Vezbe

Started by MiKy, 01-10-2007, 14:24:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

pig_am_am

ko nosi naocare i njih  :>

Quote from: Tinkerbell on 08-11-2007, 13:12:58
Novi asistent iz biohemije je pravi asistent po meni. Uvek mi je bilo suludo ispitivanje teksta iz praktikuma i treniranje strogoce. Njegov metod em zainteresuje za materiju, em kaze gomilu stvari van praktikuma. I nalazi pravu meru drugarstva i autoriteta u odnosu sa studentima.   :~
jel to onaj miron?  :hmm

shumshi

jeste Miron...

i meni je on asistent...  :happy:

tarantulica

Aleksandra je odr¾ala zanimljivo uvodno predavanje, povezivala je sa primerima iz ¾ivota, a tako se mnogo lak¹e pamti   :cvet

Bred

otkad to na vezbama iz biohemije trebaju rukavice :?:

*

E, pa, trebaju - mislim da su to uveli od ove godine

Enea

hm, i sada ja kao neko ko je to ranije vezbao, dovodim u pitanje ispravnost materijala sa kojima smo mi radili.. mislim, shta moze da mi padne na pamet?
vidim radikalne promene na tom institutu, good for you!

tarantulica

Asistentkinja je rekla da na ve¾bama radimo sa èistim materijalom, da su moguænosti da se zarazimo minimalne. Rukavice se nose, tako je po propisu, uskoro æe biti obavezne i plastiène naoèari  8)

Enea

:K ekstra

kakav je osecjaj raditi sa rukavicama, ja tripujem da bi mi sve iz ruku poispadalo?

*

Ja podrzavam da daju da se nose naocari, zato sto svako ko bi ih stavio bez zahteva instituta bi bio meta zajbavanja u laboratoriji. Jos bi mogli da na organskoj i toxinima uvedu da se nose i one maske, pa da budemo pod punom opremom.
A sa rukavicama  je, bar meni, teze da radim i x puta sam dolazila u iskusenje da ih skidam, ali ne daju. Ruke se znoje, a kad ih skines ostane talk zalepljen za kozu i mnogo je teze pipetirati sa rukavicama nego bez njih...

xxx

Quote from: * on 30-11-2007, 15:39:22
A sa rukavicama  je, bar meni, teze da radim i x puta sam dolazila u iskusenje da ih skidam, ali ne daju. Ruke se znoje, a kad ih skines ostane talk zalepljen za kozu i mnogo je teze pipetirati sa rukavicama nego bez njih...

zasto lako...kad je bolje komplikovano... :> :> :>

tarantulica

Na biohemiji radimo sa mikropipetama, samo pritisne¹ i gotovo, nije neka frkica  :happy:

A za "miris" koji ostaje   :roll:

igrackica

I fantasticnim nastavcima, koje trazis kao ludak za svaku pipetu i za svako sipanje!
Ja sam presrecna sto su mi se zavrsile te vezbe!

pig_am_am

ma ti uzorci su bili na proveri i trebalo bi da su neinfektivni. oni to tamo na klinickom valjda provere pa posalju [off] pricala sam sa neke dve devojke koje vezbaju,tako kazu i kazu da[/off] se rukavice nose iz zajebancije-da bi se navikli sutra kad rade da rade sa njima.

Enea

khm khm
o tome sta se i gde proverava, necemo da raspravljamo dok smo na faxu

gde ste pazarili rukavice?

lol mozete da uzmete na MOL benzinskoj pumpi, neke ne gumene i bez talka!

*

Quote from: tarantulica on 30-11-2007, 17:17:37
Na biohemiji radimo sa mikropipetama, samo pritisne¹ i gotovo, nije neka frkica  :happy:

Pa, nije uvek bilo sa mikropipetama - mi smo radili i sa obicnim kad je vrednost drugacija od one na koju je fixirana mikropipeta