Zasto nije zvao?

Started by Bred, 22-07-2006, 20:45:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Bio je petak veèe ili subota veèe. U stilu mlade i moderne ¾ene iza¹le ste u neki lokal (klub, diskoteka, ne¹to u tom fazonu) i tamo upoznale mu¹karca koji vam se uèinio zanimljiv. Prièali ste, pa ste jo¹ malo prièali, pa ste, mo¾da pod uticajem alkohola (a mo¾da bi vam se i bez alkohola dovoljno dopao) poèeli i da se ljubite... Ne, niste isto veèeri oti¹le s njim u krevet, znate da to mo¾e biti pogre¹no shvaæeno, a i stvarno vam je bilo prerano. Meðutim, jeste razmenili brojeve telefona. Momak s kojim ste se ljubile stvarno vam se dopao i s nestrpljenjem ste i¹èekivale njegov poziv.

Nije zvao sledeæeg dana, a ni onog posle toga. Zapravo, pro¹lo je veæ nedelju dana, a on jo¹ uvek nije zvao. Vi niste htele da zovete njega - pa valjda æe se sam javiti ako je zainteresovan - samo ste mu ostavile identifikaciju na mobilnom, tako da zna da ga niste zaboravile i da mislite na njega; kao neku vrstu poziva - ostavila sam ti identifikaciju, zovi me! Meðutim, ni¹ta. A èovek vam se dopao, pa smi¹ljate razna opravdanja za¹to vam se nije javio i pitate se ¹ta bi trebalo da uradite i ¹ta znaèi to ¹to vam se nije javio. I èekate i èekate poziv.

Drage na¹e dame, ako ste u ovakvoj situaciji, prestanite da se kidate. Nedelju dana se nije javio? Postoje sledeæa obja¹njenja za to. Jedno je da je izgubio mobilni sa sve va¹im brojem, tako da se ni za ostavljenu identifikaciju ne zna kome je oti¹la. Ovo nije naroèito verovatno obja¹njenje, ali moguæe je.

Drugo moguæe obja¹njenje jeste da on ima nekih privatnih problema, koji su mu, eto, ba¹ nakon upoznavanja s vama iskrsli, pa mu javljanje devojci s kojom se jedno veèe ljubio u kafiæu ba¹ i nije na vrhu liste prioriteta. Po¹to u takvom sluèaju on nema vremena za upoznavanje s vama, zaboravite ga.

Treæe i najverovatnije obja¹njenje jeste da on nije zainteresovan za vas. Prijalo mu je ljubljenje s vama, i to je to. Mnogim mu¹karcima (pa i nekim ¾enama) malo ljubljenja u kafiæu emotivno ne znaèi ama ba¹ ni¹ta; fizièki im je prijatno i ni¹ta vi¹e od toga. Ne zanima ga da vas pozove, ne zanima ga da vas upozna. Sasvim je moguæe da je razmenu brojeva telefona prihvatio samo da vas ne bi povredio odbijanjem - da, biæete povreðene time ¹to vam se on ne javlja, ali on tada neæe biti pored vas da vas vidi povreðenu. I u ovom sluèaju jasno je ¹ta treba uèiniti - zaboraviti ga.

Jo¹ ne¹to: ako tra¾ite nekoga ko æe biti ozbiljno zainteresovan za vas, nije verovatno da æete takvu osobu upoznati u kafiæu, diskoteci, na splavu... To su mesta gde ljudi dolaze da se to veèe zabave. Bilo kakve du¾e "¹eme" nastale iz takvog upoznavanja prilièna su retkost.