Donirajte razvoj Farmacija foruma!

Started by Bred, 18-09-2006, 12:19:56

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Darker

hahahahhahahahahah, jeste, tebe i Hulia sam napljuvao sigurno... Dodu¹e oboje sam vas napljuvao preko pm-a, ovde nemam razloga :1 :1 :1 :pst :pst :pst

Smrda

hmmm.....evo  :pst :pst
ali dobro....drago nam je da se razumemo... :cvet

Bred

Dosta chatowanja. Rekoh da pisete samo 'donacija za farmacija forum'. End.

vladimir

Jos bolje:manje pisite, vise kesirajte! :K

milena

Ja sam bila prekjuce u posti da uplatim, ali su mi rekli da je promenjen broj racuna pre par dana tako da nisam mogla da uplatim. O cemu se radi, koji je novi broj racuna?

Bred

Jeste, promenjen je! Probajte da umesto poectnih brojeva 225 stavite 250 (ostatak brojeva je isti) dok ne pronadjem u papirima tacan broj racuna :>

AquArius

Brede, stavi tacan broj, da ljudi ne uplacuju "verskim zajednicama", "pomoc algama sto rastu na 2000m nadmorske visine" i sl.
:a

Bred

Novi brojevi ziro i tekuceg racuna
[/color][/size]

Tekuci racun- 250000011080803830

Ziro racun- 250002010020690148

Darker

Do¹lo je do zabune, jer su nam javili samo za promenu broja ¾iro, a ne i za promenu broja tekuæeg raèuna :F :F :F
Do¹lo je do promene 23.10. zbog pripajanja Nacionalne ¹tedionice EFG banci... Izvinjavam se ljudima koji su poku¹ali da uplate, a hvala onima koji su uspeli... :K

Becks

Evo ja cu opet da uplatim. Jel ima neke koristi od ovoga sto uplacujemo... Mislim koliko vam pomaze?

Bred

Dosta pomaze. Verovatno cemo preci da jaci hosting pakete u skorije vreme.

Smrda

eee..sta se desava...kako vas mali sef...imali parica u kasici?!?

Darker

Jok, popilo se sve... Sipajte jo¹!!!! :-)
©alim se, ima bre, sada æemo da krenemo da ih polako tro¹karimo za plakate, flajere i ostali promotivni materijal...

Smrda

cool....znaci ima darezljivih dusa...
hehe:)