Bezuslovan upis godina - Stav Parlamenta

Started by hulio_salinas, 08-10-2007, 18:11:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ice

Kada je trebala pomoc nas iz druge za bezuslovnu cetvrtu i petu,sve je bilo super i svi smo potpisivali,a sada kada treba nama pomoc,svi okrecu glavu!Ne moze neko tek tako da kaze da nista nije moglo da se uradi!Budite ljudi pa se iscimajte i za nas!!!

cvjetic

stvarno ste bezobrazni i nezahvalni!!!!
sram vas bilo sve,hoce li vam ikad ista odgovarati???!!!
ljudi vam se izbore da smanje uslov i daju dva dodatna roka,i sad ni to ne valja!!!
vama ne treba NISTA dati!!!!

maja_032_m

Cestitam ljudima kojima je falio jedan za uslov,blago vama...
Veceras ce biti :ziveli :~
Nama kojima fali malo vise ostaje nada u decembar i jul

Ice

Meni niko nista nije ni dao,a ja sam se vrlo rado borila za cetvrtu i petu i super je sve to za njih,ali bilo bi lepo da isti kriterijumi vaze za sve i to nije nista za one koji su se cimali,nego je ovo na racun fakulteta,jer je fakultet trebao da misli o tome!

stef

Trebalo je da TI mislis o tome...Mislim uslov za trecu, su dva ispita iz druge :wall:
Znala si da te Bolonja ceka...

Ice

Slazem se...Ali, nisam kriva sto sam u sred  ispitnog roka ispitivana da li je tumor koji su mi nasli benigni ili maligni, a trebala sam da mislim isto koliko i drugi. I za petu je uslov dva ispita.

stef

Zao mi je zbog toga. Trebala si da svratis na vreme onda do parlamenta i prodekana sa opravdanjem, pa da vidimo da li mozes da zamrznes godinu.

mikele

Quote from: Ice on 19-10-2007, 10:35:13
Slazem se...Ali, nisam kriva sto sam u sred  ispitnog roka ispitivana da li je tumor koji su mi nasli benigni ili maligni, a trebala sam da mislim isto koliko i drugi. I za petu je uslov dva ispita.
Е управо због тога служе парламент и студент продекан.
А још један од разлога зашто сте морали да пређете на болоњу је то што ни теоретски не можете да завршите факс по старом програму до 2011.
Али веруј ми,биће вама још боље са болоњом,много лакше ћете све ово завршити.

igrackica

Ice i cista treca, sto je veliki problem, mada se nadam da tebi nece biti, jer ces studirati po novom programu, gde ce taj problematican ispit biti iscepkan. Zaista mi mislim da ti je bolje da se uklopis u Bolonju, nema razloga da se nerviras, taj program je bolji i uz redovan rad ces vrlo lepo nastaviti studije.
Nemoj da se ljutis, ljudi su dali sve od sebe!

Ice

Ne mogu da zamrznem jer je sledeca bolonja,pa sam opet na istom,a isti problem ima i koleginica koja je imala mononukleozu.Zato nisam ni isla bilo gde.I zasto uopse pricamo o meni kada je pitanje cela generacija?Nama je na fakultetu receno da isti kriterijum vazi za sve,pa se samo pitam zasto sad ne vazi...Nista na racun ljudi koji su se borili,njima svaka cast!Dobro je da su na ovom faxu studenti konacno uspeli da urade nesto za sebe!

stef

U svakom slucaju, mozes da vidis sa prodekanom za nastavu, sa opravdanjem lekara, da se dogovrite da mozda budes na budzetu, ako sada predjes na samofinansiranje. Ne obecavam, ali je bar pitaj da li je moguce.

Ice

Slazem se da je lakse po bolonji,mada i nije bas kada imas da dajes razliku...A sto se tice zavrsavanja do 2011. na istom su i oni koji nisu obnovili godinu.Mislim da je to problem ako se obnovi godina,ali ne i ako se ne obnovi.

Ice

Meni nije to problem,jer sam na budzetu i ovako.Hvala za savet,u svakom slucaju! :wink:

hulio_salinas

Ice, svi koji studiraju po starom programu, moraju zavr¹iti fakultet do 2011. Oni koji preðu na Bolonju, nastavljaju bezbolno.

Idi do prodekana za nastavu, Vesne Kuntiæ, i potpi¹i zahtev da nastavlja¹ da studira¹ po starom, ali da æe¹ zavr¹iti fax do 2011.

U 14 èasova ima¹ sastanak sa njom u sveèanoj sali, pa svoje nezadovoljstvo uputi na pravu stranu.

®ao mi je ¹to si nas onako napljuvala. Nemam reèi.

Ice

Ama, hulio, nisam vas napljuvala... Nalet besa... Drago mi je da su postignute olaksice... To ko zna kada se nije desilo na ovom faxu, i bilo je krajnje vreme. Stvarno svaka cast ljudima...To sam vec i napisala.  Samo, nisu mi jasne neke stvari, ali u pravu si. Ako ste pokusali i za nas nesto da uradite, a niste uspeli, to je ok...Pitacemo za detalje na sastanku. Znam za sastanak. Hvala na obavestenju... I izvinjavam se svima koji su to shvatili kao napad na svoju licnost. Svako ima svoje misljenje i to treba postovati.