Pozori¹te

Started by Darker, 11-05-2006, 12:32:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Darker

Pa, ako voli¹ mjuzikle, go for it!!

Smrda

sloazem se sa D...super je kao mjuzikl...
a preporucijujem svima Dobrodosli u srbiju....Gagi Jovanovic je u svom fazonu..za smeh dusu dalo...

besno pile

nadam se da cu konacno odgledati RIBARSKE SVADJE...............................

zoe

Гледала сам Рибарске свађе, добро је... Имам само проблем што ми је све после Велике драме бледо... :roll:

Alnus Glutinosa

zvrle

I ja bih bas volela da pogledam "Ribarske svadje".... Pile, da li si mozda raspolozeno da to ucinimo zajedno??? A posle na pivo-borovnicu...  :ziveli

Darker

Bejah juèe u JDP-u, gledah Mletaèkog Trgovca, glume Dragan Miæanoviæ, Voja Brajoviæ, Irfan Mensur, Boris Milivojevi...
U¹ao za d¾ naravno :K
E ovako, do sad sam i¹ao u pozori¹te da se kulturno uzdi¾em, mada nikad do kraja nisam skapirao neku predstavu, sem ako je neka laka komedijica... Mislim, cool je, ali nije to to... Recimo, Hamlet je super, ali nije me puklo, nisam odu¹evljen, super gluma i scenografija, ali nije to to... recimo da je najbli¾e odu¹evljenju kod mene izazavo Molijer sa Mikijem Manojloviæem...
E, Mletaèki trgovac me rasturio. Odvalio. (napomena - ne volim ©ekspira). Razlog: prvenstveno Dragan Miæanoviæ. Koji glumi Porciju. Lik je neverovatan. Onda kao Porcija se pretvara u mu¹karca, odnosno glumi ¾enski lik koji na sceni se preru¹i u mu¹karca, ma neopisivo... voja Brajoviæ isto fantastièno doèarava Jevrejina, ba¹ je onaj pravi :K :K radnja je iz 17.og veka pomerena una poèetak 20-og, scenografija je odlièna...
Mobilni telefoni-ne zuje, jer se prilikom poèetka predstave ukljuèe ometaèi, tako da ne mo¾ete ni parking da produ¾ite, ali dobro, vredi :K :K
e sad, u celoj prièi meni nisu jasna deca(srednja ¹kola) koji uðu na predsatvu sa kartama i ne repstaju da melju, da se kikoæu, ¹apuæu... Brate, je l' te neko motkom terao da uðe¹? Ako ti se ne ide na predstavu, pa nemoj, jo¹ tro¹i¹ pare bez veze... Na kraju ih je hostesa izbacila. Ceo red, u sred predstave...
Ali utisak je da je ovo najbolja predstava koju sam gledao...

Korisnicko Ime

Quote from: Darker on 29-11-2006, 08:40:43
Bejah juèe u JDP-u, gledah Mletaèkog Trgovca, glume Dragan Miæanoviæ, Voja Brajoviæ, Irfan Mensur, Boris Milivojevi...
Ali utisak je da je ovo najbolja predstava koju sam gledao...

Od kad sam odgledao ovu predstavu, pre gotovo dve godine, tvrdim da je Dragan Micanovic u ovoj predstavi zenstveniji od gotovo svih devojaka koje poznajem. Zvuci neverovatno ali zaista je tako. Scena koja me je oborila sa nogu, Dragan Micanovic - Porcija, prerusi se u muskarca. Neverovatno!!!
Inace, pre Voje Brajovica glumio je Predrag Ejdus. Kazu da je njegovo izvodjenje ipak bilo nesto posebno...

Darker

hahahhahaha, totalno mogu da zamislim, mada i Voja briljira...

zoca

da li slucajno znate dli jos postoji ona fora na nasem faxu (preko studentske organizacije) da se kupuju jeftinije karte za pozoriste...ja sam uzimala prosle godine...pa ne znam da li jos postoji...

Darker

Pa bilo u studentskoj org. Ali mislim  da je ove godine fora u JDP-u, ako neæe¹ da se ¹teka¹ za d¾abe, plati¹ na blagajni 100 din uz index...

Smrda

mletaci trgovac je super....
i slazem se sa obojicom i mene je skroz pomutila predstava...
ali preporucujem kad stee vec u fazonu,a kako ste (ne)seksirovski nastrojeni da odgledate hamleta sa draganom micanovicem,isto....ne znam samo da li se daje....verujem da ce vam se isto svideti...
dragan je car kako god da okrenes!

cvjetic

ja sam sinoc gledala Pseci valcer u JDP!meni se predstava svidjela,a goran susljik me odusevio!kao i uvijek!

Darker

Quote from: smrda on 30-11-2006, 20:11:55
mletaci trgovac je super....
i slazem se sa obojicom i mene je skroz pomutila predstava...
ali preporucujem kad stee vec u fazonu,a kako ste (ne)seksirovski nastrojeni da odgledate hamleta sa draganom micanovicem,isto....ne znam samo da li se daje....verujem da ce vam se isto svideti...
dragan je car kako god da okrenes!
Gledao sam Hamleta, nisam se odu¹evio, za razliku od Mletaèkog trgovca...

Smrda

e...pa pojma nemas...pih :/
uskusi...