Pozori¹te

Started by Darker, 11-05-2006, 12:32:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

AVENDON

Bio sam skoro u Narodnom pozoristu kada je gostovalo Kraljevsko pozoriste Dramaten iz Stokholma. Igrali su Makbeta.

Predstava je bila fantasticna!!!!!!!

ShnjaVi

Sledece sezone obavezno pogledajte Kiseonik, Mletacki trgovac (JDP) i Visnje u cokoladi(Zvezdara).. ako ih bude bilo..

Darker

Gledao sam Ljubavnik velikog stila, u Zvezdara teatru... Ko voli filmove Ben Stilera, svariæe i ovo, ostali bolje da ne poku¹avaju... Manda eventualno da ne¹to vadi predstavu, ovi ostali haos... Mislim kao komedija situacije, Milan kaliniæ je kao lik koji ima dve ¾ene i u jednom trenutku ih pome¹a... da ne pominjem ¹to igra Katarina ®utiæ koju ne podnosim!!!!

zoca

meni je ljubavnik velikog stila bljak, bljak....mislim da pre zasluzuje da se prikazuje u pozoristu na slaviji...humor za ljude koji slusaju i gledaju grand...

Darker

Vrlo prizemno, rekoh ako volite Ben Stiler-a...

zoe

Katarina Zutic je stvarno :P

yeca

Quote from: Darker on 03-07-2006, 01:48:38
Gledao sam Ljubavnik velikog stila, u Zvezdara teatru... Ko voli filmove Ben Stilera, svariæe i ovo, ostali bolje da ne poku¹avaju... Manda eventualno da ne¹to vadi predstavu, ovi ostali haos... Mislim kao komedija situacije, Milan kaliniæ je kao lik koji ima dve ¾ene i u jednom trenutku ih pome¹a... da ne pominjem ¹to igra Katarina ®utiæ koju ne podnosim!!!!

Treba napraviti bolji odabir!! Mada takodje treba i sve odgledati ali u Zvezdari teatru ne vredi sve gledati jer deru cenama...

Darker

Ma imao sam karte, inače mi ne bi palo na pamet :K :K

vladimir

Narode, do kada je pauza u pozorisnoj sezoni?

Vampire 666

koliko ja znam do septembra, a ponegde i oktobra...

zoe

Ала је замрла ова тема! Прошао и септембар и октобар, позоришта почела да раде...
Него, могли би организовати некакву колективну посету и отићи на неку фину представицу, а?

AquArius

Za sam.
Mozemo za 50 do 100din (ili dz - kako ko gde pusta),
a mozemo i da vidimo kako ostvariti popus' na farmaceutsku (i ostalu naravno) cheljade gladnu scene.
:loptica

lijepa bosanka

Repertoar od 9.11. do 16.11.

9.11., èetvrtak

Atelje 212 u 20:00 ZMIJSKO LEGLO
JDP u 20.00 SKAKAVCI
ZVEZDARA TEATAR u 20:00 DOBRODO©LI U SRBIJU
BDP u 20:00 Transilvanija

10.11., petak

JDP u 20.00 MLETAÈKI TRGOVAC
ZVEZDARA TEATAR u 20:00 ANÐELA
MADLENIANUM 19:30 TRAVIJATA

11.11., subota

BDP u 20:00 Bluz za Mesiju
ZVEZDARA TEATAR u 20:00 DOKTOR ©USTER

12.11., nedelja

Atelje 212 u 20:00 50 GODINA POZORI©TA ATELJE 212 - PROSLAVA JUBILEJA
ZVEZDARA TEATAR u 20:00 DOKTOR ©USTER

13.11., ponedeljak

ZVEZDARA TEATAR u 20:00 JAZAVAC PRED SUDOM
Atelje 212 u 20:00 TRG HEROJA

14.11., petak

JDP u 20.00 SKAKAVCI
BDP u 20:00 Mala trilogija smrti
Atelje 212 u 20:00 ZMIJSKO LEGLO

15.11., subota

JDP u 20.00 BROD ZA LUTKE
BDP u 20:00 Frederik

16.11., èetvrtak

ZDVEZDARA TEATAR u 20:00 KONTEJNER SA PET ZVEZDICA
JDP u 20.00 KOKO©KA
MADLENIANUM u 19:30 KVARTET
BDP u 20:00 Transilvanija
                                                                                                 Lisa

P.S.Ovo sam nasla...A super je ideja da se organizujemo i pokusamo na index da udjemo... :] :]

nasty girl

da dobra je ideja da se organizujemo i da probamo da udjemo.... :loptica :loptica :loptica

sandric

jel gledao neko cikago u pozoristu na terazijama...htela bih da idem ali me zanima da li vredi