Kursevi stranih jezika za studente

Started by Bred, 24-09-2007, 14:25:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Quote from: trinity on 23-09-2007, 13:30:28
Kursevi stranih jezika za studente

Studentska organizacija Farmaceutskog fakuteta i ovog oktobra u saradnji sa Savezom studenata Beograda i  skolom za strane jezike Kontext  organizovati program ,,Kursevi stranih jezika za studente". Program se organizuje cetvrtu godinu zaredom, a do sada ga je uspesno pohadjalo vise od 2.000 studenata beogradskih fakulteta i visih skola.

Skola obuhvata kurseve engleskog, nemackog, spanskog, francuskog, italijanskog i grckog jezika u razlicitim nivoima znanja prilagodjenim polaznicima, odnosno studentima.

Od ove godine, zbog velikog interesovanja, kao i niza prednosti koje obezbedjuje znanje tzv. malih jezika u okviru skole poceli su sa radom centri za skandinavske i slovenske jezike. Svi zainteresovani sada mogu da steknu nova i prosire postojeæa znanja i iz:  svedskog, finskog, norveskog, ruskog, poljskog, ceskog, slovackog i bugarskog jezika.

Vecina kurseva traje dva semestra i organizuju se po medjunarodno priznatim metodama Evropskog konzorcijuma za strane jezike (ECL) i standardima EAQUALS (Evropske asocijacijacije za kvalitet jezickih usluga).
Svim studentima na raspolaganju su i casovi pripreme za polaganje internacionalnih ispita Cambridge, LCCI, TOEFL, IELTS, ÖSD i ZD. Skola Kontext je akreditovani centra za polaganje Oxford – ARELS, ECL i TOEIC ispita za engleski i ÖSD ispita za nemaCki jezik

Semestar u okviru ovog programa traje 15 nedelja tokom kojih se nastava organizuje dva puta nedeljno po dva Skolska èasa (2x45 minuta).
Na kraju kursa polaznici polaZu zavrSni ispit nakon Cega dobijaju Diplomu Skole za dati nivo znanja. casovi se odvijaju u standardnim grupama od 8 -12 studenata ili malim grupama od 3 - 8 polaznika, a ucionice se nalaze u centru grada u Balkanskoj 4/III (prostorije Saveza studenata Beograda).

Program je u potpunosti prilagodjen studentskim potrebama ali i obavezama, tako da se nastava odvija u poslepodnevnim casovima, s tim sto prvi cas poèinje od 17:00, a poslednji se zavrsava u 22:00.  U zavisnosti od interesovanja polaznika postoji mogucnost organizovanja nastave u prepodnevnim ili vikend terminima.

U nastavi se koriste originalni udzbenici, cija je cena zahvaljujuci izuzetnoj saradnji skole za strane jezike Kontext sa distributerima ovih udzebnika niza i do 50% u odnosu na redovne cene.
Cena kursa je prilagodjena studentskom budzetu i po semestru iznosi 10.800,00 dinara koji se mogu uplatiti kroz cetiri mesecne rate od po 2.700,00 dinara, a nastava pocinje 15. oktobra.

Prijave za kurseve se vrse do 13.10.2006. godine na telefone 011/361-03-16, 065/65-65-700 i 062/21-66-00, u prostorijama Saveza studenata Beograda svakog radnog dana i na Internet prezentaciji www.kontext.edu.yu.