Umro pretuèeni Francuz Bris Taton

Started by Bred, 29-09-2009, 13:11:20

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

dirigent

tp treba sledeci put satreti u korenu , pa ko kriv ko prav , a uvek ce biti nekog ko ce nadrlajti ni kriv ni duzan. Samo treba odlucnosti i bezobrazluka da se takve stvari iskorene , ukljucujuci i drakonske kazne za advokate koji se samo usude da koriste pravne zackoljice ne bi li takve bandite odrzali na slobodi.
Avaj nisam siguran da su nasi politicari voljni da se bakcu sa armijama nevladinih dusebriznika kojima svaka `pravda ima svoju krivdu` , koji ce prvi ustati protiv `nedemokratskih mera preventive`.

  Za onakve (ne)ljude samo teska batina je pravda , i tu pravdu najbolje razumeju...

Bred

Nikaè: Napad huligana organizovan
Izvor: FoNet, RFE
Beograd -- Pomoænik naèelnika Uprave policije ®eljko Nikaè izjavio je da je napad huligana na francuske navijaèe u centru Beograda bio "izvanredno organizovan".

Nikaè je za radio Slobodna Evropa rekao da su se svi su u tom zloèinaèkom planu dobro organizovali i krenuli su da nanesu zlo, jer su dobili saznanje na lokaciji se nalaze francuski navijaèi. "Ti mladiæi, njih 11, obuhvaæeni su kriviènom prijavom. Jedan od njih je doneo i podelio fantomke, drugu opremu, treæi je doneo baklje", precizirao je Nikaè.

Prema njegovim reèima, ""Ti mladiæi su pristojno sedeli. To je bio jedan stampedo, napad na tog mladiæa i njegove drugove", naglasio je Nikaè, govoreæi o napadu na preminulog Brisa Tatona i druge navijaèe Tuluza.


nastavak -> http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=10&dd=12&nav_category=16&nav_id=386117

an85


iwanna 87


an85


Bred

Ubicama Tatona 240 godina
| Izvor: B92 Beograd -- Napadaèi na francuskog dr¾avljanina u centru Beograda 2009. progla¹eni krivim i osuðeni na ukupno 240 godina. Èetvorici organizatora kazne od 30 do 35 godina.

Organizatori napada na Tatona Ðorðe Preliæ i Dejan Puzigaæa osuðeni su na 35, odnosno 32 godine zatvora, a Ljubomir Markoviæ i Ivan Grkoviæ na po 30.

Jo¹ osam navijaèa Partizana osuðeno je na kazne od 12 i 14 godina, dok je Vladimir Bo¹koviæ, koji je optu¾en za pomaganje uèiniocima, osuðen je na uslovnu kaznu od 2 godine.

nastavak -> http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=01&dd=25&nav_category=16&nav_id=488215

nidzoni

Svaka cast.Brzo i efikasno...Samo se pitam sta bi bilo da je preminuli mladic bio srpske nacionalnosti.Mislim,koliko bi sudjenje trajalo i kakav bi ishod bio.

dirigent

dobro pitanje ... pojeo vuk magarca bi bilo , jer nije uslov za ulazak u evropsku uniju

Bred

Nemojte tako.
Vazno je da se nasilnici i nasilnicke grupe pocnu strogo kaznjavati jer je huliganstvo uzelo maha.