaze za godine).
Recimo da sam presao jedno tridesetak celih tema i nisam procitao nista vulgarno i neprimereno, cak iako su postojale indicije sve je bilo u saljivom tonu.
Zalutalo dete koje cita nase postove ne moze se zaprepastiti apsolutno nicim, jer je sve ovde izreceno (ono sto "naginje" na vulgarno) lako dostupno za cuti i videti u svakodnevnom zivotu...

Ima dovoljno ozbiljnosti a i sale i ni u cemu se ne preteruje! Svaka cast forumu i samo napred!!!

Enea

a da li ti znash,koliko vremena unazad se trudim da ovde ne psujem!?

uostalom, ko si ti?

Wlada

Inace, kad bi opsovala??

Mozes nervozu da prosipas na drugom mestu, stvarno se trudim da razmisljam pozitivno pa ti ako hoces mozes da dajes normalne argumente ili da iskuliras.

Enea

zashto bih je prosipala na drugom mestu, ako treba sa nekim ovde, na nekom topiku da se raspravljam o nechemu, ako je nervozu izazvao nechiji koment?

ok, aj sada bezi sa ovog topika, ako te bash zabole, da li postoji uticaj na nekog sluchajnog gosta.

Wlada

EEEJ! Pa ti si bas nervozna. Ajde se sredi malo prijateljski te savetujem jer nema potrebe za takvim tonovima, prvo sto se ne poznajemo a drugo sto te se ne plasim...

:cvet Idem sad zato sto moram a ne zato sto si naredila

zoe

Људи, мени много смешан наслов ове теме! Хахахахаххаха, "општеобразовни утицај форума" :116:, па још у оквиру подфорума "актуелна дешавања у земљи и свету" :siza:

И још Влада Гремлин и Енеа који се наоко свађају, али уопште не капирају шта ко ту прича. И онда, поврх свега ја, која капирам само то да се нико не капира...

Али, ипак не! Бред је све зезнуо, он је ово започео: ма први пост је врисак! :116: :siza: :116: :siza: :drama:

Enea

.. pomisli samo na sledecje: zena ti izrodi decu, ne radi, ti radish u dve smene.. deca su dechaci.. sram ih je da sa kevom pricaju o sexu.. i onda dodju prochitaju na forumu, da kurton ne mora da se koristi.. ili moze ponekad.. za dve nedelje ti trazi kesh za abortus, ili lechenje..

i ne igra mi se ko je u pravu, a ko nije.. ali me mnogo nervira takva tvrdoglavost.

ajde sada, pa se vrati, chisto da tvoja bude poslednja

Ivana_89

a ¹to ste se vi zakaèili  :)):

gluposti

deca od 14 godina znaju mnogo vi¹e nego ¹to mi mislimo da znaju, ne mislim da bih ih zaèudili na¹i postovi. A i da ih zaèude, neka, sami su tra¾ili, koga ne zanima neæe èitati, a koga zanima, pa znamo veæ... dakle zaista mislim da nema nikakve potrebe za svadje i rasprave  :cvet

aziraphale

Quote from: Enea on 15-09-2007, 19:30:45
a da li ti znash,koliko vremena unazad se trudim da ovde ne psujem!?

sto se trudish?
opsovah neznano puta do sada. jos mi ne sankcionisase. :)

@Bred
e, stvarno ti je naslov teme....  :siza:

Bred

jeste krik,a?  :K
objasnicu kasnije detaljnije...

Masha

Ali, svako ko koristi internet moze da procita sta god hoce. Mogu roditelji da ga nadziru i kazu - Aaaa, ne sinko, to ne moze, ali, to je vec na njima. Ovde jos mogu da pronadju i mnogo korisnih stvari. Ali, ko na netu trazi nesto vezano za sex i kako sta uraditi i kad, nece se ovde ni zadrzati, da ne gubi vreme, vec ce nastaviti sa svojom potragom. Dakle, ja bih jako volela kada bi neki tinejdzer citao sve sto smo mi napisali. Tada bi mogao da procita i dosta korisnih stvari ili, bolje receno, mogao bi da vidi i za i protiv, pa da odluci.

Inace, Brede, jesi li skoro gledao neki posleratni film pa cuo ovo opsteobrazovni   :trfr:

Wlada

Ma nije stvar cija je poslednja... Gadno si se isrtripovala, ne znam sta ti bi ni sta sam ja tu pogresno napisao... Mogu da te razumem ako te drma PMS :K (ubice me)
Masha je shvatila  sta sam zeleo da kazem i to je to...