Zelena kafa is not dead

Started by frenkyonline, 06-04-2010, 14:19:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Bred

Imao je JAKO AGRESIVNU kampanju, fakticki su ljudima ispirali mozak cime je njihova odgovornost visestruko veca. Ne znam samo kako se nisu zapitali kako je to odjednom SAMO NJIHOVA kafa tako dobra i kako samo njihova tako dobro ubija apetit itd.

Takodje, postoji prica da je Leontina zapravo smrsala koristeci ovu Extra zelenu kafu a da su je iz Elephanata angazovali da reklamira njihovu ...

Uglavnom, sreca pa nije bilo fatalnijih posledica ali ono sto ja znam jeste da cu se ja maksimalno ograditi od ove kafe.  :wink:

frenkyonline

Quote from: Bred on 16-05-2010, 17:46:04
QuoteOvom prilikom ALFA MEDIA POOL obave¹tava javnost da je na osnovu ugovora zakljuèenog sa BEOTON INTERNATIONAL COMPANY doo preuzela pravo razvijanja i kori¹cenja poznatog brenda ZELENA KAFA èije je za¹titno lice muzièka zvezda LEONTINA PAT.

Pazare je digla svima.

Ali ocigledno su nesto muljali.

Mada, kod nas je sve moguce pa i taj scenario da je u sustini sve ostalo isto tj da isti ljudi stoje i iza ove "bez sibutramina" a da su distancu od elephanta namerno napravili da im ne bi uticalo na promet i prodaju.

Mi smo mislili da ce nam promet drasticno opasti otkako su je povukli, medjutim, to se nije desilo sto je super. Ljudi su ok prihvatili i ovu Extra zelenu kafu mada u sustini vise traze ovu Leontininu cak i tu sa sibutraminom bez obzira sta mi pricali i upozoravali koliko je opasno uzimati sibutramin na svoju ruku. Zene u tome prednjace i zbog toga sam i napisao da su nenormalne. :K :nonono:
:~ sve bi ovako

ma mrsala je Leontina sam sto nije nestala... A tek ako se rakrecila na ovoj novoj to necu ni da komentarisem  :krsti:

mima140186

Meni zelena kafa nije potrebna tako da ... ;)
A i radije bih zeleni caj pila i probusila kasiku i eto savrsenih rezultata i sa tim  :K2:

Bred

QuoteA tek ako se rakrecila na ovoj novoj to necu ni da komentarisem  :krsti:

Haha, i ja bolje da cutim  :ohwell:. Ka' da se uneredila. :siza:

:news:

Quote- Leontina je oslabila pomoæu na¹e kafe, a onda je svoj lik stavila na drugi proizvod. Osim toga, ona je potro¹aèe dovela u zabludu govoreæi kako je izgubila kilograme pijuæi ovu drugu kafu. To ¹to je uèinila veoma je nepo¹teno, nekorektno i apsolutno u suprotnosti sa istinom! Zbog svega toga mi æemo podneti tu¾bu protiv Leontine! - izjavila je direktorka Ivanoviæ.

http://www.tracarenje.com/Estrada/Leontina-popila-tuzbu.html

mima140186

Sad tek procitah ovde da sibutramin izaziva nesanicu i suvocu usta, a toliko zena me je pitalo zbog cega imaju ta nezeljena dejstva.
Meni ona iz firme rekla da je nesanica jer sadrzi kao kofein .... cccc  :krsti:

Bred

Pa vidis da te lazu. :K

Plus oni tvrde da je dekofeinizovana, dakle navodno specijalno preciscena i kvalitetna pa odakle onda kofein?!

:hm