Problemi sa funkcionisanjem foruma su u toku

Started by Bred, 27-10-2006, 22:23:53

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Maslacak

Pa eto...u 90% slucajeva ne mogu da posaljem post iz prve...kaze ovako nesto: Pojavila se greska. Mozda ste dva puta kliknuli na poruku...tako nesto...i onda se moram vratiti nazad, reload stranu, pa ponovo.

A ima i ova budalasta varijanta - ja posaljem post, i dobijem odgovor: zao nam je, ne mozete postavljati nove teme na ovom forumu (?!) :roll: Mada tu poruku volim, jer tad znaci da mi je post ipak otisao, nego je samo forum poblesavio :>
Ima i slucaj kad istekne sesija, to je ok, ali onda kad pokusam ponovo, dobijem nesto kao: vasa tema nema naslov... neka takva glupost :>

nasty girl

Quote from: Maslacak on 01-11-2006, 18:20:19
Pa eto...u 90% slucajeva ne mogu da posaljem post iz prve...kaze ovako nesto: Pojavila se greska. Mozda ste dva puta kliknuli na poruku...tako nesto...i onda se moram vratiti nazad, reload stranu, pa ponovo.

A ima i ova budalasta varijanta - ja posaljem post, i dobijem odgovor: zao nam je, ne mozete postavljati nove teme na ovom forumu (?!) :roll: Mada tu poruku volim, jer tad znaci da mi je post ipak otisao, nego je samo forum poblesavio :>
Ima i slucaj kad istekne sesija, to je ok, ali onda kad pokusam ponovo, dobijem nesto kao: vasa tema nema naslov... neka takva glupost :>

e sve to sto si navela se meni desavalo dok sam bila na dial up....pa brede vidi sta se to desava..... :] :] :] :]

Maslacak

E, evo opet, pa da prekopiram...tacno ovo se najcesce pojavi, pa moram reload stranu da bih mogla poslati post:

"Ovu poruku ste veæ poslali! Mo¾da ste gre¹kom kliknuli dva puta, ili ste ju poku¹ali osve¾iti."

@nasty: a sad na kablovskoj ne? Ja sam na dial-up, ali imam ISDN i veza mi je generalno super...

nasty girl

da cim su mi uveli kablovski to mi se prestalo desavati.....ne znam sta je sa tobom onda!? :hm

Darker

Meni se i na adsl-u to èesto de¹ava... :hm
Ali da li to ima veze sa experimentisanjem? :][

Bred