Tumacenje natalnih karti BESPLATNO!!!

Started by Bred, 17-07-2006, 22:24:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

SandraD.

Zoca
Sunce u Skorpiji(Voda)HV
ASC Blizanci(Vazduh)VT
Vladalac ASC Merkur u Strelcu(Vatra)TS
MC Vodolija(Vazduh)VT
Mesec u Biku(Zemlja)SH

Ti si jako dobra osoba,saosecajna,uvek spremna da pomognes drugima u nevolji.Kod tebe su gotovo ravnomerno rasporedjeni elementi,ima od svakog,vazduh je malo intenzivniji,pa ti to daje ceste promene raspolozenja i interesovanja.Veoma si prijatna i vesela.Stelijum u Strelcu naglasava ovaj znak kod tebe.. Merkur u Strelcu obojen je vatrom,tako da ovo daje reakcije iz afekta,ponekad nedostatak kontrole.Mesec u 12. polju,govori da se dosta povlacis od drugih,i mnogo patis kada su u pitanju veze bilo kog tipa.Evo i teksta astrologa Branka Zivotina o tvom Lilitu:
LILIT U VODOLIJI

Zajedno sa ©korpijom ovde je Lilit sa mnogo negativnosti. Osoba je podlozna negativnim vibracijama okoline. Savetuje se neka vrsta proèi¹æenja kroz psihoterapiju ili ne¹to drugo. Osoba je sama sebi najveæi neprijatelj obzirom da bira osobe pored kojih ne mo¾e da evoluira.Tvrdoglave su i znaju da od ¹ume ne vide ¾bun. Sitna zadovoljstva im èesto izmièu dok one trèe ka necem megalomanskom i opstem. Njihova je hirovitost najcesce uzrok propasti svake stalne i solidnije veze.Ovi ljudi misle da imaju potpuni monopol nad Istinom, i sve ¹to rade, prièaju, za njih predstavlja jedinu ispravnost, zbog èega drugaèije stavove ne prihvataju u startu. Ali kroz ¾ivot uglavnom u svom najbli¾em okru¾enju imaju one koji æe ih podrivati ba¹ na ovom polju, ru¹iti im samopouzdanje. Veruju da ¾ive ¾ivot kakav su sami izabrali. Vole da se nalaze u ulozi navigatora, da name¹taju dogadjaje da se dese. Sve im se iz njihove perspektive èini moguæim, ali kada dodje vreme da se stvar odradi shvataju da to i ne mo¾e tako lako i brzo kao ¹to su mislili, pa sa te strane nisu poslovni i obièno kasne u obavljanju formalnih du¾nosti. Apsolutna sloboda i nezavisnost u radu su im jako bitni. Obièno se de¹ava da ljudi koji imaju Lilit u Vodoliji budu nekim èidnim okolnostima u situaciji da moraju da poma¾u svoje rodjake, roditelje, braæu i sestre, prijatelje, ali i ljude sa kojim nisu u nekom naroèitom odnosu. Ponekad znaju da preuzmu na sebe tolike odgovornosti i obaveze spram drugih da sopstvene ¾elje moraju da stave u drugi plan. Pa opet, èeste promene prijatelja, bilo da su uzrokovane izdajom ili okonlnostima kao ¹to je preseljenje i sl, stalno æe se de¹avati i ovde je jako te¹ko odr¾ati jedno prijateljstvo na du¾e staze. I sami su veliki putnici, po¹to su u principu beskuænici, lutaju, sele se, menjaju sredinu, okru¾enje, i uvek imaju oko sebe ljude razlièitih kultura, vera….

Ljubav kod tebe zauzima znacajno mesto,volis decu,Venera je ovde u svom sedistu,ali posto je ovde Saturn u egzaltaciji,pa posto je ovaj malefik  u polju ljubavi on sigurno otezava mnoge stvari,on ih usporava,i daje ili mnogo mladje,a najcesce starije muskarce. Venera vlada tvojim 12.poljem,sto kazuje da krijes svoje ljubavi,one su tajnovite,ne volis ni sa kim da pricas o njima.Ti dosta svoje emocije krijes od drugih,potiskujes ih negde duboko  u sebe,a spolja ne delujes uopste tako,skoro niko ne zna kako se ti zapravo osecas,ponekad ni ti sama ne mozes da se suocis sa  sobom,i onda nekim spoljasnjim ponasanjem to zataskavas.Roditelji su jako razliciti,moguce da je bilo problema medju njima,otac voli slobodu......

Tvoj bracni partner je stranac.Ti ces mnogo propatiti zbog ove osobe,jer je ona sklona prevarama,kao i alkoholizmu......ova osoba ne prica mnogo,krije neke stvari,nije iskrena.,istina dolazi na videlo tek kad bude kasno...Ishitrena odluka o stupanju u brak.

Nervni problemi,moguce ceste glavobolje,sto uzrokuje i bolove u stomaku,probleme sa varenjem,pa su ovde moguce i lekarske intervencije....zapaljenje grla,,gnojno zapaljenje krajnika,problemi sa ocima,menstrualni problemi....zbog ovih bolesti moguca i hospitalizacija,mozda si vadila krajnike......

Studiranje je dosta usporeno,mozda ces duze vremena studirati,ili  ces kasnije upisati fakultet,ali ovaj Saturn govori  i o tome da si disciplinovana i odgovorna,i da ces istrajati.
Mozda su te cak i neki zdravstveni problemi usporili.....Ceste promene posla,ulazak u partnerstvo sa nekim,olaksace mnoge stvari po pitanju posla,ali ces ti mnogo ocekivati od te osobe.......

Karta je fina,ono sto meni smeta jesu bas ti odnosi sa drugim ljudima,nedostatak opozicije,sve su planete na zapadnoj strani karte,malo si odaljena od ljudi,negde je komunikacija prekinuta,verovatno su neki stresovi iz detinjstva uticali na tvoje povlacenje,odnos izmedju roditelja,svadje,ali moguc cak i neki gubitak,vezan za nekog zenskog,clana porodice,ili zdravstveni problemi sestre(vladalac 8. polja Saturn(malefik)sa dispozitorom Marsom(opet malefik)u opoziciji sa Mesecom  u12.kuci.......I obrati paznju na zdravlje,bez nervoze!!!Pozz.......

(http://nono9.us)

zoca

ja prosto ne mogu da verujem koliko si u pravu...zapanjena sam....hvala ti mnoooogooo...

joehusafet

Ej, astrolozi, sta cete sada kada su vam sutnuli Pluton sa spiska planeta? Kako se sada to regulise...

Darker

Vi¹e o tome:

www.farmaceuti.com/forum/index.php?topic=1491.0

Lena

E ne dam Pluton, to mi je suvladar znaka... :T bio planeta ili ne.

SandraD, da li je tumaèenje natalne karte jo¹ aktuelno? Znam da jo¹ ne ispunjavam uslove ali imaæu valjda ne¹to da ka¾em ovih dana pa æu napredovati. :) Pa da stanem u red na vreme.

joehusafet

Verujem ja da je Pluton i te kako vazan za astrologe, ali cinjenica je da je Pluton izgubio svoje mesto zbog tri nebeska tela koja i nisu bila toliko poznata: Ksene, Ceresa i Harona, a imaju veoma slicne dimenzije kao Pluton. Mene sada samo interesuje kakav je stav astrologa, ako neko zna, po pitanju te tri "planetice", jer nemoguce je da one nemaju nikakav uticaj na "sudbinu", a Pluton ima, bez obzira sto se astrologija razvijala bez svesti o postojanju pomenuta tri nebeska tela...  :`?

SandraD.

Quote from: joehusafet on 03-09-2006, 20:14:35
Verujem ja da je Pluton i te kako vazan za astrologe, ali cinjenica je da je Pluton izgubio svoje mesto zbog tri nebeska tela koja i nisu bila toliko poznata: Ksene, Ceresa i Harona, a imaju veoma slicne dimenzije kao Pluton. Mene sada samo interesuje kakav je stav astrologa, ako neko zna, po pitanju te tri "planetice", jer nemoguce je da one nemaju nikakav uticaj na "sudbinu", a Pluton ima, bez obzira sto se astrologija razvijala bez svesti o postojanju pomenuta tri nebeska tela... :`?
Uticaj tih nebeskih tela je ostao i dalje isti,to se nije promenilo,tako da za astrologe ovo i nije neka velika promena.

mackica

....ja znam da nemam prava na citanje natalne karte.... :confused: :lol2:
ali sandra ako ikako uhvatis vremena...ti molim te mi reci koju rec...please... :Bog :Bog :Bog
rodjena sam 12.12.1982. u beogradu ...vreme 9:50 ....a interesuje me...naravno ljubav...ocu li se vise dovesti u red po tom pitanju.. :PI....naravno fax :lol2:...i porodica....
hvala ti unapred :cvet
pozdrav

odoh uciti...inace mi se stvarno crno pise.... :F

zivanshe

nebesko telo nije isto shto i planeta.
pluton je izgubio status planete, a nije prestao da postoji. :)

SandraD.

cao sivma,evo me,bila sam u prilicnoj guzvi,sada nemam mnogo vremena, jer imam jako puno obaveza,tako da ce analize mnoci samo posle 50.poruke.Pozdrav!

sandric

Nadam se da cu ja sada doci na red rodjena sam 26.01.1984 u 9 i 40

Lena

Ja sam u meðuvremenu pre¹la pomenuti prag od 50 poruka   :V pa æu i ja ostaviti svoje podatke - 14. novembar 1979., 03.15 (noæu), Senta.

Znam ne¹to malo o astrologiji - dovoljno da bez problema shvatam mehanizam ovih ranijih tumaèenja - ali opet nedovoljno da bih sama mogla da slo¾im svoje kockice. Hvala i samo hrabro!  :>

mackica

a ja....smrc....znaci moram da budem vrednija po pitanju komentara.....
nista se ne racuna sto redovno pratim sve na forumu.....
znaci za nas neme posmatrace jos nista.....
onda ...mi nema druge nego....tastaturu u ruke....i kuckaj...do 50-te...
javljam se onda....

Darker

Quote from: mackica on 13-09-2006, 23:46:01
a ja....smrc....znaci moram da budem vrednija po pitanju komentara.....
nista se ne racuna sto redovno pratim sve na forumu.....
znaci za nas neme posmatrace jos nista.....
onda ...mi nema druge nego....tastaturu u ruke....i kuckaj...do 50-te...
javljam se onda....
bez patetiènog ¹lihtanja, please :> :> :> :> :>

mackica

apsolutno se ne slihtam.....ako je u danasnje vreme....komunikativnost...ljubaznost i drzeljubivost slihtanje....gde onda sve vodi....
ali mislim da je ovo vec.....off topic