prijemni ispit 2009

Started by bosko, 29-03-2009, 19:10:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Bred

sunchica

manve jesi uradio trigonometriju i 7. oblast? ako jesi, da li bi mogao da mi skeniras 10-tak zadataka iz te 2 oblasti koje ne mogu da uradim? :a unapred zahvalana, (potencijalna) buduca koleginica  :love: 

MaNvE

Trigonometriju upravo radim ovih dana... A 7. oblast nisam jo¹ poèeo, te lak¹e ostavljam za kraj. Moram da sredim ovu trig, ali malo trokiram... Te¹ka je stvarno, najte¾a do sada... Neke zadatke sam nikad ne bih provalio. Bukvalno se sve svodi na ubadanje, ako se pokrati super, ako ne, tra¾i drugi naèin... :D

Inaèe, da provjerim sa 'vama' (vidim da nema mnogo kandidata za ovu godinu, al eto  :K2:), mislim da je kod 46. zad iz analitièke geometrije napravljena gre¹ka. Data je hiperbola = -16. To nikako ne mo¾e!

Jesi ti uradila sve ostale oblasti?

sssneguljica

ja sam uradila matematiku sve oblasti,a hemiju spremam iz one farmaceutske zbirke..sad ne znam koliko je to dovoljno Zar ta farmaceutska nije glavna? imam i onu forokopiranu,ali neki od prethodnih koji su upisivali kazu da je ta farmaceutska dovoljna!!! ljudi javite se..ako bude trebalo sve tu..uuuuuhhhhhhh!!! :wall:

sunchica

Manve, nije greska u 46. zadatku, vec je to pomerana hiperbola... Uradila sam sve oblasti, ali mi fali 10-tak zadataka, koje ne znam da uradim, a niko nema vremena da ih skenira i okaci... :ohwell:
sssneguljice, meni su rekli da farmaceutska za hemiju nije dovoljna, makar sto se tice organske...

Marija_90

Ja spremam hemiju iz one kopirane, 1000zadataka i iz one za farmaciju...Nadam se da je to dovoljno...
A matematika mi je teska,bas ima zaje*anih zadataka...  :dole:

sssneguljica

A iz hemije,jel budu iz organske identicna pitnja i zadaci kao iz ove dve zbirke...

bvasecki

Gde mogu da se nadju te zbirke i da li ih ima negde skeniranih i okachenih na netu? Hvala unapred

Bred

Nema na netu a kupuju se u skriptarnici na faxu :)