Tumacenje natalnih karti BESPLATNO!!!

Started by Bred, 17-07-2006, 22:24:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl

dobro mislis  :OFF :OFF :OFF :OFF

nevenica

Molila bi SandruD. da mi protumaci natalnu kartu. Rodjena sam 3.maja 1980. u Uzicu. u 7.30 ujutru. Zanima me nasledstvo u narednom periodu,nekretnine,zdravlje i da li cu naci posao u skorije vreme?

nasty girl

pa to ce biti jako tesko, jer za tako nesto treba da imas najmanje 50 poruka.... :hm :hm

mare

Evo i mene! Zamolila bih te Sandra za natalnu kartu, ali bez ikakvih obaveza. Roðena sam 03.04.1979 u Beogradu u 8 i 30, utorak. Uop¹te ne ¾uri, èekaæu, jer znam da si u gu¾vi. Hvala, veliki pozdrav!
Zanima me od svega pomalo, ¹ta god vidi¹ i misli¹ da je va¾no da znam. Hvala!

Darker

Quote from: nevenica on 19-09-2006, 13:16:43
Molila bi SandruD. da mi protumaci natalnu kartu. Rodjena sam 3.maja 1980. u Uzicu. u 7.30 ujutru. Zanima me nasledstvo u narednom periodu,nekretnine,zdravlje i da li cu naci posao u skorije vreme?
nevenice, aj se malo aktivirkaj na drugim delovima forumèiæa, jer samo tako stièe¹ pravo da tra¾i¹ sandrici da protumaèi natalnu karticu :> :> :>
Uop¹te nije bitno ako i nisi sa Farmacije, ima pregr¹t drugih zanimljivih tema :wink: :wink:

salexandar16

Sandra,da li mo¾e jedna natalna karta preko veze za moju sestru...?
Roðena je 01.04.1977. u 17:45 h u Smederevskoj Palanci...

Darker

Pod a)proèitaj uputstvo za kori¹æenje natalne karte: Samo èlanovi koji imaju preko 50 poruka!!!!
pod b)ni ti nema¹ 50, a tvoju sestru iscimaj na forum, pa neka igra one igrice, oèas æe imati 50  :T
Naravno na Sandrinoj dobroj volji je sve, ali nemojte je smarati O0 O0

Bred

Broj poruka se u igricama ne racuna, cisto da napomenem

nasty girl

Svaka sledeca poruka clana koji nema 50 poruka,a trazi natalnu kartu ce se brisati!!!!! :F :F :F :F

Bred

Zbog privatnih obaveza, SandraD vise nije u mogucnosti da vam izradjuje natalne karte. Zbog toga se ova tema zakljucava. Nadam se da ce nam se Sandra ubrzo opet prikljuciti. Zahvaljujem joj se na dosadasnjoj saradnji :)