Postavljanje avatara

Started by Bred, 09-05-2006, 11:32:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Bred

Jesam, radio sam i nesto zaje*ao naravno pa sam vratio stare. Bosanka, dimenzije moraju da budu max 120x120. Ukoliko je veci avatar, normalno da neces moci da ga postavis :wink:

lijepa bosanka

Ne mogu ni onaj ¹to je bio da vratim.... :'(
Samo ja nemam avatar :(.......to si ti mene kaznio ¹to sam ti èesto u offtopic-u..... :wink:

vladimir

Пробај да ставиш неки аватар са нета, немој као "особну" слику-већ ону опцију изнад.Прекопирај из својстава слике њену адресу, тако сам ја урадио-ни мени није хтело са мог рачунара. :wink:

KaBoom

Ne¹to neæe sa raèunara da digne sliku... Ne znam za¹to...

Bred

Ni ja. Ako budete imali problema posaljite mi sliku/e na email

Darker

E, onda ja neæu da menjam ovu moju! Taman da mi se s*ebe >:( >:( :> :> :> :>

lijepa bosanka

Evo uspjela sam!!!!! Ljudi vi zaboravili da sam ja Bosanka.... :>
Puuuuuuno poljubaca KaBoom-u po¹to je imao strpljenja da mi sve lijepo objasni... :wink: :wink:
Nisam vam ja neki haker.....ali snadjem se!!!!! :> :> :>

Bred

a to je mogao da objasni ovde da mogu i drugi da vide a ne da se dogovarate vas dvoje nasamo :? :P

lijepa bosanka

Prièali smo na Skype!!!! Pa mi je tako obasnio....  :wink: :)

KaBoom

Sorry Bred, zna¹ kako je kad ljubav zove - nema ni¹ta da deli¹ sa drugima, ona mora da bude u centru pa¾nje i Bog! Ili ni¹ta... :lol:

Dakle, nabrzaka uputstvo (made by KaBoom):
1. odete na: http://www.nono9.us/
2. Kliknete: "Choose"
3. Pojavi se prozor sa sadr¾ajem va¹eg kompjutera i tu izaberete sliku za avatar, kliknete na sliku pa na "Open". (Ukoliko je slika velika neophodno je umanjiti na 120 x 120 pixela, ¹to mo¾ete uraditi u programima ACDSee ili Photoshop. Ako ne znate, jbga, pitajte pa æu napisati detaljno uputstvo...)
4. Kliknete "Host it!"
5. Na stranici koja vam se otvori (sadr¾i vi¹e linkova (adresa)) iskopirate link pored kojeg pi¹e: "Direct Link".
6. Doðete na "Farmaceuti.com", odete u: Profil / Informacije o Profilu i izaberete drugu opciju za sliku "Imam vlastitu sliku:" i u polje paste-ujete (kopirate) link sa prethodnog koraka (5).
7. Kliknete "Izmjenite Profil".
8. Trebalo bi sve da radi...
if ok = ok
else = fatal error! :lol:

Nadam se da sam sve pojasnio, ako ima problema pitajte pa æemo ne¹to veæ smisliti jednostavnije ili pojasniti...