Ispovedaonica

Started by Adonis_Vernalis, 19-09-2006, 11:08:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

zvrk

zdravo svima!
   Moram prvo malo da se saberem od svega sto procitah!
1. Enea,zao mi je sto si imala neprijatno iskustvo na f.h.,no,nisi jedina,cula sam jos takvih prica
2.Po pitanju farmakognozije,a i botanike,smo se svi razumeli,tako da je suvisno da ih i ja hvalim.
3.Jedino se ne mogu saosecati sa 'maslachcima' koji uce svaku rec iz knjige. Ipak je bolje biti informisan o svemu,imati osnovu,a onda svoje znanje dopunjavati i raditi 'seminarske' u svojoj reziji.
Dalje....
Ono sto mene zanima je FID,te cu se potruditi da se aktiviram,valjda nije kasno posto sam s ovim isptima davno zavrsila(sto se ,naravno, odnosi samo na onaj deo u indexu)
fitoterapija je vec posebna tema...

Maslacak

Quote from: zvrk on 02-12-2006, 18:37:45
3.Jedino se ne mogu saosecati sa 'maslachcima' koji uce svaku rec iz knjige. Ipak je bolje biti informisan o svemu,imati osnovu,a onda svoje znanje dopunjavati i raditi 'seminarske' u svojoj reziji.

?Jel ovo meni nesto?
Ko je bre trazio saosecanje?
Ne kapiram uopste...bice da si nesto pogresno razumela...

Al-Jasmina

Mislim da je u pitanju izraz... :) kuliraj slobodno

Kremenko

Danas je 05.12.,a mi jos uvek za vecinu ispita ne znamo termine u jan. roku.Juce sam obisla te institute i nista...Kao da je kraj oktobra,a ne pocetak decembra. Mislim da je to krajnje nekorektno jer ima studenata koji bi da uklope barem dva ispita,a ovako.......... :roll:  Kako se secam prethodnih godina to nije bilo tako?Ispravite me ako gresim.

stef

Gresis, neodgovorni su oduvek!

Maslacak

Hmm... pa ne znam, meni se uvek cinilo da bas dovoljno rano saznamo datume ispita :)
Pogotovo u poredjenju sa nekim drugim fakultetima...
Jesu ove godine malo zakazali.
Ali mozda i zato sto je rok pomeren malo vise ka februaru...koliko ja znam...

Adonis_Vernalis

Veæe III godine je u èetvrtak, u podne. Onda æe se znati, bar okvirno, datumi ispita. Pa uklapajte.

Bred

Zar ne postoji obaveza instituta da min 3 meseca pre samog roka istaknu termine ispita? Mislim da je tako pisalo u starom statutu.

krajina

profesore,èestitajte profesorici Nadi izbor za dekana i pozdrav za sve na farmakognoziji!

orchis

moram negde da napisem, UMIREM OD STRAHA, imam jos samo cetiri sata do ispita :help:

Bred

ako si koliko toliko naucio orchis, dobro si pratio vezbe i imas dobre ocene na kolokvijumima, ne bi trebalo da bude problema :wink:

orchis

Enea

ADONAI

Well, well, well... confessions....

Klishe ili ne... Svaka cast MIRI...
Hvala joj na svim sugestijama, savetima, bezbroj-puta-ponovljenim-objasnjenjima!
Zaista je mali broj toliko strpljivih i nadasve normalnih ljudi na tom faxu, koji ce koliko je u njihovoj moci, olaksati ovaj prilicno slozen proces! Naravno tu je i tehnicarka Lepa, koja je takodje neizostavna kada su glorifikacije u pitanju!
S profesorima jos nisam imao iskustva, ali eto ostalo mi je u pamcenju da nas je prof.NADA posetila na prakticnom- da vidi, kako nam to ide... pazljivo....
S druge strane, primetio sam da se odredjenom broj mojih kolega nije "dopala" Milica (valjda nisam omasio osobu).
Meni je drzala vezbe i nisam sad nesto posebno obratio paznju na to sto je mnogima zapalo za oko, ta neka njena nazovimo temporarno-nervozno-ostra-zica (citaj: "ponekad ujedam"). Naravano opet treba imati u vidu stanje percepcije u devet ujutru, za uobicajeni termin vezbi...ali bilo je tu necega napetog u relaciji ona-mi, sto bi neka moja luda prof latinskog iz srednje rekla: "Smrdi mi nesto u atmosferi kad udjem ovde". Naravno po pitanju prezentovanja, poznavanja materije, nema zamerki...
Toliko.
Have a nice day...   

zooca

ne znam,nama je milica bila bas super,a i na prakticnom se bas trudila da pomogne