27. Februar 2008. (sreda) klub Danguba u 21:30h Straight Ahead

Started by Miron, 19-09-2007, 14:47:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

tarantulica

Darker

Pa to ima jo¹ farmaceuta(da ne ka¾em-biohemièara :K) u bendu, hm :hmm

Javiæemo se! A i pivo mo¾emo da pocirkamo :cvet :ziveli

pig_am_am

Quote from: kikipajnik on 20-11-2007, 21:35:53
...Ja pevam,a ko zeli da zna? :plez
Pozdrvaljam kolege koji dele rokasti entuzijazam i stvarno hvala za hvale!! Sledeci put mi se javite da se upoznamo,a ne samo ste se Mironu javili :ohwell:
pozzzz :ziveli

ja zelim da znam. :happy:
:wave: kiki...  :wink:

Miron

Hey ljudi jos jedna svirka...24. Decembar 2007(ponedeljak), 21:30 LIVING ROOM!!! Sviramo mi, STRAIGHT AHEAD i Ana Protiv...jos jedno rock n roll przenje...vidimo se tamo...
Let the good times roll!!!

Darker

Living room u skc-u? Nema neki sreæniji termin? :K

Miron

Nema na zalost...ovo je bila jedina opcija, pa ko moze neka dodje!!! Living room je totalno cool mesto...za one koji ne znaju living room se nalazi bas kod skc-a, mozda bolje reci u skc-u, tamo gde je nekada bio IPS aka Mamut...jes' da je ponedeljak al posto je to nedelja pred NG mislim da su mnogi slobodni tako verujem da ce biti super...da stvar bude zanimljivija, u bendu Ana Protiv gitaru svira jos jedna nasa koleginica Ana Milanovic! Hm mozda bi svirku mogli da nayovemo Pharmacy ROCKS!!! :lol:
See ya...

shumshi

upravo sam dosla iz living room-a...  :happy:

doci cemo...

hvala na pozivu!  :wink:

Miron

Samo da podsetim zainteresovane da navrate u ponedeljak do living rooma...za ostale detalje proverite postove iznad
Pozz i vidimo se...

Darker

Okili, verovatno se vidimo, strogi asistente :K

Miron

Hvala na sinocnoj podrsci...long live r n r!!!

Darker

Hm... Zbog jutro¹njih ve¾bi iz( nije moguæe :shock) med. bioh. moralo se iæi pre vas, ali zato ovde upuæujem sve pohvale bendu i koleginici Ana protiv :pljes: :pljes:

Od izbora pesama, do njihovog izvoðenja. I vokali. I instrumenti. I aran¾mani :pljes:

Prijatno sam iznenaðen, a repertoar koji je i¹ao od Billy Idol-a, preko Alanis Morisette, Skunk anansie, Ac/dc-a, pa i Abba-e itd. me je odu¹evio :Bog

KAo i crno pivo, jedino je cena malo :run, ali dobro...
Prostor je tkð odlièan :pljes:

Jedva èekam jopen, pa mo¾da i neko farmaceutsko okupljanje napravimo? :wink:

tarantulica

Meni je sinoæ bilo fenomenalno...
Muzika, atmosfera, dru¹tvo  :ljubav:, ljudi koje nisam videla godinama....  :happy:

Miron

Srecnu Novu Godinu i Bozicne praznike zele vam clanovi benda Straight Ahead...let the good times roll!!!
A rokanje i rolanje nastavljamo u 2008 godini
Svako dobro

Miron

27. Februar 2008. (sreda) klub Danguba u 21:30h samostalna svirka grupe STRAIGHT AHEAD...ulaz 100 din, pa ako volite stari dobri rock n roll svratite...
Let the good times roll

Miron

Samo podsecam zainteresovane da sviramo sad u sredu u dangubi. Svirka pochinje oko 21h...ovo je nasa prva samostalna svirka  u dangubi pa stoga mozete ochekivati oko 3 sata starog dobrog Hard Rocka (Cepelini, Parpl, H_endriks, Dzoplinka...)...ulaz 100din, pa svratite...
:wink: