Muzika na faxu

Started by Darker, 20-09-2007, 21:29:40

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

nasty girl

Quote from: Ksenija on 23-09-2007, 14:43:59
Quote from: nasty girl on 23-09-2007, 14:34:27
ja isto ne znam da je ikada bilo muzike na faxu... :hmm :hmm
izgleda da smo mi suvise mlade generacije,Nasty..

da najverovatnje jesmo... :roll:

zoe

Пре ће бити да не дођете довољно рано на факултет :wink:
Има тога у цик зоре, али не сваки дан...
Лепо је, добар је избор музичице, а могло би и стално да свира... :happy:

nasty girl

ja sm u prvoj godin stizala prva na predavanja da bih zauzela mesta i i dalje se ne secam muzike... a005

igrackica

zoe nas nervira, nema bre to, nego je njoj dosadno u ranu zoru, pa da nas navuce da i mi camimo od pola 9  :K
Salu na stranu, ja sam cini mi se ove godine imala neke vezbe ujutru, ali muzika JOK!

avgogh

mi smo imali muziku u srednjoj skoli, ali nam ukinuse posle godinu dana... smetala je namcorastim profesorima - mozda je i sada to problem... ko zna, kakvi ljudi gmizu po onim hodnicima...

Bred

ok ajmo da prekinemo ovu mucnu raspravu ko je cuo a ko ne.  :K
mislim da je tu muziku pustala studentska organizacija ili neko iz organizacije

Darker

hvala bredonjo, da li neko iz iste mo¾i da se ukljuèi u raspru i odgonetne tajnovitost muzike na faxu (sem ako to ne be¹e Adonis-fantom, glavom i pla¹tom :K)

saschka

Pitala sam danas momke koji rade u pozadini ( kao oni hakerashi iz X-files ) ko je zaduzhen za mjuzu? Postoje preko puta chitaonice/biblioteke 2 lika, kojima sam zaboravila imena, a koji su svojevremeno bili zaduzheni za kulturu. Sa iste lokacije su isti ti likovi obavljali svoju delatnost. Zadatak za Darkera ( kome je najvishe stalo do cele stvari ) je da pronadje dotichnu gospodu i kultivishe studentsku masu.  :wink:

Adonis_Vernalis

Ta dva lika (Boza i Dule, btw) su zaduzeni za pustanje razglasa u pogon i upravljanje istim, a ne za odlucivanje hoce li biti pusten u pogon ili ne. Njima tu "komandu" daje Sef tehnicke sluzbe, a on istu prima "odgore". Prema tome, mozda bi profesorka Nada bila osoba koju bi valjalo zamoliti da vrati muziku u holove fakulteta.

Inace, Adonis, fantom Objekta B se dobro seca: bilo je muzike i to dosta dugo, cak mozda celu skolsku godinu, u vreme prvog mandata prethodnog Dekana. Onda je muzika polako prestala da se cuje. Da im se nije pokvario razglas?

Da, studentska organizacija bi mogla da formulise molbu Dekanu da vrati muziku.

pereca

Po mojim saznanjima, razglasom su upravljali botanicari.
Secam se da smo im nosili neka obavestenja koja su trebala da se puste preko razglasa.
Ce se raspitamo i vidimo sa dekanicom oko toga.

Darker

Mi smo u osnovnoj skupljali strau hartiju i od toga kupili mixetu i razglas, te smo na svakom odmoru pu¹tali mjuzu. mislim da bi, ako tako ne¹to veæ postoji, mogao da se oplemeni na¹ ¾ivotni prostor tijekom ¹kolske godine, uz naravno valjani odabir muzike, vremena pu¹tanja, jaèine itd. takoðe, va¾na obave¹tnja bi mogla biti emitovana, gotovo kao fakultetski radio :wink:
Uz par entuzijasta, ne¹to slobodnog vremena i dobre volje pre svega, sve je moguæe :wink:

AquArius

Kod nas na faxu skupljas 'artiju,
pa trampis za sapun ..

:smekerica:

zoe

Ма видим ја Даре решио да мења специјални статус. Сад ће да биде Мегафон, а Деда Сера мож' у пензију.

wolfeitzckie

ма јок, синтетисаће, биће мега сера.

Bred

[off]buahahahahahahahahahaha!!!![/off]  :K