Gojkoviæ: ©e¹elju se ne svidja ¹ta radim

Started by Roben, 21-09-2007, 13:09:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Adonis_Vernalis

Pre nekoliko meseci, kopao sam po "zaostavstini" svoga dede.

I, sta sam iskopao?

1. Upaljac marke Zippo iz 1941., oblozen kozom, bez ikakvih obelezja, kada je moj deda bio u zarobljenistvu u Nemackoj. U Junkersu.
2. Nekoliko koturova zice za tamburu (a-bass prim) i nekoliko trzalica od kuvanog govedjeg roga. Taman pasuje u moju saku.

3. Clansku kartu Narodne Radikalne Stranke (one Pasiceve), gde sve lepo pise...

Moj deda je bio pravi radikal. A sta su ovi sada, neka se prepoznaju...

njammmm

 :hm aj jos jednom, nas "posten" ministar Jocic je rekao "dok traje operacija, ne ide se na igranku" Operacija=Kosovo, igranka=izbori a mi vec sad  :wall: a sta cemo kad krenu pripreme za igranku a i sama igranka? :arracher:

Adonis_Vernalis

Ma, ministar neka ide na igranku gde hoce i kad hoce... Moze mu se!

njammmm

To da mu se moze, to apsolutno ne sumnjam, zar nije on na pitanje novinara da li je obijao trafike u mladosti odgovorio, parafraziram ali sustina je ista, "kako mozete to da me pitate dok gori Hilandar ?"! Tako da ovde svako moze sta hoce, samo je problem sto niko nista nece da radi, kao sto ni on nece na igranku  :box

pop

Nikoliæ: Gojkoviæeva prekinula kontakte sa SRS
Autor: Tanjug | 28.09.2007 - 11:10

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Tomislav Nikoliæ izjavio je da je Maja Gojkoviæ prekinula kontakte sa SRS, ali da neæe biti iskljuèena iz stranke.

Nikoliæ je u intervjuu beogradskom NIN-u rekao da Gojkoviæeva ne dolazi u stranku i da joj zamera ¹to "izmi¹lja neki novi put SRS". On je naveo da iz intervjua Gojkoviæeve provejava misao o tome da stranka treba da bude voðena na potpuno drugi naèin, a da nema snagu da se u stranci za to izbori. "Da hoæe, nema toga ¹to u stranci ne bi postigla, a to je jedini legalni put", prokomentarisao je Nikoliæ, istièuæi da je Gojkoviæeva, koja je i gradonaèelnik Novog Sada, zaboravila da je bila kandidat SRS-a. On je naglasio da Gojkoviæeva, iako to mnogi oèekuju, neæe biti iskljuèena iz stranke, da je sa njom vodio troèasovni razgovor o tome kako mediji poku¹avaju da ih posvaðaju i da æe se tek videti koliko æe biti inteligentni da to spreèe. Nikoliæ je rekao da "Srbija mora da se deli izmeðu demokrata i radikala", da graðani treba da odluèuju birajuæi izmeðu dve velike stranke i da "ne mo¾e da postoji neko treæi, kome ne znate profil i ko na kraju sam odluèuje ko æe od ove dve partije biti na vlasti". On je najavio da æe SRS uèestvovati na izborima, kad god budu raspisani. Nikoliæ je rekao da se izbori zasad nagove¹tavaju za decembar, upitav¹i "da li je moralno da oktobar i novembar provedemo trèeæi po Srbiji, boreæi se za fotelju predsednika Srbije ili bi mnogo moralnije bilo da trèimo po svetu - svako onoliko koliko mo¾e i kod prijatelja kod kojih mo¾emo da se borimo za Kosovo i Metohiju". On je ukazao i na pitanje "da li æe se u decembru doneti odluka o statusu Kosmeta ili æe se dogoditi jednostrano progla¹enje nezavisnosti, koje bi iniciralo reakciju svetske javnosti". "Tako æe se mo¾da sve prolongirati do sledeæe godine", rekao je Nikoliæ, koji smatra da je to pitanje potrebno ¹to pre re¹iti, jer "svaki dan du¾e samo uèvr¹æuje albansku vlast na Kosovu i Metohiji".
Nikoliæ, koji je i ¹ef poslanièke grupe SRS u Skup¹tini Srbije, rekao je da je razgovarao sa poslanicima Demokratske stranke Srbije i da je "jedini pravi naèin za prevazila¾enje ovog neustavnog stanja dono¹enje Ustavnog zakona za sprovoðenje Ustava".

izvor www.blic.co.yu (http://www.blic.co.yu)

lijepa bosanka

Nadam se da æe se dogovoriti kako treba,jer najmanje im je sada potrebna razjedinjenost!!! :batina
Nije mi jasno ¹ta se zapravo de¹ava :hmm
Da li neko parama tu pravi neke nejasnoæe??

Wlada

Могу да имају на својој страни сво јединство света... Неће им ништа помоћи кад су малоумници са иѕјавама које се гаде сваком иоле нормалном човеку

lijepa bosanka

Izvini,a ko nam to postavlja kodeks normalnosti/nenormalnosti???? :hmm
Vidim ¹to im jedinstvo ne poma¾e!!
'Demokratski blok' sakupi slizavanjem sa svim i svakim glasove da bi JEDVA prevazi¹ao broj glasova koje SRS glat dobije!!!
Mislim da je vi¹e vrijeme da to prihvatite kao realnost i èinjenicu!

dirigent

daj lepo Tomu na cetiri godine pa cemo da ga menjamo ako ne valja , nista lakse intelektualcu poput mene da dam glas demokratama...
   Bolje  to nego truli kompromisi Ds i DSS . Ja to posmatram pragmaticno

pop

O pa 'de si LB, bez tebe nema zanimljive rasprave  :>
Ovaj 'demokratski blok', takav kakav je (veruj mi, ja stvarni nisam neki ljubitelj vladajuce koalicije, o contrer, sto bi rek'o Dell boy  :K) zajedno sa LDP-om ima 2/3 mandata, sto ce reci da nije bas JEDVA. Nije meni problem to sto ti kazes da je realnost, nego sto ni ovi na vlasti nisu mnogo ni bolji ni slozniji, ali su svakako bolje resenje od grobara drage nam domovine, crveno-crne koalicije.

Evo pratim politicku scenu vec skoro deceniju i po, i cisto cu podseti na cinjenicu da, osim Tome, u vrhu SRS-a nema vise niti jednog visokog funkcionera koji je sa Seseljem prosao kroz najteza vremena ove stranke (Crljanin, Aca Stefanovic, Stevo Dragisic, Jovo Glamocanin itd.). Mnogi od vas i ne pamte ove ljude, ali su oni nekada bili potpredsednici stranke i najvazniji ljudi u stranci. Sheki jednostavno ne trpi neko iole razlicito razmisljanje, a ovo sa Majom nije prvi put da se desava.

dirigent

Istina pope sto kazes , ali ni u demokratskoj stranci nije bolje, tamo kad neko razlicito razmislja osnuje svoju stranku , seti se Slobodana Vuksanovica , Micuna , Cede. Sto vazi i za radikale na zalost vazi i za sve ostale , barem kad je razlicitost misljenja unutar stranke u pitanju. Zato mi i nije nikad palo napamet da se uclanim u neku od istih.

Wlada

НЕНОРМАЛНОСТ је када говориш како ћеш клати Хрвате и муслимане зарђалим кашикама а јавна си личност и треба да представљаш народ а после се чудиш што идеш у Хаг! Човек бре пише књиге због којих би робијао у свакој нормалној земљи због ширења мржње на свим нивоима (расна,верска,национална...)
КРАЈ! Ако је вама Шешељ нормалан човек онда ајмо сви по зарђале кашике па да освајамо свет!

dirigent

Srecom Seselj je sebe autoostrakizovao za ovih sedam - osam godina tako da ne treba previse brinuti o njemu i tome sta prica.

Girl

Zbog cega onda svi ne misle tako, nego se nose bedzevi sa njegovim likom i uzvikuje- Seselj-zakon!

pop

Naravno da znam da se i u drugim strankama to desava, zato i napisah da ni ovi na vlasti nisu mnogo ni bolji ni slozniji, ali su svakako bolje resenje od grobara drage nam domovine, crveno-crne koalicije. Posto je tema ta koja jeste, zato sam i podsetio na neke cinjenice u vezi radikala, odnosno na to da nisu oni sad kao slozni, jaki i jedinstveni kao sto neki pokusavaju da ih predstave.