Fizicka hemija

Started by katarina, 30-05-2006, 15:23:55

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

zivanshe

sorry, sorry, zaboravih...   : ]

zmajic

Ne kazem ja da oni daju stvari sa predavanja, samo sto su Medenicina predavanjima indenticna kao i praktikum (veci deo), samo sto je u praktikumu sazeto. Knjiga je pozeljna da bi se stvari malo bolje razumele, cisto da se ne bubaci teorija napamet.Usput manje ce posla biti za usmeni!! To je moje misljenje, ali dobro....  :loptica

Bred

Nije to misljenje nego je cinjenica da dakle NE DAJU gradivo sa predavanja a koje nije radjeno na vezbama. Zmajic, ubuduce vodi racuna sta i kako pises, vidis da smo te svi pogresno razumeli. Moras biti potpuno jasna.

Yasmine

Ljudi,na ispitu u predroku je bilo pitanje zashto se kod elekroforeze ne koristi odmah jednosmerna stuja vec naizmenicha koja se kasnije ispravlja,pa bih ja volela da znam odgovor na to pitanje jer odgovora nema niti u praktikumu a ni u knjizi
Thnx

zoe

Poenta je da jednosmerna struja ne moze da postigne napon od 250 V (ili 220 V sto je u mreznom naponu), a to je neophodno da bi se elektroforeza uopste vrsila. :wink:

mimil

rekla mi je zivanshe da vas obavestim da pismeni iz fizicke TREBA DA SE POTVRDI!!! a ispit je inace u petak u 14h, tako da nemojte to da izgubite iz vida...
i sve vas je pozdravila :wink:, ne radi joj komp...

bebica111

da ne znam mozda neko kada pocinje usmeni iz fizicke u septembru?

Coolgemini

Pretpostavljam da ce usmeni poceti 3-4 dana nakon pregleda pismenih..Posto im obicno nekoliko dana treba da pregledaju sve te testove..Nedelju dana im je trebalo u maju :happy:

katarina

Cool, mislim da mozes da racunas i vise dana...

zmajic

U ponedeljak, na potvrdjivanju pismenog, pitali smo asistante da li se zna odprilike kad je usmeni, navodno niko nista jos ne zna. Bice istaknute liste ovih dana! Predpostavimo sutra.
Da li je neko cuo, iz pouzdanih izvora, da je Melesev otisao u penziju?! Ili je to buva.... :F  Navodno je Mila postala profesorka, a on ce do kraja oktobarskog roka biti tu!

Coolgemini

Heheh :K...istina je da ide u penziju,ali ce predavati jos godinu dana...ortakinja je bas pitala jednu od asistentkinja pri kraju vezbi :)

Masha

Meni je bas zao sto onodlazi u penziju. :'(

pereca


shmizla

ljudi, zna li neko, bar otprilike, kad ce krenuti usmeni??

zivanshe

ne znam da l' ti ovo ishta znachi, rezultat pismenog je u utorak, i tada ce se verovatno znati vishe o usmenom.