Vezbe

Started by MiKy, 01-10-2007, 14:24:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Tinkerbell

Quote from: MiKy on 24-10-2007, 10:45:57
ali vezbe iz toksina krecu 25-og kad misle da bude uvodno?

nema klasicnog uvodnog, vec predavanje na prvim vezbama. 5 puta smo ih to pitali, al KO ZNA!?

Jeca

Bitno je da mi SLUCAJNO ne zakasnimo ni minut na uvodno ili vezbe, a to sto oni mogu da nam popodne istaknu vezbe za sutra ujutru......to nema veze. Uzas kako nas cimaju i kakvo je ovo rasulo!  :bljak: :F

cvjetic

ej,da vas upozorim!na kozmetologiji su vam jako korektni,kod njih nema iznenadjenja...biohemija manje vise,kinetika isto jako korektni,totalno se pridrzavaju plana...
a toksini! tu da se cuvate,jer oni znaju da istaknu obavjestenje,pa ga promijene u 7 popodne...tako da njihovu oglasnu tablu pratite...a sve ce vam parcijalno da isticu kad su vjezbe...

igrackica

Da, a ove do 9. gupe su ostavili da na kraju vezbaju biohemiju, kao kaznjenike, valjda bi trebalo da oni imaju prednost?!
Mislim, meni odgovara, ja sam na pocetku, ali stvarno nista ne razumem!!!

MiKy

ova peta ispade najgora....mnogo me je smorilo to sto se nista ne zna niti se zna kad ce se zasnati...kako sam ovo rekla u njihovom fazonu :K

cvjetic

pa i mi smo bili poslednja grupa skoro,a vjezbali smo odmah na pocetku biohemiju...

MiKy

sta se radi na vezbama iz biohemije?

cvjetic

ma ne radis nista spec...ono sipas,muckas,titriras,mjeris na spektrofotometru i slicne stvari...jedina razlika od dosadasnjih vjezbi je sto radite sa bioloskim materijalom...

MiKy

a jel na kozmetologiji pravimo preparate sva 4 termina?

cvjetic

imate kozmetologiju i industrijsku farmaciju,a ja sad ne znam koliko sta traje,zaboravila sam...u svakom slucaju,malo muckate,malo radite na masinama,kao tehnologija...nije lose...

BK

da da pravite kremice, mest za usta, dezodorans, pastu za zube...ali i granulat i tablete pa ispitujete, i emulzije pa ispitujete i njih. Takodje pokazuju vam neke masinice i idete u Galeniku u obilazak.
Mozete i da uzimate te kremice i to i da mackate, da pravite sebi i drugima, mozete i kupiti svoje kutije pa poneti u njima kuci.

MiKy

e pa bas fino..a toksini,sta tamo radimo?

cvjetic

tamo se trujete i ne radite bukvalno nista pametno!

MiKy

neko je reko da se tamo stvarno trujemo i da nije preporucljivo da devojke neko vreme posle vezbi ostanu trudne... :K a mozda je to i istina? :roll:

cvjetic

pa nije preporucljivo narednih godinu dana..tako su nama rekli... :ohwell:

tako da bavite se toksinima,a ne djecom! :K