Salviae tinctura

Started by Enea, 09-12-2007, 19:28:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Al-Jasmina

:police:
Terate me da stavljam shapku, pretim i pisem boldovano i u narandzastoj boji   :>
:batina

Brede, ides u off
Enea, i ti s njim u kolo a brljavi ti po ozbiljnoj temi i pise ono sto je vec receno (dakle ne cita je) :K
Profesore, ne sanjajte vec dajte da temu konkretno sprovedemo do zeljenog cilja, bio on Phitopharm ili manji procenat farmaceutkinja(i ostalih dama koje barataju internetom i posecuju ovaj forum) izlozenih opasnostima kancera dojke
:cvet

Adonis_Vernalis

Jasmina...

a sta ako ja najpre poprimim ovaj...  :namcor
a zatim ovaj  :djavo
oblik?

Ja ne sanjam. Sanjarim, a to je vec nesto drugo. Oko 90 % svojih sanjarija sam vec ostvario, a to je tek nesto trece.

Al-Jasmina

:cvet Uvideh gresku - prekasno,
izvinjavam se i ispravljam se

dakle:

Ne sanjarite vec... pa sad da se ne ponavljam
:happy:

Enea

[off]Enea je ensonar ^_^ . Jass, da je Adonis u pravu, Bred je potvrdio[/off]

Sta cjemo sa Salviom officinalis?

Adonis_Vernalis

Temu pod misku, u strogoj tajnosti, pa pravac Farmakologija. Ali, dobro se spremite.

Enea

Kao shto vi ne sanjate, nego sanjarite, tako ni ova tema nije za pod mishku, iako je njoj.. Na farmakologiju za vodene ekstraktivne, a obojenu tinkturu ne nanositi spolja, samo zato shto je obojena?

Adonis_Vernalis

Ne, nego tema treba da se osmisli, napise i ponese na Farmakologiju da se razmotri mogucnost da se organizuje evaluacija tog etnofarmakoloskog iskustva.

Enea

:ball2:
Dobro onda profesore...
Prave informacije, pola posla..
Informacije sa neta, ne uzimam za prave. Da blejim po kobsonu, i medpubu mozda jednom.. za sada mi je dovoljna ova planina papira, a za popeti se do vrha treba mi snage.. smrdljivi dezodorans mi je uzima.. a time i svaki odlazak u Pasterovu..