Gojkoviæ: ©e¹elju se ne svidja ¹ta radim

Started by Roben, 21-09-2007, 13:09:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

lijepa bosanka

#45
 :OFF:Da bi prekinuli raspravu,koja je veæ prevazi¹la neke granice meðusobnog po¹tovanja...


------


Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikoliæ izjavio je da je Maja Gojkoviæ prekinula kontakte sa SRS-om, ali da neæe biti iskljuèena iz stranke. Nikoliæ je u intervjuu beogradskom NIN-u rekao da ona ne dolazi u stranku i da joj zamera ¹to “izmi¹lja neki novi put SRS-a”.
On je naveo da iz intervjua Maje Gojkoviæ provejava misao o tome da stranka treba da bude voðena na potpuno drugi naèin, a da nema snagu da se u stranci za to izbori. “Da hoæe, nema toga ¹to u stranci ne bi postigla, a to je jedini legalni put”, prokomentarisao je Nikoliæ, istièuæi da je Gojkoviæeva, koja je i gradonaèelnica Novog Sada, zaboravila da je bila kandidat SRS-a. On je naglasio da Gojkoviæeva, iako to mnogi oèekuju, neæe biti iskljuèena iz stranke, da je s njom vodio troèasovni razgovor o tome kako mediji poku¹avaju da ih posvaðaju i da æe se tek videti koliko æe biti inteligentni da to spreèe.


Miroviæ: Ne osniva novu stranku

Predsednik novosadskih radikala Igor Miroviæ ka¾e da postoji uobièajena komunikacija izmeðu Maje Gojkoviæ i Gradskog odbora stranke, te da je Nikoliæ verovatno mislio na odnos izmeðu rukovodilaca stranke.
- Za tu vrstu odnosa treba od Nikoliæa da tra¾ite odgovor. Gojkoviæeva redovno dolazi u GO. U na¹oj stranci svako ima pravo na svoje mi¹ljenje, ali kada se uspostave ciljevi stranke svi moramo njima da se podredimo. Ovde nije reè o tome da se neèiji stav ne uva¾ava. Nemam utisak da postoji problem, ali oèigledno da iz svih nastupa postoji slaba komunikacija izmeðu najvi¹eg rukovodstva stranke. Meðutim, to nije alarmantno - izjavio je Miroviæ i povodom nezvaniènih informacija da Gojkoviæeva planira da osnuje novu partiju pod nazivom Graðanska radikalna stranka ka¾e da je to apsolutna neistina, te da ni od koga nije èuo da je to u procesu.
- Verujte mi, ako bi se to de¹avalo, ja bih sigurno to èuo od èlanova. Ponavljam, u stranci nema sukoba, nego je reè o razlièitom viðenju pojedinaca u vezi sa nekim pitanjima. Mi smo na kraju mandata i tada svaka politièka organizacija, pa i mi, analiziramo rezultate svih nas u proteklom periodu. Rezultati analiza æe biti jasni i otvoreni - izjavio je Miroviæ. M. G.

Mirèiæ: Bez komentara

- Tomislav Nikoliæ je sve rekao i ne mogu da verujem da oèekujete od mene da komentari¹em intervju zamenika predsednika stranke, na ¹ta nemam nikakvo pravo?! - rekao je juèe za na¹ list upadljivo nervozni potpredsednik SRS-a Milorad Mirèiæ, uporno izbegavajuæi da odgovori na na¹e pitanje kakvi su trenutni odnosi izmeðu radikala i Maje Gojkoviæ i kako bi se to moglo odraziti na funkcionisanje Novog Sada.

- Tu nema nikakvih problema i ne znam ¹to bi mi i¹ta komentarisali. Otkud vama informacija da je drugaèije, ili otkud vama uop¹te ideja da bi odnosi mogli biti drugaèiji nego ¹to je ureðeno stranaèkim statutom - korektni i iskreni - ka¾e Mirèiæ. A. G.


Nikoliæ je rekao da “Srbija mora da se deli izmeðu demokrata i radikala”, da graðani treba da odluèuju birajuæi izmeðu dve velike stranke i da “ne mo¾e da postoji neko treæi, kome ne znate profil i ko na kraju sam odluèuje o tome koja æe od ove dve partije biti na vlasti”. On je najavio da æe SRS uèestvovati na izborima, kad god budu raspisani.


www.dnevnik.co.yu

pig_am_am



maja je mnogo ucinila za NS, ali da je bilo koji drugi radikal bio umesto nje,ne bi se zadrzao... tamo su ekstremne demokrate,da ne kazem ldp, ili ekstremni radikali [koliko ja znam]. ona je idealno resenje.
i bilo bi dobro da ostane u toj stranci.

njammmm

Ja sam dobila od lijepe bosanke privatnu poruku u kojoj mi je izmedju ostalog rekla 

"Onakvo obraćanje meni nema smisla...prevazilazi i neka pravila foruma...ali ja toliko dostojanstva imam da ću prećutati...neću se požaliti ni modovima,iako sam jedna od njih.."

pa, posta ona nece da iskorisit svoje moci jer je dostojanstvena neka ih neko iskoristi jer ako sam u necemu preterala i vredjala treba da budem opomenuta!

Ako je vredjanje kada nekome kazes da ograniceno posmatra na stvari... Ja sam lepo argumentovala i naglasila da smo za to svi krivi, a ne samo jedna strana, u krajnjem slucaju za tango je potrebno dvoje, gde nikako ne pokusavam da izjednacim tango sa ratom, vec samo korisitm "narodnu izreku".
I ne smatram da trasprava treba da se prekine, zasto? Ako neko nekoga vredja, treba ga opomenuti, a ne ukidati temu/raspravu zbog toga, ili smo i dlje u '90im...
Ma... sta se ja nerviram...

Masha

#48
Ne vidim kako nekog dostojanstvenog moze da pogodi komentar nekoga ko ima ispran mozak (upotrebljeno od strane LB). Da se ne razumem pogresno, svi koji nisu za radikale imaju ispran mozak tako da i njammm i ja i masa drugih spadamo u tu grupu.

nasty girl

ajde necemo da raspravljamo ko ima ispran mozak, ako ne...

nego nazad na temu...

Wlada

Неке ствари се не мењају...изгледа никада. И то је жалосно за све нас. Сто казе њаммм не треба се нервирати.

Што се тиче Маје Гојковић показала је да постоји образац понашања када се нађеш на власти тако да нема места за радикализам у времену када су промене већ у току. У суштини се понаша исто као и сваки други градоначелник/ца само што то погађа неке људе, јер им ваљда није по мери да се функционер СРС-а понаша исто као и функционер ДС-а,ДСС-а,...

wolfeitzckie

Ме нееее, видиш да је проблем настао у вези са њеним амбицијама. Видиш да се свађају због тога што показује амбиције за Тадићеву фотељу коју Тома када сања има мокре снове.

Roben

#52
                                         :cop:

kad udjete u aktuelna desavanja u zemlji i svetu pise ovo:

Razmisljate svojom glavom? Imate svoje misljenje? Iznesite ga ovde! Ali:
- ne vredjajte sagovornika!
- izbegavajte upotrebu reci glup, retardiran, malouman i tome slicno.
- ne sirite versku, nacionalnu i rasnu mrznju!


molim vas da se drzite teme i da postujete pravila

                                     HVALA

Darker

Quote from: njammmm on 29-09-2007, 19:58:10
Ja sam dobila od lijepe bosanke privatnu poruku u kojoj mi je izmedju ostalog rekla 

"Onakvo obraæanje meni nema smisla...prevazilazi i neka pravila foruma...ali ja toliko dostojanstva imam da æu preæutati...neæu se po¾aliti ni modovima,iako sam jedna od njih.."

pa, posta ona nece da iskorisit svoje moci jer je dostojanstvena neka ih neko iskoristi jer ako sam u necemu preterala i vredjala treba da budem opomenuta!

Ako je vredjanje kada nekome kazes da ograniceno posmatra na stvari... Ja sam lepo argumentovala i naglasila da smo za to svi krivi, a ne samo jedna strana, u krajnjem slucaju za tango je potrebno dvoje, gde nikako ne pokusavam da izjednacim tango sa ratom, vec samo korisitm "narodnu izreku".
I ne smatram da trasprava treba da se prekine, zasto? Ako neko nekoga vredja, treba ga opomenuti, a ne ukidati temu/raspravu zbog toga, ili smo i dlje u '90im...
Ma... sta se ja nerviram...


Ovako, nemate potrebe da se nervirate, sem ¹to oftopièite i prièate sa¾vakanu prièu 100 puta... potra¾ite Wlado i Njammm malo teme po forumu gde smo LB, Pop, ja i jo¹ golema bratija na¹iroko raspravljali :K


Sa tvojim citiranim postom se njammmm sla¾em u potpunosti... Ali postoji samo jedan problemèiæ: Protiv pravila foruma je bez dozvole citirati neèiji pm. :wink:
Obrati pa¾nju sledeæi put... Tj. vidi da ne doðe do sledeæeg puta :K