Muzika na faxu

Started by Darker, 20-09-2007, 21:29:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Enea

Quote from: Adonis_Vernalis on 26-09-2007, 06:56:51

Inace, Adonis, fantom Objekta B se dobro seca: bilo je muzike i to dosta dugo, cak mozda celu skolsku godinu, u vreme prvog mandata prethodnog Dekana. Onda je muzika polako prestala da se cuje. Da im se nije pokvario razglas?

prvi kolokvijum aka vezbe... rem ' loosing my religion ' umesto tamo nekih principa metoda, malo je falilo da ispishem rechi pesme..

dalje..
.. nastavili su sa narodnjacima.

ili bolje da cjutim?

Adonis_Vernalis

E, ne pamtim bas toliko dugo. Bese neko vreme nesto lepo. A onda sam prestao da obracam paznju, a stalno sam ovde.

Jeca

Secam se i ja te muzikice, jako jako tiho se pustala i to pre jedno 3-4 godine, cini mi se....  :hmm
Elem, koliko se secam tada i nije nesto bila muzika...VIse se cula muzika iz kafica doticnog cike, dok nije dekan i to zabranio....  :roll:

E bas bi bilo dobro da "forumski dj" postane i "fakultetski", djuskanje po ceo dan :igra:

Darker

Ma koje ðuskanje, samo da malo oplemenimo prostor, da nam se ne povraæa od muke kada po ki¹nom danu u cik zore doðemo na neke ve¾be :wink:

Jeca

E pa stvarno se deda....  :cvet

PA gde ti je mladost? Zamisli dodjes ujutru na fax, onako tmuran kisni dan, jos kad su neke bezveze vezbe...  :run I samo ti puste neku lepu muzikicu, kud ces bolje da se razbudis  :ziveli

Nista nema bolje od muzike da ti podigne raspolozenje :)

Darker

Pa ti nemoj da ide¹ na fax nego idi u neki kafiæ :K

Jeca

:igra: :run Pa nije to poJenta....nego kad vec moras na fax , da ti bude jos lepse, narocito ujutru kad je onako tmurno, hladno i onda udjes na fax (a mogli bi da potegnemo i pitanje grejanja...) i cujes neku lepu muzikicu (po mogucstvu da pustaju istu "forumski dj-evi", odmah ti je lepsi dan...
:~

Darker

Pa ¹ta misli¹ ¹to sam otvorio ovu temu? :wall: :wall:
A grejanje je skroz ok na faxu :wink:

Muzikica tiha da ne smeta, a da oplemeni prostor, to je poenta...

Jeca

Nemoj da se ljutis  :cvet

:run

saschka

..ma ne ljuti se on, to chisto da potvrdi svoju ulogu Deda Sere na forumu..
:wink:
..samo mi nije jasno zashto josh uvek niko ne preduzima nishta konkretno po pitanju muzike..
..ako vec mora da se ide do dekana onda bi bio red da to urade neki predstavnici svih nas.. nekako ne ide da se mi smrtnici pojedinachno meshamo..  :hm

MiKy

ko je nadlezan za to pitanje? dekan?  :roll:

Darker

Polako macani, ispitni rok je u toku. A ovo ovde slu¾i za pametne i konstruktivne ideje :wink:

dissolved girl

mislim da bi to bilo skroz super ali samo pod uslovom da bred bude dj.

*

Jao, nemoj, molim te, Bredly!
Imaj milosti  :Bog :Bog

saschka

..bice narodnjaka, NEMINOVNO!!!  :djavo