Muzej farmacije na nasem fakultetu?

Started by olgica, 10-10-2007, 15:56:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

olgica

Danas sam prosla pored muzeja na fakultetu, kao i mnogo puta pre, i ....
Htedoh da vas pitam da li neko zna nesto? Da li taj muzej uopste radi? Da li studenti mogu da ga posecuju? I slicno?
Hvala!

Adonis_Vernalis

Muzej farmacije na nasem faksu postoji i radi, ali malo drugacije no Narodni muzej. Ne mozete kupiti kartu, ne mozete ni nogu u zakljucana vrata zaglaviti.

Zar ga niste vec dosada videli?

*


zoe

Видех само лепа врата са лепим словима којима је исписано то "Музеј". За сада, мојој машти је препуштено да нагађа шта има унутра, а пошто волим Хогвортс, рецимо да је фантазија тако некаква...

QuoteNe mozete kupiti kartu, ne mozete ni nogu u zakljucana vrata zaglaviti.

То или значи да је улаз слободан, или да благајна не ради.
И да су врата или отворена, или је кључаоница малешна (пошто не могу да смислим где би се још нога могла заглављивати, али можда Луис Керол зна :>)

pig_am_am

jednom sam videla na blic neki krs. a onda su zatvorili vrata. od tada imam utisak da je tamo neki magacin,a vrata su pogresila adresu.
ako je muzej zaista,ne znam nikoga ko ga je video.

Enea

oduvek sam zelela da saznam kako je iza tih vrata :roll:

zvecarka

ne poznajem nikog ko zna sta se krije iz tih vrata...... i da li je to samo sminka??? mozda ima nesto ali se prezentuje samo onima koji borave na nasem faksu samo turisticki...

Adonis_Vernalis


zvecarka


zoe

Фантомски, нема шта! :igra: Држимо вас за реч!

Већ замишљам каквих све паучина има унутра... дезени разни, ни бака не би боље иштрикала! :> А још кад се сетим оног LSD паука из неке шарене књиге на вежбама из гнозије што свет гледа кроз калеидоскоп... уф! :ninja:

(Али професоре, после музеја, могли бисте коначно и пут ка крову факса да нам покажете... :hm
Добро би било и неки роштиљ горе распалити :K, но поче ова киша... :ball2:
Ма давно ја још помињах организовање туристичког пропутовања "Упознајте факс да бисте га више волели" :K, али фали неки искусни водич... теренац)

Wolhard

Nije bas pametno da znamo gde je izlaz na krov fakulteta,negde sam procitao da su studenti farmacije skloni samoubistvu,mozda se nije odnosilo na nasu zemlju ali da ne rizikujemo!
Sory za off

pig_am_am

[off]bila sam na krovu. davno. sada je zakljucano [/off]

Wlada

Хехе баш сам хтео данас да банем на кров да видим јел треба нека клупица горе  :K
Помислио сам да на крову можда постоји нешто као стакленик пошто има довољно сунца а и не би било први пут да се биљчице узгајају на крову :happy:

Ја некако кад год посетим неки музеј останем у исто време очаран и разочаран...толико ствари је изгубљено, за толико се не зна где су...
Имао сам период у животу када сам маштао о алхемији, хтео сам да проучавам начин живота алхемичара, да дођем у посед неке од реторти или авана са тучком. Заинтригирала ме тајновитост и мистицизам, па чак и недостатак информација на интернету о Николасу Фламелу за кога се зна да је био најзвучнији алхемичар (Виктор Иго га ставља у Париз са Квазимодом и Клодом Фролоом)... Ево обећавам ако се испуни неко од мојих маштања па дођем у посед неког од инструмената алхемичара оставићу га нашем музеју  :>

Masha


avgogh