Prijemni ispit 2008-e i tok upisa

Started by EddieH, 30-06-2008, 06:51:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

manojlo88

wojtek

Јел морам лично ја да присуствујем упису/прозивци, или то може неко да уради уместо мене (наравно са одговарајућим документима)?

milica_d

Moze neko umesto tebe,sa odgovarajucim dokumentima da te upise u prvu godinu. :wink:

Bred

evo sta pise na sajtu fakulteta
DanDatumVremeOpis aktivnosti
Petak11.07.20089-15 h Studenti koji se finansiraju iz bud¾eta
Ponedeljak14.07.200810-14 h
Utorak15.07.2008.9 hNakon upisa kandidata sa liste za bud¾etsko finansiranje pristupa se prozivci i davanju saglasnosti kandidata za upis na samofinansirajuæi naèin studiranja. Kandidat koji ne prisustvuje prozivci i izja¹njavanju gubi pravo na upis.

Prozivka æe se obaviti 15.07.2008. godine u 9 h u amfiteatru broj 1 na Farmaceutskom fakultetu.

Upis ovih kandidata obaviæe se 15.07.2008. godine od 11 – 13 h.

Va¾no upozorenje!

Kandidat koji je bio na konaènoj rang listi, a nije se upisao u predviðenom roku definitivno gubi pravo na upis.

atex

sta su to sv obrasci :shock,i gde to da kupim :hm

milica_d

na fakultetu,ne brini,tamo cete sve saznati,u skriptarnici kupujete i indeks i obrasce...

jelena89

eh da.. onaj zadatak iz hemije je bio: koju funkcionalnu grupu poseduje 1-metoksi-1-propanol: 1) ketalnu 2) acetalnu 3) etarsku 4) estarsku? kad sam napisala strukturnu formlu primetila sam etarsku grupu, ali posto se isti taj 1-metoksi-1-propanol spominje kod poluacetla, ja sam zaokruzila acetalnu.. .blah.

manojlo, ma wlado me zabrinuo svojim postom.. :K a stvarno, ne bih malo propustila ne dolazeci prve tri nedelje.. sta da radim? da li cu nadoknaditi to sve brzo? :H

mihajilo, sta je s tobom? sta si odlucio?

bibi

Quote from: jelena89 on 05-07-2008, 16:07:43
ne bih malo propustila ne dolazeci prve tri nedelje.. sta da radim?

Propustila bi dosta termina za vezbe,a prvi ispitni rok ti je vec krajem novembra..... :cvet

jelena89

sta mi ti preporucujes, kako to da nadoknadim?  :happy::cvet

manojlo88

Ta tvoja ideja po meni nije dobra,ali ako se mora...:) Za te tri nedelje se ne desi nista spektakularno,ali mnogo znace u svakom pogledu... Medjutim,ti svakako moras odraditi sve vezbe da bi mogla da izadjes na ispit,tako da to moze biti problem,jer to nisu vezbe iz jednog vec iz 4 predmeta,od kojih 2 (matematika i uvod u farmaciju) traju svega pola semestra sto znaci da bi propustila skoro sva desavanja koja se ticu tih ispita i tesko da bi mogla da ih polazes u novembru,mislim da je cak i nemoguce... Ispiti kao ispiti nisu teski,ali problem je procedura... U tom slucaju bi morala nedelju dana ispitnog roka,ili pred ispitni rok,nisam siguran, provesti po ceo dan na vezbama da bi ih nadoknadila,s tim sto ne znam  kako je organizovana nadoknada vezbi iz mat. i uvoda iz gore pomenutih razloga (polusemstralni ispiti)...

jelena89

e hvala manojlo :cvet raspitacu se jos na fakultetu, nadam se da nece biti velikih problema u vezi toga, u krajnjem slucaju se vracam ranije.. .blah. pozdravljam vas sve, za sada ne znam kad cu opet biti ovde, mozda svratim koji put. odoh za ns.. :wave:

Wlada

Не траје математика пола семестра, већ цео, тако да ће вежбе и предавања трајати дуже него нама.
Промењен је програм пре пар месеци, али је Манојло заборавио.

Што се тиче Увода у фармацију, надокнадних термина је било стварно пуно, тако да мислим да ћеш моћи да одрадиш и скупиш довољно поена.

mihajilo

:help2:
E kad mogu da podignem potvrdu sa faxa da sam polagao prijemni i koliko sam bodova uzeo?Mozda mi bude trebalo za Tehnoloski.I gde se uzima?

Wlada

Најбоље да зовеп и питаш студентску службу.
Сад је испитни рок па нико не иде до факултета, а и ко зна да ли је такво обавештење окачено уопште.

joa

Prosle godine je bio prijemni na farmaceutskom u septembru,jer je ostalo mesta na samofinansiranju.Nije mi jasno zasto,zar nije logicno da ako ostane mesta upadaju ljudi sa liste cekanja?Je l` zna neko da mi objasni,jer mi nije jasno?Za koliko mesta se obicno promeni lista?