potvrdjivanje ispita u oktobru

Started by pig_am_am, 21-09-2007, 15:36:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

pig_am_am

...ako nekoga interesuje 27.09. je (cetvrtak).

pig_am_am

imam jedno pitanje... da li neko ko sad polaze pismeni, ima sanse da sutradan (i sl.) ima usmeni?

sokobiv

Nea

Rezultati pismenog u oktobarskom ispitnom roku izlaze tek 3-4 oktobra tako da studenti koji u oktobru polazu prakticni nece imati usmeni odmah po pocetku roka.
Usmeni pocinje od prvog za studente koji imaju polozen prakticni iz prethodnih rokova.

maja_032_m

potvrdjuje li se izlazak na usmeni za one koji imaju polozen prakticni

Masha

Aleksandra

U koliko sati je potvrda prakticnog?

pig_am_am

pa nije nista pisalo,ali pretpostavljam od 9 do 11 ili 12...
mozda i od 10... :K

Masha

U septembru je bilo od 9-11. Dakle, cak i da je od 10-12, kako je bilo ranije, dodjes oko pola 11 i ne mozes da pogresis  :wink:

shark

Jel su izbacili raspored za usmeni na institutu? Zna li ko :hmm

milicica

raspored ce biti izbacen u ponedeljak, i usmeni krece valjda od utorka

shark

Hvala milicice :wave: a jel postoji mogucnost da usmeni krene od ponedeljka?

zoe

Е стварно неће усмени почети од понедељка? Па то је дивно! Још један дан за преслишинг! :~
Мада мислим да се професорке не би буниле и да дође неко у понедељак да одговара. А ионако треба протегнути ноге због предаје индекса.

Nea

Joj, ja nisam sigurna o cemu se tacno radi i informacije nisu pouzdane ali moj izvor kaze da spiskovi izlaze u ponedeljak i da za one koji su tada rasporedjeni pocinje odmah, dakle u ponedeljak...

milicica

meni su danas na faxu rekli da nece poceti od ponedeljka, a oni koji su kod jelene i imaju polozen prakticni,usmeni pocinje od 5.