Farmacija Podgorica-da li mozemo da se prikljucimo?

Started by misos, 22-09-2007, 19:50:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

misos

da li farmacija u podgorici moze da dobije svoje mjesto na vasem sajtu...i ukoliko je to moguce kome treba da se obratim....molim nekoga da odgovori.

willie the scot

ish bando cikotiæka!!! :>

jel to pocelo sa radom chasti vi? ko su vam profesori? jesu li od dobre kuce? :>
...ili su iz beograda? :K

Masha

Mislim da nije problem da vam stoji reklama. Platite baner i milina, lepo vama, lepo nama.

zoe

Наравно да има места и за вас! Млађим колегама увек треба помоћи! И баш лепо што сте дошли овде!
Добро нам дошли! :cvet

А ако вас буде овде доста активних, можда управа форума и отвори подфорум за вас. Све зависи од тога колико се сами залажете. Али, ваљда ће се огласити неко од модератора, па ће рећи више на ту тему...

Darker

Obraæam ti se-obrati se vrhovnom presve¹tenstvu(ne mislim na Filareta :K :K)-Bredu lièno, na pm :wink:
Mislim da ne bi trebalo da bude problem to, samo je problem koliko je ljudi zaista zainteresovano za tako ne¹to :hmm

Smrda

misos

o zoe bas ti hvala ti si nasu potpunosti podrzala...u ime farmacije u podgorici ti se zahvaljujem...pa profesori su sa prirodno matematickog, a sa vaseg je prof.tasic*uvod u farmaciju*

igrackica

Sta? Nista ne razumeme? Kako sa PMF-a? Kakav je program, je l' kao nas? Je l' ovo sad prva generacija krece? Ih, postade PG velegrad! A milo mi je zbog vas, nema stO!  :wink:

Bred

e rekao sam misosu upravo sto i vi ovde-ako ih bude dovoljno-dobice i podforum a mozda i forum. :wink:

----

http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/board,106.0.html

:wink: