Evrovizija - utisci, otisci, pritisci...

Started by Darker, 21-05-2006, 00:09:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Vampire 666

moja izjava je bila inicirana time sto je ona, parafraziram, sve koji su glasali za Lordi nazvala mentalnim bolesnicima i kreaturama iz mraka. ja nisam iskljuchiv vec branim hiljade kojima se svidela ideja da nesto drugachije ove godine vide i cuju.

sto se krila i ostale glume na sceni tice cuo sam jedan komentar koji su mozda i sami Lordi dali: pobedilin smo jel smo jedini ovde priznali da nastupamo pod maskama...dok drugi kao pokazuju svoje pravo lice.

LB ako zaista mislis da ja imam zatrovanu dushu bolje bezi u neki manastir. Ako se sretnemo na faxu moja zla zatrovana dusha ce prepoznati tvoju tako cistu i isrpravnu pa ce doci do interakcije i bices i ti zatrovana.

vladimir

Quote from: Vampire 666 on 24-05-2006, 09:09:18
LB ako zaista mislis da ja imam zatrovanu dushu bolje bezi u neki manastir. Ako se sretnemo na faxu moja zla zatrovana dusha ce prepoznati tvoju tako cistu i isrpravnu pa ce doci do interakcije i bices i ti zatrovana.

Можда се након те интеракције твоја душа прочисти и постанеш "добрица"? :wink:

Народе, ова тема већ полако губи на актуелности, а само се вртимо у круг:ред прозивке, ред увреда, ред сарказма.Све то полако смара-шта мислите да се окренемо неким другим, актуелнијим дешавањима? ( ипак нисмо дошли овде да се вређамо :)  )

Bred

Quote from: Alnus Glutinosa on 23-05-2006, 20:46:42
Pa ako svi imamo pravo na svoje misljenje ( sa cime se apsolutno slazem) zasto ga onda Vampir nema?? I ko uopste odredjuje sta je to normalno?!

Wow, imamo i drvene advokate ovde :> Sala

Bosanka, i ti smajliji su offtopic, haha

Darker, ako ti smatras da je reci nekome nenormalan uvreda :roll: odrasti. Zna se sta su uvrede

Ako je Ksenija rekla da smatra da su OBOZAVAOCI mentalni bolesnici to ne znaci i da je VAMPIRE bolesnik iako je potencijalni obozavalac. Ko je shvatio shvatio. Nemojte vise ovde da nastavljate pricu o tome , tema je evrovizija a ako hocete da filozofirate otvorite novu temu pa cemo tamo nastaviti

Quote from: vladimir on 24-05-2006, 09:58:06
Quote from: Vampire 666 on 24-05-2006, 09:09:18

Можда се након те интеракције твоја душа прочисти и постанеш "добрица"? :wink:

Nema vredjanja, i necemo izbegavati teme samo zato sto primetimo da neko ima drugacije misljenje. Inace ne smatram da je tema jos uvek izgubila na aktuelnosti

Btw, sinoc cuh da je Zeljko dobio nagradu za najbolju KOMPOZICIJU od svih kompozitora a ne akreditovanih novinara sto je , ipak moracete priznati, uspeh

Ne, nece biti vredjanja a mi ne smemo izbegavati teme samo zato sto neko mozda ima drugacije misljenje
Ne smatram da je tema jos uvek izgubila na aktuelnosti
Btw-sinoc cujem da je Zeljko dobio nagradu za najbolju kompoziciju od svih KOMPOZITORA a ne akreditovanih novinara, stoje ipak morate priznati, uspeh

Darker

Quote from: Bred on 22-05-2006, 12:41:40
Quote from: Vampire 666 on 22-05-2006, 06:37:57
...
ksenija bi mogla da upotrebi malo svoj mozak ...
Ovakav nacin izrazavanja mozda je moguc na metal forumu ali ovde nece biti. Ako se ne slazes s necijim misljenjem to ne znaci da treba da ga vredjas. I ne bazirajte se na osobe tj  licnosti vec na njihove stavove. Ovo se odnosi na tebe vampire kao i  na sve druge sadasnje i buduce clanove. Neki red mora da postoji. Izvinjavam se na offtopicu 

QuoteDarker, ako ti smatras da je reci nekome nenormalan uvreda Roll Eyes odrasti. Zna se sta su uvrede

Ako je Ksenija rekla da smatra da su OBOZAVAOCI mentalni bolesnici to ne znaci i da je VAMPIRE bolesnik iako je potencijalni obozavalac.

Znaèi, ako ka¾e¹ nekom da upotrebi mozak, to je uvreda, a ako nekome ka¾e¹ da je nenormalan to nije... Pa, zar i ti sine, Brede ??? :> :> :>

Elem, Lordi je sa osvojena 292 glasa REKORDER po broju osvojenih poena na Evroviziji IKADA!!!
A veæ sam 15x rekao da je Lejla odlièna pesma i da ®eljko i Hari zaslu¾uju i prvo i drugo mesto!!

lijepa bosanka

®eljko je jedini tamo dobio nagradu od novinara ili kompozitora,nebitno....znaèi da èovjek zna da radi svoj posao,uspje¹an je u tome i ja to cijenim i po¹tujem.....a da sad ne prièam koliko ga ¾enska populacija obo¾ava(npr.ja!)... :> :>
©to se tièe Lordi.....ne ka¾em da im je lo¹a pjesma,muzika.....jesu malo kostimi.....kako da ka¾em ....neobièni.... :)
ali im nije bilo mjesto na Evroviziji i to je to!!!!!  Èudno mi je da su i oni pristali,jer ne pripadaju tom ¾anru muzike......
Sve mi je to ne¹to bezveze....

Ksenija

Kako se zna da ja pricam o necemu a da nemam pojima?si siguran? :>

Sve je proslo i hvala bogu da imamo razlicite ukuse,normalno je...ako vam se svidela pesma ,uzivajte i opustajte se uz pesmicu...vas izbor...ja sam samo iznela svoje misljenje ,utisci su bili jaki i svezi... :)

Bred

Tako je. Ovako, Hari je MNOGO licio na lane, caki ona koreografija sta vec :roll:
Makedonka je imala brzu i "pevljivu" pesmu ali opet, nastup nije bio nesto.
Sve vise mislim da je Ruslana pobedila zbog onog "divljackog" nastupa posto je pesma bila blagi uzas... davorike dajke :roll:

Darker

Quoteali im nije bilo mjesto na Evroviziji i to je to!!!!!  Èudno mi je da su i oni pristali,jer ne pripadaju tom ¾anru muzike......
Sve mi je to ne¹to bezveze....
Pa zato sam i rekao da se desila revolucija! Mislim da Evropi fali jedan jak hard-rock festival i onda se ne bi ovo de¹avalo, mada sam koncept Evrovizije se sastoji u tome da spoji istok i zapad, sever i jug, nespojive stvari i najveæe razlike...

lijepa bosanka

Pa zar nema neki takav festival??!!!! :roll:
Nemam ni¹ta protiv....neka rade ¹ta hoæe..... :?
Mo¾e¹ li ti samo zmaisliti kako sam se ja ¹okirala kada sam se probudila(malo sam prispala-dokaz koliko mi je bilo interesantno kada je pro¹ao Harijev nastup) ....sama....a oni nastupaju!!!! Nisam vjerovala da jo¹ traje Evrovizija....Ali zavr¹imo sa tim....bilo-pro¹lo-ne ponovilo se!!!!! hahahahahahaahahahhaha :> :P

A ba¹ si filozof....pa to je stra¹no.....uvijek ti ne¹to nadje¹....ali nemam sad inspiraciju da ti odgovorim....mnooogo sam umorna... :wink: :wink: :*

Vampire 666

Quote from: lijepa bosanka on 25-05-2006, 19:02:29

ima. ali su ti festivali za prave metal bendove, a Lordi su samo zajebanti koji su malo razdrmali Evroviziju u trenucima kada je postala vrlo monotona, a mozemo ih posmatrati i kao energican odgovor na orijentalizaciju evrope.

vladimir

Quote from: Vampire 666 on 26-05-2006, 06:46:07

ima. ali su ti festivali za prave metal bendove, a Lordi su samo zajebanti koji su malo razdrmali Evroviziju u trenucima kada je postala vrlo monotona, a mozemo ih posmatrati i kao energican odgovor na orijentalizaciju evrope.

Слажем се са тим.Евровизија је почела да буде мало више геј него што би требало, плус мањкавост оригиналности.Лорди су ОК! :)

Darker

Quote from: Vampire 666 on 26-05-2006, 06:46:07

Mislio sam na takmièarski festival... Mada, kad malo bolje razmislim, koga zabole za to :> :> :>Imamo Zajeèarsku Gitarijadu i to je dosta :> :> :>
P.S. Nova kletva u Srbiji: "Dabogda ti se æerka udala za Finca!" :> :> :> :>