Ksenija Pajèin pronaðena mrtva

Started by Bred, 16-03-2010, 18:45:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Izvor: B92 

Beograd -- Poznata pevaèica Ksenija Pajèin i maneken Filip Kapisoda pronaðeni su mrtvi u stanu u Nik¹iækoj ulici u Beogradu.

Njihova tela pronaðena su sa prostrelnim ranama od vatrenog oru¾ja, a jo¹ uvek nije poznato da li je reè o ubistvu ili samoubistvu i ubistvu.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=03&dd=16&nav_category=16&nav_id=418206



Ksenija Pajèin i Filip Kapisoda pronaðeni mrtvi

Poznata pevaèiva Ksenija Pajèin i maneken Filip Kapisoda pronaðeni mrtvi u stanu u Nik¹iækoj ulici na Vo¾dovcu. Policija navodi da je najverovatnije reè o ubistvu i samoubistvu.

Kako Radio-televizija Srbije saznaje u MUP-u Srbije, u stanu na Vo¾dovcu u Nik¹iækoj ulici broj 5, pronaðeni su mrtvi poznata pevaèica Ksenija Pajèin i crnogorski maneken Filip Kapisoda, sa kojim je bila u vezi.

Tela Pajèin i Kapisode prona¹la je pevaèicina majka u stanu, sa prostrelnim ranama. U MUP-u su naveli da je istraga u toku, ali da je najverovatnije reè o ubistvu i samoubistvu.

Policija je u stanu prona¹la pi¹tolj, saznaje reporter RTS-a koji se nalazi na licu mesta.

Ksenija Pajèin karijeru je zapoèela kao igraèica u grupi Bit strit, a javnosti je poznata od sredine devedesetih, kada bila pevaèica dueta grupe Dak.

Nakon toga je zapoèela solo karijeru u Srbiji i Grèkoj.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/570141/Ksenija+Paj%C4%8Din+i+Filip+Kapisoda+prona%C4%91eni+mrtvi



:news:

Poznata pevaèica Ksenija Pajèin i maneken Filip Kapisoda pronaðeni mrtvi u stanu u Nik¹iækoj ulici na Vo¾dovcu. Policija navodi da je najverovatnije reè o ubistvu i samoubistvu.

U stanu na Vo¾dovcu u Nik¹iækoj ulici broj 5, pronaðeni su mrtvi poznata pevaèica Ksenija Pajèin (32) i crnogorski maneken sa kojim je bila u vezi Filip Kapisoda (22).

Repotrer RTS-a koji je na licu mesta, saznaje da je Pajèin pronaðena sa prostrelnim ranama na glavi, dok Kapisoda ima prostrelnu ranu kroz usta. Policija je izmeðu tela Pajèin i Kapisode prona¹la pi¹tolj.

Ispred zgrade na Vo¾dovcu okupio se veliki broj graðana i estradnih zvezda.

Kako je reèeno u informativnoj slu¾bi MUP-a najverovatnije je reè o ubistvu i samoubistvu.

Tela Pajèin i Kapisode prona¹la je pevaèicina majka u stanu koji se nalazi na drugom spratu stambene zgrade.

Stanari zgrade u Nik¹iækoj ulici broj 5 prijavili su policiji pre tri dana da je u stanu u kojem su se nalazili Pajèin i Kapisoda do¹lo do fizièkog obraèuna.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/570141/Ksenija+Paj%C4%8Din+i+Filip+Kapisoda+prona%C4%91eni+mrtvi