Smanjen uslov za 4. i 5. godinu; Omoguæena jo¹ dva ispitna roka

Started by hulio_salinas, 19-10-2007, 10:30:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

g-a-g-i

Svaka cast...da nije ovih rokova bio bih  :F...hvala vam punoooo...do nebaaaa... :ziveli
I imam samo jedno pitanje...
Sledece godine..da li ce vaziti neke olaksice za upis 4 godine...ili ih nema uopste...kako je to definisano??
Jos jednom neizmerno hvala svima koji su se potrudili oko ovoga...naravno i upravi fakulteta na konacno...malo "sluha" za studente... :Bog
Neka je svima sa srecom taj predstojeci decembarski rok!!! :~

dekky

jeeeeeeeeeeeeeeeeeee! samo, ko ce sada da uci farmaceutsku za decembar?  :hmm

pig_am_am

aj dobro sad... to sto na nasem fakultetu ispit spremas i po dva tri meseca...ma necemo da trazimo dlaku u jajetu  :K
salim se,zahvalna sam. :wink:

Adonis_Vernalis

Quote from: dekky on 20-10-2007, 15:25:23
jeeeeeeeeeeeeeeeeeee! samo, ko ce sada da uci farmaceutsku za decembar?  :hmm

Vi, odnosno ko vec mora da uci farmaceutsku za decembar. You asked for it.

Masha

Evo i slicicom da pokazemo koliko ste nas obradovali

:K

mala plava

Moze li neko da mi kaze kolika je skolarina i prva rata

Naomy

Skolarina je 130 000 din, u dve po 65000, ili cetiri rate po 32500 din

Hvala ljudi, do neba :Bog
Decembar je zlata vredan!

mala plava

Hvala.Jos ne mogu da verujem,ali u svakom slucaju hvala svima koji su nam ovo omogucili

kruger

Svaka cast ljudima koji su se i prije i sada borili za nasa prava na nasem faksu,ali ipak zelim da kazem da bi sve to bilo uzaludno,da fakultet nije uslovljen Bolonjom,od svega ovoga ne bi bilo nista!
I ranijih godina na nasem faksu su studenti trazili neke olaksice pa skoro nista nije ostvareno dok su na drugim faksovima studenti imali oktobar II,upis godine u januaru,smanjen uslov itd.    :namcor

cvjetic

ok,ne treba sada razmisljati zbog cega je sve to...
uvijek moraju biti obje strane zadovoljene...
bitno je da sada koristite te rokove koji su vam dati... :cvet

mikele

Quote from: g-a-g-i on 20-10-2007, 14:51:50
Sledece godine..da li ce vaziti neke olaksice za upis 4 godine...ili ih nema uopste...kako je to definisano??
За сада се ништа не зна,али с`обзиром да се болоња приближава све више и више,требало би да буде неких олакшица.Али о том,по том.
Али мој савет вам је да пробате да дате регуларно услов,тј да не зависити од тога да ли ће факултет дати олакшице или не.
Мислим,имамо 7(словима:седам) рокова!!!То је сасвим довољно да се да услов за било коју годину.Искористите то на најбољи начин. :wink:

igrackica

Dobro de, ce da ucimo, ne sekirajte se! :)): Samo moramo prvo malo da se radujemo!  :ziveli

Bojana 153

Veliki aplauz svim predstavnicima, Parlamentu i ostalima
koji su zrtvovali svoje vreme i zivce za sve nas!!!  :pljes: :pljes: :pljes:

katarina

E sad: KAD pocinje decembarski rok? Ja od sutra krecem da spremam jagodu na torti.

hulio_salinas

To ne znamo jo¹. Èekamo da proðe upisivanje. Posle æemo znati.