Telenor Novosti

Started by djuice, 09-06-2008, 14:42:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

djuice

Telenor unapredjuje ponudu tarifnih paketa:

Prenesi 1500 (http://www.telenor.rs/?section=private&page=3879&pn=1)
Biznis Prenesi S, M, L i XL (http://www.telenor.rs/?section=business&page=5683)
Lica sa posebnim potrebama (http://www.telenor.rs/?section=private&page=5671)

Izmenjen model tarifiranja na broju (062, 063 i 069) 9863:

Tarifiranje poziva na broju 9863 (http://www.telenor.rs/?section=private&page=96) je fiksno i to: ukoliko se poziva sa Telenor broja iz Telenor mre¾e, preslu¹avanje govornog automata je besplatno, dok se razgovor sa operaterom (inicira se odabirom tastera 0) naplaæuje 10 din po pozivu bez obzira na du¾inu trajanja poziva, fiksno. Navedena cena je sa uraèunatim PDV-om i va¾i i za prepaid i za postpaid sistem naplate.
Preko IVR sistema (koji je besplatan) na broju 9863 moguce je aktivirati Tarifne dodatke, administrirati Govornu postu i poslati podesavanja za GPRS i MMS usluge:


Novo tarifiranje razgovora sa Promonteom

Od 1. juna 2008. na snagu stupaju nove cene za pozive upuæene ka korisnicima mre¾e Promonte u Crnoj Gori. Nova cena iznosi 12.00 dinara  (http://www.telenor.rs/?section=private&page=1217) po minutu i va¾i i za post-paid i za pre-paid korisnike.


Kupovina post paid brojeva u okviru Telenor Internet prodavnice - eShop

Kupovina 062/063 (uskoro i 069) post paid brojeva (sa, i bez telefonskog aparata) omogucena je direktno iz Telenor eShop-a na adresi eshop.telenor.rs (http://eshop.telenor.rs)

Telenor nudi besplatan pristup Olimpijskim WAP stranicama

Od danas pa do kraja olimpijske 2008. godine korisnici Telenorovog Olimpijskog pripejd paketa mogu besplatno da pristupaju sadr¾ajima na sportskoj stranici Telenorovog WAP portala. Na ovaj naèin Telenor, kao generalni sponzor Olimpijskog tima Srbije, u svakom trenutku nudi pristup aktuelnim dnevnim i nedeljnim sportskim dogaðajima, rezultatima utakmica u¾ivo i sportskim vestima.

Korisnici ovog paketa imaæe neogranièen pristup stranama portala koje prate vesti sa Olimpijskih igara avgusta ove godine u Pekingu, Evropskog prvenstva u fudbalu, Lige ¹ampiona i ostalih znaèajnih sportskih de¹avanja do kraja godine.

Opsirnije: http://www.personalmag.co.yu/?p=2426 (http://www.personalmag.co.yu/?p=2426)


Telenor e-vesti

U cilju ¹to bolje informisanosti na¹ih korisnika pokrenuli smo Telenor e-vesti koje æe izlaziti na meseènom nivou. Telenor e-vesti su besplatna i personalizovana usluga koja je kreirana da vas informi¹e o Telenor proizvodima, uslugama i aktivnostima.

U okviru Telenor e-vesti naæi æete i druge zanimljive sadr¾aje poput testova telefona, liste najprodavanijih telefona i ostalih korisnih informacija.

Prijavite se  (http://www.telenor.rs/?section=private&page=132)za Telenor e-vesti i budite prvi koji æe saznati najnovije informacije iz Telenora.

Usluga je dostupna korisnicima svih mreza.

Va¹ tarifni savetnik

Va¹ tarifni savetnik vodi raèuna o tome da na najbolji naèin iskoristite Va¹ tarifni paket. On æe Vam pomoæi da pronaðete najpovoljniju tarifu koja u potpunosti odgovara Va¹im potrebama.

Takoðe, tarifni savetnik æe Vam objasniti Telenor servise koje jo¹ niste poèeli da koristite. Savetnik za tarife stoji Vam na raspolaganju i za download, kao i pretra¾ivanje Interneta.

Tarifni savetnik je besplatna usluga, dostupna putem Telenor WAP Portala u sekciji Moj Telenor. Prijavljivanje za kori¹æenje navedene usluge se vr¹i na WEB Portalu „Moj Telenor (https://www.telenor.co.yu/portal)“ u delu Va¹ raèun.

Nakon ¹to se prijavite, u periodu do sedam dana dobiæete SMS sa pozivnicom za pristup Va¹em tarifnom savetniku.

djuice

Poèev¹i od 13. juna, svi novi korisnici Telenor prepaid paketa dobili su specijalnu letnju promociju - besplatne SMS poruke u nacionalnom saobraæaju i besplatne razgovore u mre¾i od 20h do 24h.

Da bi se korisnik kvalifikovao za SMS promociju potrebno je da u periodu od 08h do 20h po¹alje 8 SMS poruka ka bilo kojoj mre¾i. Ukoliko ispuni uslov, korisnik æe dobiti besplatan SMS u nacionalnom saobraæaju od 20h do 24h istog dana. U toku jedne veèeri na raspolaganju æe mu biti èak 200 SMS poruka.

Za besplatne razgovore u mre¾i, dovoljno je napraviti 3 odlazna poziva u nacionalnom saobraæaju u periodu od 08h do 20h. Nakon ispunjenog uslova, korisnik æe moæi besplatno da poziva sve brojeve unutar Telenor mre¾e, od 20h do 24h, istog dana. 100 minuta besplatnog razgovora za jednu letnju noæ.

Svi korisnici mogu da se kvalifikuju za obe promocije u jednom danu. Telenor besplatne veèeri traju do 31. avgusta. Dakle, za 80 letnjih noæi, korisnik mo¾e poslati èak 16000 besplatnih poruka i razgovarati 8000 minuta.

Detaljnije. (http://www.telenor.rs/?section=private&page=5708)

Bred


djuice

Od sada mo¾ete i stvarno videti koliko vam dobro stoji izabrani 069 broj!

Pomoæu aplikacije Tvoj 069 broj mo¾ete napraviti svoju vizit kartu sa Va¹im novim brojem. Sve je vrlo jednostavno. Izaberite Va¹ broj u nekom od Telenor prodajnih mesta. Nakon toga posetite www.tvoj069broj.com i napravite sami svoju vizit kartu.

Probajte!
Posetite: http://www.telenor.rs/?section=private&page=5759 ili http://www.tvoj069broj.com