D¾astin Timberlejk: Britni je divna osoba

Started by Roben, 20-09-2007, 13:27:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Roben

D¾astin Timberlejk: Britni je divna osoba

D¾astin Timberlejk o Britni Spirs ima veoma lepo mi¹ljenje, ali ka¾e da sa svojom biv¹om devojkom dugo nije razgovarao i da nema obja¹njenje za njeno bizarno pona¹anje.

"©ta mislite da se dogadja sa Britni?", pitala ga je popularna televizijska voditeljka Opra Vinfri.

"Iskreno govoreæi, ne znam. Godinama nisam prièao sa njom", odgovorio je dvadeset¹estogodi¹nji pevaè. "Medju nama nema zle krvi. Prema njoj oseæam samo ljubav".

Na konstataciju voditeljke da su, dok su se zabavljali kao tinejd¾eri bili veoma slavan par, Timberlejk je rekao: "Mislim da je to u su¹tini najbolji naèin da opi¹em ono ¹to se dogodilo medju nama. Mislim da je ona divna liènost. Ali, sada je ne poznajem onako dobro kao nekad".

Britni Spirs i D¾astin Timberlejk zabavljali su se tri godine, pre nego ¹to su raskinuli marta 2002.

Timberlejk nije ¾eleo da spekuli¹e o tome ¹ta se dogadja sa njegovom biv¹om devojkom koja se u medjuvremenu dva puta udavala, razvela od drugog mu¾a, obrijala glavu, leèila se od bolesti zavisnosti i imala lo¹ nastup na dodeli MTV muzièkih nagrada.

(Beta)