Tumacenje natalnih karti BESPLATNO!!!

Started by Bred, 17-07-2006, 22:24:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

SandraD.

eh,tesko ja odustajem Mars mi se blizi Suncu!Nasty Girl,evo videh da sam te zapostavila,a ti si ipak prva postavila podatke!Nisam ti gledala kartu,jer ne mogu u atlasu da nadjem koordinate za Novi Grad,tako da mi moras reci neki veci grad koji se nalazi  u blizini!

nasty girl

U atlasu se nalazi kao bosanski novi..u blizini prijedora...gde nadjes da se spajaju reke una i sana to je to....

SandraD.

Quote from: nasty girl on 15-08-2006, 14:37:49
U atlasu se nalazi kao bosanski novi..u blizini prijedora...gde nadjes da se spajaju reke una i sana to je to....
Banja Luka,Mostar,Sarajevo,Tuzla,Zenica.....samo ove koordinate imam u atlasu???

nasty girl

katarina

Sandra, hvala ti puuuno!!

Brata nemam, ali sestru imam! Licim na mamu, ali ne nesto preterano, misljenja su uglavnom podeljena.
Ne znam da li sam dobro shvatila, ali jesam li ja u podznaku Jarac?

SandraD.

Quote from: katarina on 16-08-2006, 08:12:00
Sandra, hvala ti puuuno!!

Brata nemam, ali sestru imam! Licim na mamu, ali ne nesto preterano, misljenja su uglavnom podeljena.
Ne znam da li sam dobro shvatila, ali jesam li ja u podznaku Jarac?

Da Katarina,u podznaku si Jarac.Ovo je karta po Kochovom sistemu,koji se smatra mnogo preciznijim od Placidusa,pa ako ti je neko gledao verovatno je po Placidusu bila Vodolija.U svakom slucaju ima i upliva Vodolije,ali ti si ipak Jarac.Mada neki astrolozi smatraju najtacnijom indijsku astrologiju,Yotish je po njima najprecizniji,ovde nema nikakvih nagadjanja kao u zapadnoj.....

Besno Pile
Sunce u Jarcu (Zemlja)SH Kardinalni
Podznak:Skorpija (Voda)HV Fiksni
Mesec u Blizancima (Vazduh)VT Promenljivi
Vladalac ASC Mars u Vodoliji (Vazduh)VT Fiksni
MC u Devici (Zemlja)SH Promenljivi

Ukratko Vazduh I Zemlja ovde dominiraju,Sangvinicni I melanholicni temperament.Sklona si promenama raspolozenja,govorljiva si aktivna,ali emocije veoma sporo ispoljavas.Ponekad si sklona fantaziranju.Ambiciozna si,I okrenuta sebi.Uran u prvoj kuci,pokazuje kako se ti ponasas pred drugima,I predstavlja te kao vrlo slobodnu osobu,na neki nacin originalnu.

Ovde se vide izuzetne intelektualne sposobnosti,sto bi trebalo da iskoristis.Ljubav je vezana za prijatelje i prijateljstva,to je neko iz tvog komsiluka(u znaku Ovna) ili okruzenja,a mozda si ga upoznala preko nekog od rodjaka.Ti volis slobodu I svaki vid vezivanja za tebe je dosta tezak.Tvoj brak ce biti sklon promenama,moze doci  I do razvoda,ali moguce da ces ziveti u braku bez papira,jer Mesec u 7.polju(brak)je u opoziciji sa Uranom  u 1. polju(nasa licnost,karakter).Uran ne voli vezivanja,on voli slobodu,tako da ce tvoj brak biti u svakom slucaju nesvakidasnji.Mnoge osobe sa ovim aspektom Uran/Mesec nikada ne udju u brak.

Obrati paznju na ishranu,dosta se nepravilno hranis,tako da to moze kasnije da napravi problema sa venskom cirkulacijom,moze doci do zgrusavanja krvi I stvaranja trombova,pa tako i do mozdanog udara.(i nemoj da se nerviras,to je uzrok svih bolesti!)

U studiranju je verovatno bilo nekih prekida,promena....(Mesec/Uran)ali je generalno tebi  ovo polje jako  vazno,tvoje intelektualne sposobnosti su usmerene na studiranje I obrazovanje.Ti volis da filozofiras,interesuje te religija I kultura udaljenih zemalja i naroda.Zbog toga inostranstvo ti je veoma blisko,odnosno ti veoma mnogo zelis da odes negde da zivis,ali ovaj SMC u 9.polju  u opoziciji sa vladarem ASC,mnogo otezava okolnosti,tako da su sanse dosta slabe,ovo sam izmenila jer nisam precizno gledala prvi put.

katarina

Pilence... inostranstvo....a? Sandra D. sad si je sigurno obradovala:)

Alnus Glutinosa

Hocu ja da budem prijateljica sa kojom pilence ide u inostranstvo!  :~
Sorry za  :OFF

SPRING

Znam da nemam jos uvek dovoljno poruka za natalnu kartu, ali jel mogu bar da saznam sta sam tacno u podznaku? Rodjena sam 7. 10. 1982. u Beogradu, u 7:20 ujutru
Hvala unapred  :)

SandraD.

dupla Vaga,Mesec u Blizancima.....

Darker

Dugo sam se opirao, ali odradi i mene, reko¹e mi davno da sam bik-lav, mada nije sigurno, elem 25.04.1984. u 11:30 u Bgd-u... Ne zanima me ni¹ta posebno, stavi neku pikanteriju :> :> :> :>
:cvet :cvet :cvet

besno pile

Sadra,puno,puno ti hvala!
dosta stvari si pogodila.....
naravno da me je obradovala :lol:,ali katarina i alnuse don't worry,vodim vas(znate vec gde :wink:)

....hm....ceo zivot sam mislila da sam u podznaku strelac?!

spojila sam poruke

zoca

pa kada ste se svi naredjali hajde i mene.. :~ :~....rodjena sam 19.11.1983. u bg-u..17h...a zanima me standard...ljubav, zdravlje...fax....hvala unapred

Èeva 2

Jo¹ jedan èlan koji nema dovoljno poruka,please Sandra,da li bi htela da mi napi¹e¹ ne¹to vezano za fax,ljubav i zdravlje?Roðena sam 18.01.1981. u Osijeku,znam da sam dupli jarac,ne znam taèno u koliko sati,znam da je sigurno izmeðu 2 i 2,30 h ujutro.Hvala unapred! :cvet :cvet :cvet

SPRING

Najbolja si :~
Javljam se ponovo cim ispunim normu za natalnu kartu :)