Vezbe

Started by MiKy, 01-10-2007, 14:24:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Tinkerbell

Quote from: * on 19-10-2007, 12:37:04
Koliko ja znam, danas nisu izasli, a to je verovatno zbog toga sto je, kao sto znamo, dozvoljen upis do ponedeljka za ove kojima fali 1 ispit za uslov, tako da nam ostaje samo da cekamo :roll:

znaci bice spiskova u toku sledece nedelje?
jel mogu da izniknu i neke vezbe za neke grupe? treba biti na stanby-u :roll:

lepabrena

imate na sajtu fakulteta raspored vezbi iz farmakokinetike, vezbe su u ponedeljak i utorak!

Maslacak

gde na sajtu fakulteta, nisam uspela da naðem?
ja sam saznala kad su mi te ve¾be, ali èisto zbog drugih...
iza¹li su spiskovi danas u meðuvremenu, tako da treba pogledati da se ne bi zadesilo da na neke ve¾be ne odete jer niste znali
:wall:

inaèe, meni je drugarica javila samo za farmakokinetiku, ne znam da li je iza¹ao raspored i za ostale predmete.

Naomy

Za kinetiku, spisak grupa i raspored vezbi http://pharmacy.bg.ac.yu/predmeti/farmakokinetika/

A ostale vezbe krecu od 29.

sandric

Toksini krecu od utorka u ponedeljak izlazi spisak a grupa koja treba da ima u ponedeljak odradice u cetvrtak

Tinkerbell

Quote from: sandric on 19-10-2007, 15:27:21
Toksini krecu od utorka u ponedeljak izlazi spisak a grupa koja treba da ima u ponedeljak odradice u cetvrtak

koji je to datum? 
a kad ce biti uvodno predavanje iz toxina?

anja

Da li u skriptarnici imaju svi praktikumi i da li je potrebno  imati ih  na prvim vezbama?

*

E, da, iz cega sve postoje praktikumi? :hmm

cvjetic

praktikum iz toksina,i on vam je obavezan da ga imate,jer tu upisujete rezultate...
praktikum iz biohemije,koji mozete da kopirate,oni to ne vole da vide,ali vam nije obavezan,jer rezultate pisete u svesku...
praktikum iz farmakokinetike,ali i njega mozete da kopirate,ne morate da ga kupujete,jer vam treba samo za vase potrebe,ne upisujete nista u njega...
iz kozmetologije nemate pratikum,iz statistike vam treba skripta za pripremu vjezbi,ali to je skripta iz koje ucite za kasnije...kome je potrebna ta skripta,moze da se obrati meni,mozemo se organizovati da ja to ostavim negdje pa da vi to kopirate...

BK

izasao je praktikum iz kozmetologije pa cete ove godine raditi mozda po njemu...svakako treba za ispit, i lepo je bas napisan.

Maslacak

Praktikum iz toksina se kupuje u "staroj" kopirnici (onoj skupoj), u¾asno izgleda, i ko¹ta 500din :>

MiKy

ko je imao danas vezbe iz kinetike?
kakvi su utisci?

Jeca

U zavisnosti od asistenta, ali je slicno predavanju... prica ti 3 sata bar sad u pocetku, aposle radimo neke zadatke valjda :)

Elem....mali off topic...

Ako neko ima zelju da iz XVI grupe, predje u XIII ili obrnuto neka mi posalje pm :) 

*

Ja sam danas imala vezbe kod ass. Sandre i bas mi deluje ok... Drzala nas je dva i po sata sa pauzom od 15 min. Prvih 4 termina se radi teorija, pa ide prvi kolokvijum, a onda narednih 5 se rade zadaci i jos jedan kolokvijum...
Radili smo in vivo i in vitro ispitivanja i bioloske materijale...
Inace, mozes da pises, ali ce vezbe izbaciti na internet, tako da...

Jeca

E da...zaboravih...skinite vezbe sa onog naseg zanicnog sajta, slajdovi su u pitanju, da se ne cimate sa pisanjem, nego samo sa strane da dopisete!