Tumacenje natalnih karti BESPLATNO!!!

Started by Bred, 17-07-2006, 22:24:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

SandraD.

OK!Svima ce biti izanalizirana samo ovim redosledom:1 Darker
                                                                        2.Nasty Girl
                                                                        3.Alnus Glutinosa
                                                                        4.Zoca
                                                                        5.Spring
                                                                        6.Ceva 2
Gledala sam po broju poruka,i molim vas za strpljenje!Pozz....

Darker:
Sunce u Biku (Zemlja)SH
ASC Lav (Vatra)TS
Vladalac ASC Sunce u Biku (Zemlja)SH
MC Ovan (Vatra)TS
Mesec u Ribama (Voda) HV

Ukratko receno,ovde dominira Melanholicni i Kolericni tip temperamenta,ali ima upliva i Flegmaticni.Cesto reagujes kada je odredjena situacija ili okolnost usmerena licno na tebe.Osecanja su ti dugotrajna,Ponekad si malo sumnjicav prema novim idejama,i materijalisticki nastrojen.Ascendent ti daje vatrenost,sto znaci da on tvojoj Bikovskoj zemljanoj,tromoj prirodi daje pokretljivost,aktivnost.Imas potrebu da se dokazujes svakom i svugde,volis da se takmicis.Ponekad prenagljeno  i afektivno reagujes,,imas potrebu da puno toga dramatizujes.Nije ti strano ni prepiranje i svadjanje,ali ti zemlja opet daje malo hladnoce i kontrole.Ova vatreonst,ublazena je i vodom,pa tako tvoje emocije ipak nisu nepredvidljive,jer su reakcije usporene.Emocije malo teze ispoljavas.

Angularne kuce su kod tebe dosta izrazene sto znaci da one imaju sudbonosni uticaj na tvoj zivot.Tvoja porodica i tvoja karijera.

Ti volis da si u centru paznje,zato pred prijateljima smisljas uvek neke originalne ideje.Posto ti je vrh 11. polja u Blizancima,znaci da volis druzenje,zabavu,komunikaciju.Materijalna situacija je moze se reci odlicna,jer je vladalac 2. polja(materijalne vrednosti,novac)podrzan Jupiterom(novac) u 6. polju,polju posla,tako da ces kroz posao zaraditi dosta novca,a i suvladar Merkur kazuje da umes da smislis najbolji nacin kako da zaradis novac.Merkur vlada tvojim poljem komunikacija,bas tu gde mu je i prirodno mesto,a odlazi u 10.polje,on je ovde u triplicitetu,ali i sprzen od Sunca,(sto bas i nije najsjajnije)sto znaci da ces kroz svoje intelektualne sposobnosti i komunikaciju,kroz domisljatost,postici veliki uspeh.

4. polje,od presudnog znacaja.Venera,kao vladalac ovog polja,govori da ti je do porodice mnogo stalo,da si jako vezan za nju.Maleficne planete,obicno otezavaju neke stvari,ovde imas stelijum  u Skorpiji,ali mislim da si  na nekog od roditelja jako osetljiv,ili se nesto desilo nekom od roditelja,pa je to strasno uticalo na tebe.

E,sad,gde ti najvise patis.U ljubavi.Na tom polju si toliko osetljiv,da je to kako bih rekla, strasno.Cini mi se da patis mnogo zbog gubitka nekog iz porodice,to moze biti deda ili otac,ali uglavnom neko stariji.Uran u 5. polju,polju ljubavi donosi stalne promene,prekide veza,bas haos po ovom pitnaju.Tako se lako povredis,cak i jedna obicna sitnica moze da te povredi tako duboko.Ti prosto ljubav idealizujes,do krajnjih granica,i tu osobu tako uzdignes,i onda kada ta osoba nesto ucini sto nije po tvojoj volji,ti se tako uvredis,ali ajde da ti planes,pa da se svadjas,nego se ti vise povlacis u sebe,i onda krijes neke emocije,i tesko pokazujes nezadovoljstvo,i povredjenost.To mi vise izgleda tako,kao da sada ti ne progovras ni reci,i tako imas neki rezigniran izraz na licu,a ona te onda pita pa sta ti je?nisi se valjda opet nesto naljutio i tako to.Znaci takvo tvoje stanje uvredjenosti je jako nepredvidljivo,moze da dodje kao s neba pa u rebra.Jako si osetjliv,to moras da menjas,uopste u odnosu na sve ljude,ne samo na partnerke.

Koliko vidim tvoja prava ljubav,sa kojom uspevas vec duze vreme,a to mi kazuje dispozitor Saturn, ili ce mozda doci kasnije,premda ovde u padu,ali ajde da malo nagadjamo da je tako,mora se i to malo,je malo autoritativnija,mozda cak i starija,onako malo hladna,isto tako ambiciozna,puna energije,ali bogami i ratoborna,svajdalica,i njene emocije su mnogo hladnije nego tvoje,bas suprotnost,sto ti je i potrebno,da se malo kalis.Ona se verovatno bavi istom profesijom kao i ti,a ako ne,onda te mnogo podrzava u tvom profesionalnom razvoju,vi radite zajedno,ucite zajedno,putujete zajedno.....i ovo je dobra veza rekla bih.Samo to stoji da ova veza trpi mnogo promena,bas zbog tebe.Isto je  i sa brakom,jer Uran vlada 7.poljem.Uran kao i kod Pileta,tamo sam pominjala voli slobodu,ne voli okove,on stalno tezi promenama,i to ti moze doneti probleme u bracnom zivotu,zbog tvoje osetljivosti.....razvodi su moguci,vise brakova,itd. Razmisli o ovome,sve se moze promeniti ako mi to zelimo.

Satrun vlada 6. poljem,sto ukazuje uglavnom na hronicne bolesti.U Skorpiji moze da ukaze na sterilitet,kod tebe u opoziciji sa Suncem vladarem ASC,ali i oboljenja grla su moguca,takodje oprez kada su u pitanju genitalni organi, moguc je karicnom,i ovde posto je sve dosta povezano sa nekim od roditelja,ili su to nasledjene bolesti,ili se ovo pak vise odnosi,pre mislim na oca.

Studiranje : Neptun koji vlada 9. poljem,ali i ovde su moguci neki prekidi,jer je Uran u aplikacionom aspektu sa Neptunom,ali i na studijama ces dosta patiti..Posto deveto polje baca senku i na 3.,patnja moze biti vezana i za detinjstvo,jer opet Saturn kao dispozitor Neptuna,vraca nas u proslost.Polje karijere angularno,mnogo je znacajno u tvom zivotu.Ovde ti svetlis,Merkur i Venera su tu,pored Sunca.Sunce je ovde u opoziciji sa Plutonom u 4.polju(porodica).Pluton inace predstavlja ljude iz senke,neko pomracenje,pa cak i smrt,(Mesec,vladalac 12.otisao u 8.hm...).ali ne bih zelela o ovome dalje da pricam.,uglavnom nije bas dobro.

Nije ti lako,ali takav je zivot....uglavnom znam zasto si dao sebi ime Darker....No ja stojim pri svome Romanticni kralj.Misli pozitivno,to je najvaznije.Pozz......

(http://nono9.us)

Darker

Hvala, big mama :> :> :>
Veæinu si pogodila, a za uspeh æe da vidimo :> :> :>
jedino ¹to si one kuæe i vladaoce mogla slobodno da izostavi¹ po¹to ni¹ta ne razumem :> :> :> :>
a sa starijima u porodici mi je sve ok, hvala na pitanju, a nisam ne¹to posebno vezan ni za jednog roditelja, mislim u normalnim granicama, tako da tu ne¹to drugo ne valja...
A nadimak darker sam dobio tako ¹to se zovem darko, a slu¹ao sam tada kada ga dobih metal i gothic podosta... :> :> :>
I nisam uop¹te toliko mraèan, ali da sam osetljiv u vezi-poprilièno, ali do sada sam se dosta iskulirao-ni¹ta ¹to iskustvo ne mo¾e da re¹i... To se pre svega odnosi na idealizovanje ljubavi(ne na devojku veæ na sam pojam ljubavi)A devojka mi je ©korpija-Vodolija, krvna grupa 0-, a ja sam AB+... tako da su suprotnosti oèigledne :> :> :> :>
Pozz, sandraD.
P.S. Jel mi pisalo da æu se ikada zainteresovati za horoskop?? :> :> :> :> :>

yeca

Sandra, a ¹ta znaèi kad je Mesec u nekom znaku?? Meni je konkretno u Vodoliji!!
I ¹ta taèno podznak predstavlja?? Neko mi jednom reèe da je horoskopski znak ono ¹ta ti jesi, a podznak ono kako te drugi vide(??) ili kakav æe¹ biti sa starenjem?? thx

SandraD.

Mesec oznacava emocije,dusu.Tu se vidi kakav je neko iznutra,a Sunce je ono kako se osoba prikazuje pred drugima.Isto tako i za horoskopski(suncev znak)on je ono kako se osoba prikazuje spolja,a podznak iznutra,zato neki astrolozi mnogo vise paznje posvecuju podznaku nego suncevom znaku.Mesec u Vodoliji daje osobi zivahnost,uzbudjenje,podloznost utiscima,plemenitost i duhovitost,spretnost,velikodusnost,brza uzbudjenja.Uran vlada ovim znakom,pa ti to daje stalne promene,radoznalost i teznju ka slobodom.Zavisi kako je Mesec dalje aspektovan,jer kao sto sam rekla ako se Mesec nadje u opoziciji sa Suncem,to znaci da se osoba prikazuje drugima potpuno suprotno od onoga sto oseca,e to vec moze da nas uputi u to da je osoba mozda dvolicna(opet zavisi od aspekata),a ne pojedini znak,kao sto mnogi koji se ne razumeju govore kako su Blizanci dvolicni,sto nema nikakvog smisla.Pozz.....

yeca

E bravo!!! Ja sam imala priliku da me par ljudi maltene pre nego me pitaju za ime, kad èuju da sam blizanac, okarakteri¹u me kao dvoliènu  :roll: a ne poznaju me!! I onda ja poku¹am da im objasnim da smo eventualno "dvolièni" u smislu da nas okolina do¾ivljava na jedan naèin, a da mi sami znamo da mo¾emo i potpuno drugaèije da se pona¹amo (a sve u zavisnosti od situacije i mog trenutnog raspolo¾enja - bar je kod mene to sluèaj) pri tom, to ne znaèi da æu sa nekim da budem extra pa posle da ga ogovaram iza ledja i sl....

SandraD.

Pa da!

Alnus Glutinosa

Sunce :Lav(Vatra)TS
ASC:Vaga(Vazduh)VT
Vladar ASC: Venera u Devici (Vazduh)TS
MC u Raku (Voda)HV
Mesec u Ovnu (Vatra) TS

Dosta ima toplote,dominiraju Vatra i Vazduh.Ti si vrlo aktivna osoba,imas visak energije,volis da se takmicis.Hrabra si i preduzimljiva,zivahna,neposredna i otvorenaRakcije umeju da ti budu nagle,lako se ljutis i nekada prosto planes bez kontrole.Vrlo si komunikativna i otvorena,imas slobodan duh.Ponasas se dosta autoritativno,strozije,ali je malo izrazenija i ljubomora,potreba za komandovanjem,tvrdoglavost.Tvoj pogled je dubok i volis da istrazujes.

Volis prijateljstva i veze sa ljudima ti mnogo znace.Materijalna situacija je malo nestabilna,cini mi se da volis malo da se kockas,,da volis igre na srecu,pa se moze desiti da tu naglo izgubis neki novac,pa da ga ponovo dobijes,pa je zato dosta nestabilno,rizicno,zato obrati paznju na ovo.Isto tako trosis novac na klubove i provod,na druzenja....

Ljubav je nepredvidljiva,trpi promene.Evo teksta astrologa Branka Zivotina o polozaju tvog Lilita(virtuelna planeta),pa nadam se da ces nesto slicno prepoznati.....

LILIT U ©ESTOJ KUÆI

Osoba je preterano kritièar ¹to mo¾e da ugrozi zdravlje. Ili je preterano moralista ili ide u drugu krajnost. Na vrlo jednostavna pitanja ume tako komplikovano da odgovori da onome koji postavlja pitanje ni¹ta ne bude jasno. Sve pokusavaju da programiraju i kontrolisu sve, pa cak i svoje osecaje. Cesto imaju kontakte sa cudnim ljudima i bezbroj platonskih veza i retko su iskreno zadovoljni sobom i srecni. Neobicno je to sto ove osobe lako mogu da se probude najobicnijim savetom partnera (naravno, pod uslovom da doticni prodje sve moguce i nemoguce testove koji su smisljeni kako bi se odlozio trenutak otvaranja i iskrenosti). Emotivni ¾ivot im je dosta ugro¾en zbog uglavnom te¹ke situacije u detinjstvu i mladosti, siroma¹tva i skromnosti koja ovde postoji za ceo ¾ivot. Ovde nije te¹ko ni ¾enama ni mu¹karcima da udju u emotivne odnose, ali æe redovno doæi do problema u seksualnom odnosu, do veza koje nisu od dru¹tva prihvatljive, koje moral ili neka druga etièka pravila ne dozvoljavaju…U ranoj mladosti kod ovih ljudi se desila neka javna bruka i blam zbog kog se na dalje stide sopstvenog tela pa ga neretko zapostavljaju, potiskujuæi sexualne ¾elje i braneæi se od seksa najèe¹æe istim izgovorom tipa "umorna sam …” ili "moram da radim…” Ovde se libido uop¹te ne vidi

LILIT U RIBAMA

Osoba obièno lako podle¾e zavoðenju, naivna je, ne poznaje eros, saoseæajna je, ali ima dobru intuiciju mada ne uvek i jasnu. Èesto je neèija ¾rtva, sve dok ne shvati da je to sama htela.Lilit u Ribama predstavlja kraljevstvo snova, fantazije, utopije, daleko od realnog, okrenuta nekim beskrajnim horizontima i beskonaènosti svega, zbog èega se nekada oseæa kao da je proterana iz svoje daleke kuæe na zemlju i medju ljude koji je uglavnom ne shvataju. Zbog te potrebe da ne do¾ivi kraj, zbog straha od gubljenja i ru¹enja ideala, ovi ljudi umeju godinama da trpe neko èudno stanje ¾ivota ni na nebu ni na zemlji, verovajuæi u ne¹to ¹to odavno ne postoji. Jako je te¹ko za svakog ko ima LI u Ribama da prihvati neku te¹ku situiaciju onakvu kakva jeste a da pri tom ne do¾ivi ogroman psihièki ¹ok posle koga im je obièno potrebno dugo da bi se vratili u normalu, a i to pod uslovom da je osoba ipak psihièki dovoljno jaka da se izbori sa sopstvenim slabostima. U suprotnom lako se de¹avaju psihièke i nervne bolesti, halucinacije i posezanja za drogama, opijatima, lekovima, bilo èim ¹to æe ubla¾iti pravi du¹evni bol koji je ¾ivot doneo. Ovi ljudi èesto izgledaju drugima zadovoljni i sreæni, kao da nemaju ama ba¹ nikakvih problema jer se i sami boje da dublje zavire u sebe i suoèe se sa gomilom strahova i razoèarenja koja su duboko potisnuli, obièno nekim novim iluzijama. Kolebljivost i neodluènost ovde su prisutni kao patolo¹ki problem koji je moguæe re¹iti jedino odbacivanjem fantazija, nerealnih ambicija i straha od dominacije drugih nad njima, ¹to im se u ¾ivotu inaèe èesto de¹ava.

Ti imas sudbonosni srecni trougao u tvojoj karti,to je trougao gde tri planete medjusobno prave harmonicni aspekt trigon.Tebi se dogadjaju neverovatne stvari,prosto ostvaruju ti se zelje,i trebalo bi da ovo iskoristis,jer ti moze mnogo pomoci u zivotu.Sve sto je lose,na neki nacin, neutralizovano je kroz ovaj trougao.Tvoje studiranje je verovatno prekidano ili su se tu desavale neke promene,ali ovo se ne mora odnositi na studiranje,vec ovo moze znaciti i promenu mesta stanovanja,promenu sredine,jer 9.kuca baca senku na 3. a ovo polje predstavlja nasu okolinu i okruzenje.Karijera ce ti dosta zavisiti od partnerskih odnosa,ali i odnosa sa drugim ljudima,i od drugih ljudi,neki ljudi iz senke ce ti praviti probleme,ali zapamti,onaj od gore,dao ti je srecni trougao,tako da je to tvoj talisman,imas andjela cuvara.Ocekuje te iznenadni uspeh u karijeri i kasnijem zivotu,ovo je odlicna karta,sreca ti se smesi!Pozz...

shmizla

znam da nisam jos zasluzila, ali ako imas vremena, i naravno ako te ne mrzi... 24.03.1985. u beogradu, u 14:40.... hvala unapred  :smile:

sandric

evo i moje molbe za natalnu kartu 26.01.1984. u 9:40 u Beogradu

SandraD.

molim vas da sacekate sa podacima,dok se ne izanaliziraju prethodne karte,ovako se stvara zbrka.....hvala!

nasty girl

SandraD.

Nasty,nisam te zaboravila,tamo si na spisku gore,ali sam zaboravila da kazem,Alnus Glutinosi je pre neki dan bio rodjendan,pa sam joj obecala da ce joj tumacenje biti na poklon!Danas sam nesto u guzvi,ali ako stignem postavicu ti veceras,ako ne onda sutra!Pozz....

Alnus Glutinosa

Hvala Sandra! Ovo mi je bio jedan od lepsih poklona za rodj...  :cvet

SandraD.

Alnus drago mi je!

Nasty Girl

Sunce u Jarcu (Zemlja)SH
ASC Jarac (Zemlja)SH
Vladalac ASC Saturn u Strelcu (Vatra)TS
MC Skorpija (Voda)HV
Mesec u Skorpiji (Voda)HV

Mnogo hladnoce,pravo zimsko dete.....Posto je kod tebe prisutno puno planeta u 12. polju,ti si osoba koja se povlaci,koja ima zelju da se izoluje i kod tebe pretezno razum vlada nad srcem.Suvo ti daje volju i izdrzljivost.Hladnoca,disciplina,razum,distanca,strogost.......Kod tebe dominiraju melanholican i flegmatican temperament.Ti reagujes jedino kada je odredjena situacija usmerena licno na tebe,osecanja su ti dugotrajna ali retko emotivno reagujes.Vrlo sporo ispoljavas emocije,pesimista si,prilicno oprezna,ponekad nedrustvena.Podlozna si depresijama,sumnjicava prema novim idejama.Vredna si,sklona oklevanju,tvrdoglava.Tesko ispoljavas emocije i ponekad mozes da ostavis utisak nezainteresovane osobe.Nedostatak motivacije je prisutan,uvek ti je potreban neko drugi da bi te motivisao.Izbegavas svaku konfliktnu situaciju,a kada izgubis zivce sklona si da briznes u plac i  da places danima.Ovaj tip je gradjom retko visok,ali je mek i mesnat,mekse muskulature i sklon zadrzavanju tecnosti i gojenju.Tezis fizickoj lenjosti,tisini,romantici.

Materijalna situacija je dosta nestabilna,novac naglo odlazi kao sto  i dolazi.Moguci su neki neocekivani dobici,ali i oni brzo odlaze.

Ljubav:Venera je ovde malo ratoborna,sto kazuje da je tvoj partner malo tvrdoglav,i prilicno svadljiv,on ne razmislja mnogo,ima snaznu seksualnu energiju.Ova veza ce prerasti u brak i vi cete verovatno otputovati negde u inostranstvo,mozda u Svajcarsku.Ili u Sev.Afriku,a postoji mogucnost i negde na primorje,na neko od Mediteranskih ostrva.
Brak:evo teksta astrologa Branka Zivotina o polozaju tvog Lilita

LILIT U RAKU

Ova osoba je izuzetno æudljive prirode, preosetljivost u seksu, preterano romantiènu ma¹tu ima, previ¹e be¾i u pro¹lost. Osoba sa Lilitom u Raku ne zna da se opusti i ne zna da u¾iva ako ne povuèe paralelu sa neèim iz pro¹losti, suvi¹e je uznemirena.Cudljivost je prisutna u tolikoj meri da ovakva osoba ni sama sebe ne moze da shvati i cesto upada u krize identiteta. Kada se zaljubi cesto se poistovecuje sa partnerom i reaguje u skladu sa onim sto oseca.ukoliko imate Lilit u znaku Raka trebalo bi da stabilizujete svoje emocije i nervni sistem i da se ne izlazete konfliktnim situacijama.Sa svojom porodicom i rodjacima sreæe se samo kada je neko u nevolji ili ni tada, dok u miru odnosi znaju da budu te¹ki, hladni i to uglavnom od strane drugih prema ovoj osobi, zbog èega æe se ona osetiti izdano i napu¹teno od najbli¾ih. Ovo je te¹ka pozicija koja nosi trpljenje i muèenje uvek zbog nekoga jako bliskog, nekoga ko je pod istim krovom sa ovom osobom, bilo da je to bolestan roditelj, problematièno dete ili pijani mu¾.

LILIT U SEDMOJ KUÆI

Uz lo¹e aspekte - razvod, vanbraèna zajednica, preljube. Konflikti se de¹avaju onom kome to najmanje prija. U stvari iako osoba ¾eli mir i harmoniju sama je kriva ¹to to ne mo¾e da ostvari, jer je zatvorena i nepoverljiva pa na kraju dobije upravo ono èega se pla¹i.U dusi su nezne i krhke. Nekad upravo izabere osobu koja je i privlaèi i odbija ¹to dovodi do uzajamnih povreðivanja, ili ono ¹to mrzi kod sebe projektuje na partnera.Javni zivot je preko potreban, ovde se ne zivi bez publike i drugih, pa od povlacenja i neke kreativne samoce i posvecenosti ovde nema nista. Sve je samo glamurozna zelja za aplauzom i da se primi ljubav partnera, familije, prijatelja, celog sveta. Osoba je meðutim sigurno izrazene senzualnosti i sa umetnickim talentima, koji se odnose najvise na glumu, muziku i ples. Ova osoba moze delovati spolja jako, ali stvari unutar nje stoje na izuzetno klimavim nogama.

Tvoje dete ce biti po karakteru blisko ocu,malo ratoborno i puno energije.Bice lepo i vrlo privlacno.

Posao ce imati veze sa bolnicama i zdravstvom i poslediplomske studije su moguce.

Zdravlje je dobro,jedino obrati paznju na zglobove i kukove,i moguci su neki nervni problemi.Malo je partnerovo zdravlje ovde ugrozeno.

Pozz.....

nasty girl

Hvala ti puno!!!! otprilike to je to..... :loptica :loptica :cvet :cvet :cmok :cmok

zoca