Poljska: "Sakrij babi liènu kartu"

Started by wolfeitzckie, 01-10-2007, 21:32:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

wolfeitzckie

 
1. oktobar 2007. | 11:49 -> 20:14 | Izvor: Beta, Tanjug 
Var¹ava -- Mladi Poljaci pred vanredne parlamentarne izbore 21. oktobra krenuli u akciju "Sakrij babi liènu kartu".

Mladi ¾ele da spreèe ponavljanje situacije iz 2005. kada su braæi Kaèinjski tesnu izbornu pobedu doneli glasovi starije i duboko religiozne generacije iz zaostalih, siroma¹nih seoskih regiona.

Poljskom kru¾i SMS: "Idu izbori. Treba spasavati dr¾avu. Sakrij babi liènu kartu. ©alji dalje. Nije lanac, veæ naèin da se spase dr¾ava."

Neki od zvaniènika vladajuæih konzervativaca iz stranke Pravo i pravda premijera Jaroslava Kaèinjskog besne na opoziciju, tvrdeæi da je to njena ideja, ali opozicija to negira.

"Nemamo veze s tim. Mi savetujemo unucima da upravo odvedu bake na glasanje, ali da ih ubede da glasaju za normalnu partiju", rekao je listu Djenjik poslanik liberalne Graðanske platforme Slavomir Novak.

Prema nekim navodima, akciju su pokrenula tri studenta.


zoe

 :lol:

Пољска у мом срцу!

:lol:

Wolhard


Masha

Hhahahah, super je! Ali, ova izjava opozije da savetuju unuke da vode bake i deke, ali da ih u medjuvremenu privole na svoju strane mi je jos smesnija. Ali, ako ih ne privolite, sakrijte im licnu kartu  :K, za svaki slucaj. A mozda ipak da im u svakom slucaju sakrijete licnu kartu jer, sto je sigurno - sigurno je  :K. Ali, da ih razumem, razumem ih, mislim organizatore. Ja sam inace za to da se odredi gornja granica za glasanje. Kad postoji donja, nek postoji i gornja. Zamislite, izbori se odrzavaju tog i tog meseca, te i te godine, znate koliko ljudi sledeceg meseca postaje punoletno, ali oni ne mogu da glasaju, ali zato neki cikica od 90 leta koji je jednom nogom u grobu ide i drhtavom rukom zaokruzuje broj svog pulena. Mada, mozda je bolje sakriti licnu kartu  :K

wolfeitzckie

#4
ма још боља идеја, на дан гласања им бациш личну карту на аутопут. па , хајде бако полако, ено ти је лична карта, тааако, тааако, само полако.

EDIT : administratori i modovi sajta se ograðuju od ovakvog stava korisnika wolfeitzckog i istièu da ovakvi stavovi ni na koji naèin ne odra¾avaju stavove èlanova ovog foruma ni farmaceuta uop¹te. ®elimo da istaknemo da je starije stanovni¹tvo veoma va¾no nama, kao buduæim zdravstvenim radnicima, te da je, suprotno ovome napisanom, na¹a profesoinalna i ljudska briga uperena na oèuvanje njihovih, kako fizièkih, tako i psihièkih funkcija i procesa.

Darker


Masha

Hhahahahaha, ali ja sam jos bolja hahahah. Ja sam u prvi mah shvatila ovo kao njegovu foru i spremala se da se nasmejem javno, ali onda sam pomislila da je mozda stvarno neko urgirao da se ogradi. Hhahahahahah, joj boze, kasno je pa je to zbog toga  :run
:siza:

tarantulica

Quote from: wolfeitzckie on 01-10-2007, 21:32:05

Prema nekim navodima, akciju su pokrenula tri studenta.


Da se ovo desilo na na¹em faxu, znam na koje studente bih ja sumnjala da su pokrenuli akciju...  :ninja:  :>

:cvet

P.S. Poljska je trenutno, zbog svojih stavova i politike, poslednja zemlja koju bih ¾elela da posetim...  :run

pig_am_am

kakvi su to stavovi?

al smo mi glupi sto se toga nismo setili pre deset godina...
...ustvari...nas je za***alo to sto nismo imali mobilni telefon... :K

tarantulica

Npr. zabrana abortusa u bilo kom sluèaju. Ba¹ skoro je neka Poljakinja dobila od¹tetu od dr¾ave, pred ne znam kojim sudom, jer joj nisu dozvolili da abortira, iako su joj lekari rekli da æe izgubiti vid zbog povi¹enog pritiska. Sad vidi samo 1,5m ispred sebe... I d¾aba joj je bilo koja od¹teta...
Lm, ovo je ipak za neku drugu temu...

Izvinjavam se zbog  :OFF:

aziraphale

Quote from: tarantulica on 02-10-2007, 05:31:22
Da se ovo desilo na na¹em faxu, znam na koje studente bih ja sumnjala da su pokrenuli akciju...  :ninja:  :>

mozda ta tri studenta planiraju nesto slicno :D

Al-Jasmina

"Idu ispitni rokovi. Treba spasavati glavu. Sakrij caletov i kevin index. ©alji dalje. Nije lanac, veæ naèin da se spase glava."
:> :> :>
razmenise izmedju sebe rodjena braca i sestre :trfr:

dirigent

eee jednog dana ce nama neku kriti licnu kartu , a mi cemo unucima uzalud pricati kako smo mi izgradili Srbiju 21. veka... hahaha

Wlada

Идеја је супер! Може то и код нас... :hm