(Opasni) Afrodizijaci

Started by AquArius, 27-08-2006, 23:23:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AquArius

Opasni afrodizijaci

Za afrodizijake su èuli praktièno svi; neki su isprobali poneki, neki nisu. Neki bi voleli da isprobaju, ali èuli su i da postoje opasni afrodizijaci, pa se boje. Boje se da se ne¹to ¹to bi trebalo da bude u¾ivanje ne pretvori u ne¹to drugo - i boje se s pravom. U èemu je problem?

Moguæe opasnosti sa afrodizijacima su kao i moguæe opasnosti sa bilo èim drugim. Morate taèno znati ¹ta uzimate, i to mora da bude dovoljno testirano i pouzdano. Na¾alost, sa afrodizijacima ima i dodatnih problema. Naime, oni se èesto uzimaju po usmenoj preporuci i bez posebne provere - a malo ko æe biti spreman da prizna da je imao probleme nakon uzimanja odreðenog afrodizijaka, veæ æe pre da hvali proizvod, iako nije zadovoljan njime.

©ta uraditi? Kako biti siguran? Najjednostavnije je da upamtite da ne postoje nikakvi èudotvorni proizvodi i da su ljubav i atmosfera u kojoj ste oboje opu¹teni najbolji moguæi afrodizijak. Takoðe, dobro je upamtiti da ne treba preterivati - ukoliko naiðete na hranu nakon èijeg konsumiranja vam poraste libido, neæe vam pomoæi ako se te hrane toliko prejedete da vam bude muka.

Sve je to lepo i krasno, ali bilo bi jo¹ lep¹e kad bismo mogli da spomenemo i neke konkretne, proverene i bezbedne, afrodizijake? Pa, evo: tartufi, èokolada, med (naroèito u kombinaciji s orasima) i ¹koljke (neki smatraju sirove ¹koljke fenomenalnim afrodizijakom, ali to veæ ne preporuèujemo, iz zdravstveno-higijenskih razloga - ljudima se de¹avalo da tako dobiju ¾uticu) jesu ono ¹to deluje na najveæi broj ljudi; posle konsumiranja ovih namirnica oseæaju se prijatno, sito i raspolo¾eno za ljubav, a negativne posledice su retke.

®elite jo¹ neki afrodizijak? Otkrijte ga! Glavni afrodizijak je u vama i va¹em partneru (partnerki) - dakle, opredelite se za hranu koju oboje volite i koja nije prete¹ka, hranite njome jedno drugo i... Prepustite se u¾ivanju!

Tekst u celini preuzet sa www.krstarica.com

vladimir

Meni je moja devojka najbolji afrodizijak! :>