Izmislio bolesnog sina i prikupljao pomoæ za leèenje

Started by Bred, 14-04-2010, 17:06:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

 T. M. S. | Blic

Beograd- Slobodan Bojoviæ (21) iz Subotice uhap¹en je u akciji SBPOK-a zbog sumnje da je postavio la¾ni sajt na kome je tra¾io 145.000 evra za leèenje, „svog 18-meseènog sina S. B., koji je oboleo od nepoznatog virusa” i kome je za septembar u Pekingu zakazano presaðivanje matiènih æelija. Bojoviæ je na sajtu postavio stotinak fotografija „sina, ali i svoje slike i slike supruge Danijele”.

- Sve slike su la¾ne, ukradene sa interneta. Slobodan Bojoviæ niti ima ¾enu, niti sina, i trenutno se utvrðuje koliko je novca sakupio na ovakav naèin - ka¾e za „Blic” izvor iz MUP Srbije. On navodi da je Bojoviæ la¾ni sajt otvorio 16. marta, a zatim je i na „Fejsbuku” otvorio grupu pod nazivom „Apel za pomoæ” kojoj se pridru¾ilo vi¹e od 4.000 osoba.


- Tu je pod la¾nim imenima ostavljao poruke kojima se predstavljao kao donator porodice, ali je istovremeno kao administrator iz grupe izbacivao sve koji su poku¹avali da saznaju ne¹to vi¹e o ovom sluèaju ili da uka¾u na moguænost prevare - ka¾e za „Blic” izvor iz MUP-a. On navodi da je policija juèe pretresla njegov stan i blokira raèune u bankama na kojima su uplaæivane donacije.

nastavak -> http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/184981/Izmislio-bolesnog-sina-i-prikupljao-pomoc-za-lecenje

bozana