Castle Fest

Started by Maslacak, 18-09-2007, 11:02:52

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Maslacak

©ta je Castle fest?

Castle fest, nastao zajednièkim radom Terra Nostra Promotions i Lupa Bg, je jedinstven i do sada neviðen projekat na tlu Srbije. Sigurni smo da ste svi Vi (Kao uostalom i svaki od nas iz organizacije) nekada razmi¹ljali o odlasku na èistokrvni metal festival, koji okuplja sam krem dana¹nje svetske scene, kao ¹to je Wacken, Gods of Metal i slièno... Na¾alost, za veæinu, ¹to zbog nezavidne finansijske situacije, ¹to zbog problema sa dobijanjem viza, ili bilo kog drugog razloga, to je samo jo¹ jedan neostvaren san. Na Va¹u i na¹u radost, ubuduæe vi¹e neæe biti tako. Braæo i sestre, metalci i metalke, sa neizmernim ponosom predstavljamo najnoviji u nizu zajednièkih projekata na¹e dve agencije, i zasigurno najveæi do sada, Castle Fest, prvi srpski metal festival svetskih razmera!!!
Za ovaj istorijski dogaðaj, potrudili smo se, i uspeli da obezbedimo i odgovarajuæu, verovatno najbolju lokaciju koja se mo¾e naæi u okviru granica Srbije za metal muziku, a to je Smederevska tvrðava (Sad, da neko ne shvati pogre¹no, nismo zakupili deo tvrðave u kojem je veæ bilo svirki, domaæih festova i slièno, veæ celu tvrðavu, koja æe za tri dana koliko æe festival trajati, biti prava metal dr¾ava!!!) Izabrali smo je zbog vrhunskih uslova, neponovljivog srednjevekovnog ¹arma, jako povoljne lokacije Smedereva (46KM udaljenosti od Beograda), kao i savr¹enih mesta za postavljanje kampova. (Bolje da Vam ne spominjemo reakcije bendova kada su videli fotografije) A ono ¹to Vas zasigurno najvi¹e interesuje, postavka bendova, satnice, nastupi, to ostaje tajna do ponedeljka...
Tada objavljujemo prvi bend. I na svakih nekoliko dana novi. Sa mnogima smo u pregovorima, svaki dan oèekuju se nove potvrde bendova. Biæe mnogo iznenaðenja, a sigurni smo da niko neæe biti nezadovoljan konaènim spiskom. Nadamo se da æemo i dalje znati da opravdamo Va¹e poverenje.
Vidimo se na festu! Let the metal flow!

Bend potvrðen u ponedeljak, 17.09.
Ensiferum

http://castlefestival.org

Sajt im je jo¹ u razvoju, tako da - koristite IE, dok ga ne optimizuju za Firefox i Operu.

malo se previ¹e lo¾e...ko pravi metalci...no dobro...videæemo ¹ta æe da ispadne od toga :K

Maslacak

drugi potvrðen bend

Sybreed

:hmm

Gocca

Ne slusam tu vrstu muzike, ali da pohvalim izbor tvrdjave!
Verujem da ce biti super.  :loptica:

Maslacak

ni ja nisam èistokrvna metalka...videæemo :K

olgica

Wee! Wee!  :>
Metal festival kod nas!

Maslacak

da da  :~
samo da bude bar 1 bend koji zaista volim
(a biæe te¹ko, jer kao ¹to rekoh, nisam ba¹ èistokrvna...)
i ja sam tamo!  :loptica:

u svakom sluèaju, sjajno je da postoji!

inaèe, zaboravih reæi vreme trajanja festivala
26. - 28. jun 2008.

Gocca

Ti si , Maslacak, odlucila da na vreme vrbujes masu!  :wink:

Souris

jedva cekam docicu da bacim bombu dve...... :shock

Maslacak

Quote from: Gocca on 19-09-2007, 14:11:22
Ti si , Maslacak, odlucila da na vreme vrbujes masu!  :wink:

nijedan veæi muzièki festival u ovoj na¹oj zemljici nije mala stvar :)

@Souris
slobodno, mi metalci volimo akciju  :djavo
mislim, ono...  :roll:

Souris

ma salio sam se necu prljam ruke....

Gocca

Maslacak, a na koji bend tipujes?
Aj, pa da "skinem" neku pesmu sa neta, da ih cujem.  :wink:

Maslacak

Hm...nisam tipovala ni na jedan konkretno...
htetoh reæi, bar jedan od tih koje ba¹ volim :>

smisliæu ¹ta taèno da ti preporuèim, pa æu ti poslati pm :wink:

Darker

qq...
Lo¾ana. :K
A li tako je i exit poèeo-videæemo :wink:
To ako braæa Brankoviæi nisu napr¾ili raju-tu me seci :K
A i vreme trajanja je :wall: :wall: :wall: Sred junskog roka. i metala :K

Maslacak

U pitanju su isti ljudi koji su doveli Blackmore's Night :wink:

Darker

Pa nek njih dovedu jopen i ne mora nikog drugog :K