Ljubav i mr¾nja na tv Pink

Started by lijepa bosanka, 01-10-2007, 12:50:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lijepa bosanka

Ljubav i mr¾nja na tv Pink



Televizija Pink poèinje od 1. oktobra prikazivanje svoje nove serije "Ljubav i mr¾nja", koja je najavljena kao saga o ljubavima, spletkama i generacijskim sukobima èlanova savremene porodice srpskih bogata¹a.

U seriji koju je proizvela TV Pink, u sredi¹tu radnje su bogati postariji poslovni èovek (Branko Djuriæ), njegova znatno mladja supruga (Adrijana Videnoviæ) i èlanovi njihove porodice, koje igraju Neboj¹a Ljubièiæ, Katarina Radivojeviæ, Ivan Bosiljèiæ, Milica Zariæ i Ivana Popoviæ.

Veteran srpskog glumi¹ta Branko Djuriæ rekao je agenciji Beta da u seriji tumaèi "tipiènog srpskog tajkuna", koji je pozitivan lik jer poku¹ava da kao otac porodice izmiri njene èlanove i slièan je liku Blejka Karingtona iz amerièke sapunice "Dinastija".

"Ne poznajem takve tajkune lièno, ali koliko vidim po medijima, tako kao moj lik izgledaju ljudi koji u Srbiji prave grdne pare. Moj lik dok pravi pare nema problema, ali ima toliko porodiènih problema da mu je ¾ivot postao pakao", ka¾e DJuriæ.

Scenaristkinja Vida Basara rekla je agenciji Beta da "Ljubav i mr¾nja" nije telenovela i da neæe biti ni srpska varijanta popularnih amerièkih sapunica o bogata¹ima iz 1980-ih godina "Dalas" i "Dinastija".

"Svi ¾anrovi se sada prepliæu. Ne mo¾ete napraviti sitkom bez elementa sapunice, niti porodiènu sagu bez toga. Ima situacija koje se ponavljaju u sapunicama, ali nema paralela sa 'Dinastijom' ili 'Dalasom'. Na¹a serija je radjena u najboljem maniru amerièke melodrame, nikako telenovele", istièe Basara.

U scenariju koji pi¹e sa kolegom Baskijerom Pjerinom, Basara ka¾e da nisu pravili nikakve pozitivne ni negativnealuzije na ¾ivot stvarnih srpskih tajkuna.

"Na¹a serija je bogata dogadjajima, imamo jako uzbudljivu radnju i nemamo razloga da se bavimo plitkim stvarima u smislu da se neko prepoznaje u seriji", ka¾e Basara.

Idejni tvorac i izvr¹ni producent nove Pinkove serije je Slobodan ©uljagiæ, koji je potpisan i kao re¾iser "Ljubavi i mr¾nje" sa Vladom Aleksiæem i pozori¹nim rediteljem Jugom Radivojeviæem, kome je ovo prvi posao na televiziji.

Na poèetku snimanja serije u julu, ©uljagiæ je agenciji Beta rekao da se u Pinku nadaju da æe serija zahvaljujuæi velikoj gledanosti imati veliki broj epizoda.

Kako je najavljeno, "Ljubav i mr¾nja" æe iæi radnim danima od ponedeljka do èetvrtka u udarnom treminu od 20. h.

(MONDO)

Bred

Dobro je da bar vise ne preuzimamo hrvatske sapunice kad mozemo da proizvodimo nase  :wink: :>

lijepa bosanka

U svakom sluèaju,Bredy!!! Onako usvajamo njihove rijeèi i fraze,a to nikako ne valja!! :nene: :namcor

Ba¹ æu pogledati veèeras da vidim na ¹ta lièi..jer Jelena mi je bila suvi¹e mraèna!!

MiKy

i meni je jelena bila bezevez,nadam se da ce ova biti ok posto je dobra ekipa glumaca...cisto neka pauza izmedju ucenja  :help:

jecapereca

Ja sam danas zakacila deo reprize, i zaintrigirala me

lijepa bosanka

Ja sam sinoæ gledala...moglo bi biti interesantno,ako ba¹ nemam ni¹ta pametnije... :K :wink:

Mashrum

Ok,ako je dobra..u koliko sati da bacim oko?  :happy:

igrackica

Koliko su epizoda emitovali?
Kad je premijera, a kad repriza?

MiKy

u ponedeljak je pocelo emitovanje u 20h je premijera a i mene zanima kad je repriza jer nisam stigla da gledam

BK

Gledala sam u ponedeljak i najzanimljiviji deo mi je bio U SLEDECOJ EPIZZODI GLEDACETE... duze i zanimljivije je bilo od same serije

katarina

Quote from: lijepa bosanka on 01-10-2007, 13:29:10
U svakom sluèaju,Bredy!!! Onako usvajamo njihove rijeèi i fraze,a to nikako ne valja!! :nene: :namcor

Prica meni nesto drugarica, koju inace znam od pete godine, i kaze: "I tako mi odvalile spiku, kad..."  Eeeeeej SPIKU! Slatko sam joj se nasmejala na licu mesta, naravno, posle toga je nikada nisam cula da tako nesto izgovori! Koliko god se hrvatski meni svidjao, toliko cvrsto stojim iz toga da ipak ne treba da usvajamo njihove fraze!


Do sad nisam odgledala ni jednu epizodu nase sapunice!

Ivke

 I na kraju kada je ta repriza?

lijepa bosanka

Ja juèe gledala negdje oko 15.00h. Mislim da je tada,ali danas nije bilo... :hmm

sandric

Ja nisam bas odusevljena novom serijom,suvise svi dele krevet...mozda naredne epizode budu bolje

*

Da, da, onamo svako sa svakim :juju:
Svaka im cast koliko su aktivni!

Repriza i jeste u 15h :wink: