Za¹to je gostima zabranjen pristup?

Started by vladimir, 08-06-2006, 12:29:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

AquArius

Sad ce jos biti fora da se neko od nas registuruje pod nekim od njihovih imena  :)

Bred

Masha

Zaista se slazem sa Bredom da bi ispitne kombinacije trebale da budu javne. Meni su one uvek pomogle da se osecam sigurnije pred ispit. Ja i kada ih imam spremam ispit kao da ih nikada nisam videla sto bi trebalo da znaci da uvek predjem knjigu, beleske, praktikum sta vec imam od literature i onda se skoncentrisem na ta pitanja i prosto sebi napravim neki koncept-kako cu poceti svoje izlaganje itd. Na kraju krajeva, ako neki student moze da spremi ispi tako sto ce uciti po tim pitanjima bez nekog udubljivanja u gradivo i na ispitu pokazati solidno znanje onda njemu svaka cast! Znaci da je prilicno inteligentan ili spretan, sta god. A i nedostatak informacija ce se samo tom studentu,mozda, obiti o glavu jednog dana.  :wink:

Bred

Upravo tako Masho... Svi mi uglavnom spremamo sve a sad sto profesori cine sve da nam maksimalno otezaju i onako tezak fakultet... to ide njima na dusu...

Masha

Tako je Brede! Potpuno si u pravu da zele da nam otezaju studiranje. U prilog tome ide cinjenica da su na ovom forumu da bi nas spijunirali i menjali ispitne kombinacije. Jedna stvar je vrlo logicna-ko hoce dobro da spremi ispit on ce to uraditi i sa kombinacijama i bez njih, s tim sto ce mu kombinacije olakasati taj posao, onaj ko ne zeli- nece ga spremiti dobro ni sa njima ni bez njih tako da ne shvatam zasto bi se studentima koji se trude ne bi izaslo u susret? Uostalom, mislim da je prolaznist studenata na ispitima ogledalo i samih profesora!

ancic

Ispitna pitanja iz Biohemije kod Marine Stojanov?

Masha

Ancic, ovo pitanje bi trebalo da postavis u temi peta godina posto pretpostavljam da te zanima medicinska biohemija jer se opsta polaze pismeno u vidu testa. Dakle, u temi peta godina izaberi medicinsku biohemiju i postavi pitanje koje zelis, a mozda i nadjes to sto te zanima. Pozz

Bred

Cekamo ancicu da se javi da je videla gresku pa da brisemo ove poruke :>

Masha

vladimir

Veruj mi, ni meni nije lako,ali ¹ta da se radi... :K

xxx

a kako cete znati ko je od profesora na forumu....ako nema indicija...bas me interesuje

Bred

xxx

Ajvi

Quote from: Bred on 09-06-2006, 10:14:09
Bravo maso!Postedela si me odgovora!

Veruj mi da spijuniraju, ali sad ce bar morati da se registruju a tako cu znati ko su. Ako planiraju da izmenama kombinacija doskoce studentima-varaju se. Postoje brojni nacini da im se ogranici pa i zabrani pristup forumu.
U svakom slucaju, ispitna pitanja moraju da BUDU javna i svima dostupna a kombinacije su to cisto zbog toga da bismo se mi osecali sigurnijim pred ispit
E, pa to mi je nedostajalo.. Zivele kombinacije!!! Ziveo nas forum!!! Napred ziva razmena!!!