pm

Started by Enea, 17-09-2007, 16:19:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Sole

kad smo vec kod pm-ova, imam jedno pitanje:

postoji li neko ogranicenje pm  inboxa (i outbox-a) ?

malena

E vidis mene je uvek kopkalo ovo dal moze neko da cita moje poruke u inboxu? :hmm Zasto se onda trudim da ih saljem samo cu otkucati pa nek citaju odatle... :K

cvjetic

da li ste vi ljudi normalni????
da li stvarno mislite da Bred cita tudje poruke????
alooooooo........
popljujte covjeka koji sve ovo odrzava,molim vas!

malena

E nisam to mislila,samo se malo nasalih,ali me je stvarno zanimalo da li to iko moze da cita? Ma realno mislim da covek niti ima volje niti ima vremena da sve to cita,ali ako nema pametnija posla samo nek izvoli... Stvarno s moje strane ne mogu nista lose da kazem za administratora i moderatore ovog foruma,vec naprotiv uvek su mi pomogli sta god da mi je trebalo... I naravno hvala im na tome... :cvet :pljes:

Ivana_89

ne ka¾em da Bred èita poruke, ka¾em na drugim forumima su èitali neki...
mada mislim da se niko neæe ofajditi od toga  :>

cvjetic

mislim da ipak postoji diskrecija na ovom forumu,ja to mogu da tvrdim sa sigurnoscu!

Masha

Evo, na primer, ovu temu treba brisati. Ako neko misli da admin cita njegove poruke neka ih ne pise ili neka resi to sa administratorom. Unosite paranoju bez potrebe. Enea je zasla po svim temama i proziva. Nekultura.

Bred

uze mi masha rec i kljuc iz ruke. :wink:
tema zrela za lock ali da ne bi bilo da zakljucavam kad mi ne svidi ono sto u temi pise, ostavicu je otkljucanom.
QuoteHowever, it is not impossible for one with access to the database of the forum to read them through the database with a SQL command. For this reason, it is advised to not send personal messages that contain private information that you don't wish for anyone else to read.
Dakle, tehnicki jeste moguce, ako neko ima dovoljno znanja i volje da to uradi ali citanje poruka od strane administratora se moze eventualno desiti na nekom manjem forumu, na velikim ili extravelikim sam ubedjen da administratori nemaju nameru ni u ludom besu to da rade , prvo sto je neeticki, nemoralno i neprofesionalno, drugo-to je krajnje uzaludan i besmislen posao.

willie the scot

he,he,he...

paranoja je tako zabavna. uzivajmo u njojzi.

:>

Enea

:roll:

oprostite molim, svi vi shto vam je paranoja slabija strana.
znate, ja sam samo morala da vam kazem, o svom iskustvu.
da ste adminu na zhulj stali koliko ja jesam, mozda bi vam i preturao.. ovako, ne verujem da ima vremena za to.. ali ako mu se neka cicka svidi, e onda ne znam.

mislim, zashto ne recji glasno neshto shto ti se dogadja?
da ne bi shirili paranoju, m' daj!

Favis

Enea, ti si mu se izgleda mnooooogooooo dopala!! E sad udri po "socnim" pm da ima sta da cita!  :116:

Bred

Al-Jasmina

Quote from: Sole on 17-09-2007, 18:47:11
kad smo vec kod pm-ova, imam jedno pitanje:

postoji li neko ogranicenje pm  inboxa (i outbox-a) ?

e stvarno sta je s ovim?

Bred

nema ogranicenja, ja ih imam cirka 3000.

stef

:wall: Samo bi mi za Bredove poruke trebao godisnji odmor...