Dimenzije Avatara?

Started by KaBoom, 01-10-2006, 00:37:27

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

KaBoom

Za¹to forum razvuèe avatar na 150x150 px.? I ako smanjim sliku na 100x100 ili manje, forum sve jedno razvuèe sliku, pa da bi se videla cela, mora da se scrool-uje (izbaci scrool barove sa strane i dole). Kako metiti avatar a da ne razvuèe? Jel to do mene ili je tako pode¹en forum?
Hvala.

Bred

Tako podeseno. Mislio sam da se odnosi na awatare wece od dozwoljenih dimenzija medjutim ocigledno nisam u prawu.:-)isprawicu sutra.

KaBoom

E super, hvala.
Jel ima¹ instaliran sajt i na kompu ili samo dignut na internetu? Po¹to na kompu onda mo¾e¹ da istra¾uje¹, menja¹ i igra¹ se... :D Kao ja, po ceo dan! :D

Bred

Ma nemam,nazalost. Swe moram na netu :roll:

Bred

(http://img150.nono9.us/my.php?image=avatartt9.jpg)
eto kolega pa pogledaj gde je greska u podesavanjima. Oznaceno je samo da ga preoblikuje ako je prevelik

KaBoom

A ako smanji¹ visinu i ¹irinu "vanjskog avatara (preko URL-a)" jel se des¹va ne¹to? Eto, meni jedino to pada na pamet...

Ustvari ne znam kako drugi vide avatare, da li su svima ovako razvuèeni. Meni je recimo razvuèen ovaj moj Bob, Vampirov avatar razvuèen, Lijepe Bosanke... Samo oni koji idu sa drugog sajta, dok ovi ponuðeni, koje si uploadovao su lepo prikazani.

Eto, ako nisi probao a ima¹ vremena smanji vrednost visine i ¹irine za URL avatare, pa da vidi¹ kako izgleda, ¹ta se de¹ava sa avatarima (vampir, LB, ja)...

Hvala na trudu, pozdrav.

Vampire 666

neni su svi avatari normalni...i nasty takodje...

zoe

i ja moram da skrolujem ove koje je Ka naveo ali i jos neke, cini mi se darkerov itd.

Bred

onda to zavisi od toga koliko vam je prozor browsera "razvucen" i kolika vam je dimenzija ekrana monitora  mozda

KaBoom

Da, i Darkerov i jo¹ neke, nisam sve nabrojao...

@Bred: Ekran 17", rezolucija 1024 x 768, ali to su sada najèe¹æe kori¹æene velièine monitora i rezolucija.

Darker

Ko me zvao?? :> :>
Ja ne moram ni¹ta da razvlaèim sebi, sve mi je taman veliko :K :K :twisted: :twisted: :twisted:

zoe

nasty girl

i meni je isto tako kao i kaboom-u i bas za one avtre koje je i on nabrojao...

maligenije

Да ли аватар може бити и .gif  или .png?

Bred