SAD tra¾e ukidanje rezolucije 1244

Started by Bred, 05-05-2010, 17:29:23

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Izvor: Blic

Beograd -- Va¹ington veæ dva meseca priprema plan kojim bi Srbija dobila br¾i pristup EU i njenim fondovima, dok bi nezavisnost Kosova bila uèvr¹æena, pi¹e "Blic".

SAD pripremaju plan da od Beograda, u zamenu za br¾i pristup EU, tra¾i pristanak za ukidanje Rezolucije 1244 i uèvr¹æivanje nezavisnosti Kosova, izjavio je analitièar Obrad Kesiæ. On ka¾e da va¹ingtonska administracija oèekuje da Beograd da pristanak na ukidanje Rezolucije 1244 odmah nakon izno¹enja mi¹ljenja suda MSP-a u Hagu o kosovskoj nezavisnosti.

Obrad Kesiæ, dobro obave¹ten politièki analitièar amerièke agencije "TSM Global", iz Va¹ingtona ka¾e da plan ima zeleno svetlo Bele kuæe, koja se direktno ne bavi Balkanom.

nastavak -> http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2010&mm=05&dd=05&nav_category=206&nav_id=428908

dirigent

Niko ih nije terao da prave kumanovski sporazum... pa ni rezoluciju 1244 .Mogli su kopnenom invazijom da razruse pola Srbije i dobiju rat , al verovatno nisu imali petlje da nas napadnu (tj. da im izgine par stotina ljudi) . Sami su pristali na to. Nije Srbija kreirala rezoluciju 1244, no velike sile. Prema tome ne mozemo mi da odustanemo od toga , jer nas ionako niko nista ne pita ...  :>:

Bred

Bas, ko da smo mi vazni, pristali ne pristali bice onako kako oni hoce. :K

dirigent

jos samo da ubede Rusiju i Kinu...  :krsti: