Pozori¹te

Started by Darker, 11-05-2006, 12:32:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

zabica

Quote from: katarina on 18-06-2007, 08:17:34
Jel gledao neko "Gospodin Foka" u BDP-u? Idem veceras, pa me zanimaju utisci!

tek sad vidim post, pa pretpostavljam da sada vec znas da je predstava EXTRA!!! ja sam je gledala 3 puta  :roll: :stid:

josefina87

Quote from: shiky on 19-06-2007, 13:10:12
A ti to da se iskupis za onu upadicu? :plez

:K :cvet

Hvala!

:stid: :stid:
pa sad moram da priznam...
:lol: :lol:
ali ¹ta æu kada sam br¾a! :plez
:lol: :lol:

MiKy

cigani lete u nebo-na terazijama-stvarno VRH!

shiky

Pa kazem ja da na Terazijama imaju dobre predstave!Ja sam gledala kabare Milenka Zablacanskog i stvarno je fenomenalno,i pevaju i igraju i sale se,komuniciraju sa publikom,stvarno super!A ko voli malo ozbiljnije stvari,dobra je predstava "Visnje u cokoladi"
u Zvezdara teatru...igraju Marinko Madzgalj,Branislav Trifunovic i jos jedan glumac i glumica koji su mi likom poznati,ali im ne znam imena...

tarantulica

U Narodnom pozorishtu, uz index, pred pochetak predstave mogu da se kupe karte za 50 dinara...
Dodushe, za neku n-tu galeriju, ali ako ima mesta, pushtaju i u parter... :cvet

shiky

Extra!!

Hvala Tarantulice :cvet

tee

da li neko zna kako doci do popusta u Zvezdara teatru?
elem, ko je trazio da se nasmeje, tamo moze pogledati "dobrodosli u srbiju"(gagi jovanovic) I "ljubavnik velikog stila" i dobar je i "doktor suster,to je staaara predstava(seka sablic.)
da li je neko gledao "don zuan u sohou" u ateljeu? pa neka prenese utiske
jos preporuka:"bluz za mesiju"(bdp),"blize", "kokoska","mletacki trgovac", Hadersfield (jdp), vec pomenuto "ljubavno pismo","egzibicionista", "smrtonosna motoristika",a zanimljiv je i "ranjeni orao"(posebno za ljubitelj(k)e Nenada Jezdica u ateljeu i naravno sve sto rezira Jagos

MiKy

Skakavci su super

tarantulica

Gledala sam predstavu "Doktor ©uster" i Seka Sabliæ je jedina svetla taèka, sve ostalo je bledo i razvodnjeno...  :roll:

Darker

A ja sam gledao Ljubavnik velikog stila, vrlo plitko i jeftino... Mislim ako se smejete kafani kod SIS-a, ili audiciji na pinku, biæe vam verovatno sme¹no...

shumshi

Nemam pojma sta ti je kafana kod sis-a, ali slazem se sa prvim delom recenog...

zabica

Quote from: tee on 29-10-2007, 23:48:51

elem, ko je trazio da se nasmeje, tamo moze pogledati "dobrodosli u srbiju"(gagi jovanovic)
ova je vrh! ! naravno, ako iz nekog razloga ne volite Dragana Jovanovica, ne idite (monodrama je)

katarina

Dobar je Gagi, mada su mene neki delovi smorili...

tee

ljubavnik velikog stila je malo bolji od agencije za sis(koju ne podnosim), to je komedija(situacije), kao i "buba u uhu",pa sad, ko voli...

max

agencija za sis.to je shit