Vezbe

Started by MiKy, 01-10-2007, 14:24:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

cvjetic

ja koliko se sjecam,one to izbace prije za sledeci termin...tako da vam je najbolje da skidate sa neta,pratite i dopisujete sta vam treba...ja sam pisala i to mi je pomoglo za spremanje kolokvijuma...nisam dobila oslobodjenje,ali realno,ucila sam jedno popodne,bilo je nemoguce...
a sto se tice onih prezentacija sto cete imati,mislim da ne treba da gubite vrijeme i zivce na to...

Jeca

Pa da...i rekli su da ce vec od srede biti za sledece vezbe slajdovi na sajtu.... isprintujes i samo dopisujes....volim ovako "modernizovane" vezbe ;)

Maslacak

Raspored za ve¾be iz toksikolo¹ke hemije je iza¹ao za prvih 12 grupa.
Ostale verovatno ve¾baju nakon ¹to zavr¹i ovih prvih 12...otprilike nakon 5 nedelja, ali to nisam sigurna. Raspored æe biti naknadno istaknut.

Potpun spisak sa svim "naknadno upisanim studentima" izlazi na kozmetologiji u èetvrtak, tada æe biti i raspored ve¾bi iz kozmetologije, koje æe poèeti od ponedeljka 29.10.

Iza¹ao je i raspored ve¾bi za medicinsku biohemiju, za grupe od IX na dalje. Ve¾be poèinju od ponedeljka 29.10. i traju 5h., jednom nedeljno, do 26.11. Grupe od I do VIII i "naknadno upisani studenti" (obo¾avam ovu sintagmu :K) ve¾baju od 26.11. i raspored æe biti naknadno objavljen.

©to se tièe zamena, danas su studenti i¹li po raznim institutima da poku¹aju to da izvedu, ostalo je nere¹eno da li æe to uspeti...svaki institut je slao na sledeæi...u fazonu:"Ako oni dozvole, mo¾e"...ali jo¹ se ne zna ni ko ima spiskove studenata, a kako æe se kompletan spisak imati tek u èetvrtak, onima koji ¾ele zamenu savetujem da se upravo tad pojave na fakultetu i tra¾e zamenu kod (asistentkinje?) Danine na kozmetologiji - ona najvi¹e mo¾e da uradi, koliko sam naèula.

tarantulica

Uh, kako je meni ovo ve¾banje po blokovima komplikovano...  :stid:

Ali sam hepi  :happy:

anja

Postoje li obavezna uvodna predavanja za neki od predmeta?

cvjetic

besno pile

Quote from: cvjetic on 23-10-2007, 22:36:28
da,toksini!
i pisite SVE sto kazu na tom uvodnom jer ce vas posle smarati istim  :wink:

anja

Jesu li ta uvodna za svaku grupu posebno ?

cvjetic

ne,istaci ce raspored!vise grupa odjednom slusa!

anja

MiKy

ali vezbe iz toksina krecu 25-og kad misle da bude uvodno?

Jeca

Ja sam bila kod Danine i receno mi je da nema prebacivanja, jer na toxinima ne dozvoljavaju i nece da cuju za zamene.... Eventualno ovi novi tzv "naknadno upisani studenti" bi mozda mogli...Inace ona je predala spisak i to vise nije u njenoj moci

Nemam pojma sto su tako rigorozni :roll:

Tinkerbell

ispada da ce grupe od 9te do 12te istovremeno da vezbaju toxine i biohemiju ... Koji haos  :ohwell:

Jeca

Bar ce sve zavrsiti za manje od dva meseca, a ne ovo ovako da se razvuce na celu godinu

MiKy

ma oni su se totalno pogubili...jedva cekam da izadju vise ti spiskovi smucilo mi se ovo cimanje
nikad do sad nisu ovako parcijalno izlazili rasporedi,za par grupa pa za par vezbi... :wall: