Primedbe na sadrzaj foruma

Started by aziraphale, 17-09-2007, 16:12:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Maslacak

UVEK æe biti vi¹e "manje va¾nih" tema, zato ¹to ih prosto u svetu i oko nas postoji nenormalno mnogo vi¹e. Ne postoji nikakva realna ¹ansa da struène teme, ili one nestruène, a dovoljno zanimljive i elokventne, potisnu ovu drugu gomilu informacija. Èak i kad bih i ja, i azira, i zoe, i ma¹a uzeli da prevodimo struène tekstove ili vesti sve u 16...a svi znamo da za to treba mnogo vi¹e vremena i truda nego postaviti ili odgovoriti na neku trivijalnu traèersku temu.

aziraphale

o, jbte, kako si tvrdoglav!

nisi dugme, ne trazim ti odmah da menjas trista stvari. jednu po jednu, ali reci, covece, da li ces i sta ces, lako cemo kad ces

a nisi ni bog znas.

p.s. HVALA na odgovoru!!

p.p.s. postoji makar jedna dobra stvar posle sveg ovog pisanija u ova dva dana. dobili smo konstruktivnu raspravu i najcitanija tema se nalazi u "obavestenja, predlozi, kritike"...

whatever

Ја сам намеравао да се клоним ове теме јер сматрам да је неконструктивна - ништа се неће након ње променити. Али ствар је у следећм, Бред се сада све сложио, рекао како ни он није задовољан тренутним стањем, како треба да буде више стручних чланака, како портал треба да има већу дозу озбиљности итд. али колико пре два дана је на исту ту насловну страну ставио звезде Гранда. Ако постоји тенденција да се форум развија према визији коју нпр. Маша има, која је мислим блиска свим `бунџијама` и ако се ти Бреде слажеш са њом, откуд онда Звезде Гранда и њихово уклањање у теби погодном року?!

Мислим да нико овде неће да диже револуцију, и да сви веома ценимо твој труд и време, али исто тако мислим да нам свима смета твоја пресумпција непогрешивости. ОК, понет тренутком и жељом да се повећа посећеност портала ставио то на главну страну, али када ти један део ове виртуелне заједнице каже како сматра да је то погрешно и образложи, а ти то заобиђеш... па не знам... мени није логично... Али опет, добро, тако је како је, ја се извињавам ако сам у било којем тренутку допринео овој тренутној фрци, није ми била намера...

Ахам, сад видех `Бред није дугме` одговор... ОК

Bred

whatever, sedi 1!  :wink:
natrag na moj post, deo o "blackhat" i "whitehat" metodoma  :wink:

Masha

QuoteI opet zanemarujete ono sto sam vec napisao , posetioci vole da vide nesto NOVO pa sta to bilo.

A NOVO bi po tebi bilo sta? Pa NOVO je bila vest o Dolorexi pa je l` ti uzela primat? Nije. Ta tema nije bila zanimljiva clanovima foruma farmaceuta. Porazavajuce je to, dragi moj, Brede. Skroz porazavajuce.
P.S. I dalje sam za postojanje dela za, kako ga ti zoves, odmor mozga, ali tu treba selekcija.

Enea

Quote from: Masha on 17-09-2007, 20:05:10
Nadam se da moji postovi ovde i postovi ostalih clanova nisu shvaceni kao da zelimo da rusimo forum.

da samo si dala sebi za pravo da mene jedinu izdvojish od vas, kulturnih, shto ne zalazite u sve teme?

Bred

Slazem se Masho.
Hoces ti da radis na selekciji tog "novog" "trac" dela?
i nije tacno, dolorexa je bila na naslovnoj.
Tacno nemate tj ne vidite celovitu sliku i otuda sve ovo , ali , ne krivim vas.  :wink:

Masha

Enea, ako imas neki problem sa mnom, posalji mi pm. Nemoj da offtopicis u konstruktivnom razgovoru.

aziraphale

cekaj, brede, jesmo li MI maloumni ovde?
da li ne znamo celu sliku?
izvoli, u duhu rasprave, opisi nam tu siru sliku, pa da ti se svi posle toga kolektivno izvninimo, evo ja cu prvi.

Masha

Quote from: Bred on 17-09-2007, 21:15:51
Slazem se Masho.
Tacno nemate tj ne vidite celovitu sliku i otuda sve ovo , ali , ne krivim vas.  :wink:
Brede, jos gore ako je bila na naslovnoj. To samo potvrdjuje tezu da ljudi zaobilaze takve teme jer im je zabavnije da se zezaju. Razumem i zezanje i treba imati neobavezni deo, ali je on kod nas odavno primaran.
Ja cu da pomognem koliko god mogu, samo kod mene bi tema Marijana Micic bila obrisana brzinom svetlosti  :K. Ja cu se i dalje truditi da doprinosim tekstovima, ne odustajem ja tako lako, ali i dalje sam za redukciju.

Maslacak

Brede, a da li ti pada na pamet da takve (Svilar) informacije na naslovnoj strani, i gomila traè tema nekoga mogu i da odbiju? Mislim da bi mogle odbiti mnoge potencijalno jako znaèajne èlanove...i Ma¹a je o tome govorila... Stièe se potpuno pogre¹an utisak o onom ¹ta bi ovaj forum trebalo da predstavlja i radi.

Ja znam da me ¾iv blam pojeo kad sam do¹la na forum prvi put i videla na naslovnoj strani odbrojavanje do Cecinog koncerta na U¹æu...  :wall: Da mi nije mesec dana nakon toga bilo potrebno ne¹to za ispit, nikad vi¹e ovde ne bih svratila... i tad sam videla da postoji ipak vi¹e kvalitetnog sadr¾aja, zato sam i ostala, ali mislim da sad u sliènoj situaciji ne bih videla taj kvalitetan sadr¾aj od silnog kièa.

Masha

Quotetad sam videla da postoji ipak vi¹e kvalitetnog sadr¾aja, zato sam i ostala, ali mislim da sad u sliènoj situaciji ne bih videla taj kvalitetan sadr¾aj od silnog kièa.
That`s the point  :pljes:

whatever

Па добро Бреде, а постоји извесна (очигледна) непопуларност метода које укључују Свилара у врху главне стране. А и ја некако не видим нужност за то: узмимо примера ради Википедије. На њима се никада не види вест типа `Свилар победио на такмичењу за Звезде Гранда` нити `Цеца уживо даунлоад` нити било шта слично, па сума сумарум све Википедије заједно имају 8 милиона чланака и притом ниједна нема Бла-бла секцију :nene:... Све је само ствар јасног постављања циља и придржавања истог. А макијевелистичке методе умеју да имају потпуно нежељене ефекте... :wink:

Bred

@azira ne pada mi napamet da crtam, to se moze naslutiti a ako ne vidis tu sirinu, prihvati to kao as is. Ako neko od moderatora ima strpljenja da ovo dodatno objasnjava-slobodno.
Quote from: Masha on 17-09-2007, 21:23:46
Quote from: Bred on 17-09-2007, 21:15:51
Slazem se Masho.
Brede, jos gore ako je bila na naslovnoj. To samo potvrdjuje tezu da ljudi zaobilaze takve teme jer im je zabavnije da se zezaju. Razumem i zezanje i treba imati neobavezni deo, ali je on kod nas odavno primaran.
Upravo. Da li mi mozemo i smemo da menjamo ljude?  :hmm
Ja cu da pomognem koliko god mogu, samo kod mene bi tema Marijana Micic bila obrisana brzinom svetlosti  :K. Ja cu se i dalje truditi da doprinosim tekstovima, ne odustajem ja tako lako, ali i dalje sam za redukciju.
Ok ako hoces, predlozicu te za moderatora u mod zoni?

Maslacak-opet tema o "whitehat" i "blackhat".
Ako neko ode zbog cece i svilar a da pri tom i ne pogleda sta ima iza toga-srecan mu put, ja ne znam sta drugo da kazem.
Drugo, Svilar je bio tamo ni cela 2 dana i ne razume toliku i takvu rju ako Vladi Divcu nije bio blam tamo da se pojavi sta se vi sekirate?!?!
Ovako o Svilaru vise necu da raspravljam i gubim vreme.
Da cujem ima li jos ko neki konstruktivan predlog?

Nakon 300 refreshovanja konacno poslah poruku!!!
What, kakve veze makijavezlizam ima sa ovim?
Pa ti kazem, da imamo dovoljno materijala kao sto ima wiki, ceca nam ne bi trebala uopste.  :wink:

Maslacak

Ma Svilar je samo sad primer i na zubu jer je najsve¾iji, a biæe da je bio okidaè :K

Ali za¹to neko mora da gleda IZA da bi video ¹ta je ZAISTA ovaj forum? Za¹to treba da èeprka 3 dana da bi na¹ao neku kvalitetnu temu? Valjda naslovna strana treba da predstavlja forum!