pm

Started by Enea, 17-09-2007, 16:19:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Enea

a je l' ste znali da gazde mogu da vam chitaju poruke?

to je bash bzveze :ohwell:

Bred

aha, naravno ...  :ball2:
prelazis granicu sve brze i brze...  :wink:

_d.0.t_

nisi odgovorio na pitanje.
Jel' mozhesh?

Favis

ja ipak mislim da su nase gazde uctive i fino vaspitane i da takve stvari ne rade!

Enea

sta ti je, pa uvek zaobidje odgovor...

@ topik

da ne biste brisali jednu po jednu, imate opciju prune messages

nije bash sve jedno da vam neko brlja po inboxu zar ne?

whatever

Ево одговора: http://docs.simplemachines.org/index.php?topic=589

Имајмо мало вере у Бредлија, није он баш толики бед гај, иако му демократија није јача страна  :cvet

igrackica

Bredly, slobodno :)
Dajte ljudi i da mogu, najbolje da bi imali zivaca da iscitavaju strane i strane poruka da bi nasli nesto interesantno!  :hmm
Ja da to mogu nikad ne bih citala, jednostavno mi je dosadno, a ako nesto treba da znam neko ce mi vec reci...

Masha

Enea, pobogu! Koliko god se ne slazem da zvezde granda treba da imaju naslovnu stranu, ne smtaram ni da je u redu ovo sto ti radis. Pa i na ovaj nacin se blamiramo i brukamo! Ako imas nesto protov Breda resi to sa njim, ali zasto mislis da nas zanima da li je neko clan neke stranke?

Al-Jasmina

:)):
Ja nemam opciju da citam ikome poruke,
a mozda i imam ali ne znam gde ni sta jer me ne zanima
buduci da imam svoj mali imbox i u njemu pregrst misli od divnih ljudi  :cvet

_d.0.t_

evo meni je dosadno....
jel' postoji opcija da vam ja kopam po inbox-ima?lol

igrackica

Malo da se smirite, a?
Odakle vam te ideje padaju na pamet i na sta ovo lici?
Samo idete po forumu i pravite neke smicalice!
Brisite ovu temu, ovo je van pameti.
Ja cuvam svakakve poruke koje ne bih volela da dospeju u javnost i apsolutno nemam problem sa tim da bi to moglo da bude procitano!
Sidjite sa planete i o'ladite malo, stvarno.

Enea

mislim da je whatever ipak ' opr'o i objasnio '

Souris

Sole

ja verujem Bredu bez obzira sto ste nesto poceli da se kacite sa njim poslednjih dana.  :cvet
nisam ni na cijoj strani, svako ima svoje stavove, svoje za i protiv, ali stvarno mislim da ovo nije u redu. nista licno.

meni je to isto palo na pamet da mozda admini imaju tu moc citanja nasih pm-ova, ali me bas nije zanimalo i da to jeste tacno jer stvarno sto rece neko, ko bi se jos majao da iscitava nase poruke.
Pobogu, pa nije Bred iz CIA-e.  :shock

:cvet
ja verujem da ni njemu nije lako da odrzava sve ovo, brine se o svemu i mislim da se trudi da udovolji svima (ne samo on, vec i ostali modovi) i da sve ovo bude sto funkcionalnije, lepse, kvalitetnije i bolje. zelim da verujem da je tako i tako sam mislila do sada, a nadam se i na dalje.

i da...
nije ovo nikakav sliht, vec samo moje iskreno misljenje.

Ivana_89

znala sam da na nekim forumima admini mogu da èitaju privatne poruke, ali mene ba¹ briga za to

moj inbox je vrlo zanimljiv, poènite da èavrljate tamo haha, zezam se  :>

pa i da èita ¹ta ima veze, meni ne smeta... moj inbox je uredan i nema tu nièeg ¹to ne bi smeli drugi da proèitaju  :>